КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 12

• 48 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Към снимката има послание. Посочен е и телефонен номер, на който да са изпращат SMS-и. Така че, който е видял снимката, е разбрал къде и защо е направена  Peace

# 481
Харесвам Серенай  Heart Eyes Heart Eyes

Twisted Evil Да вземем да пуснем една анкета  hahaha hahaha "Одобрявате ли Серенай на благотворителния бал за онкоболни деца на 25.05" отговори: да, по-скоро да, по- скоро не, не и "Пфу"...  Peace Peace или да се срещнем  навън и да решим този спор като мъже...   Joy Joy

Момичета,  Hug Hug  майтапът си е майтап, Hug Hug  но много ви харесвам и ценя    love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes

А пък тези двамата, особено в тандем, ги обичам  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Казах ли ви, че си гледкам втори сезон,  Flutter Flutter  като един зубрач, подготвям си уроците предварително...  hahaha hahaha hahaha

Много ми е кеф, все по- интересно ми е...  сега сравнявам кариерата на Инанч Парс /ък  Joy Joy Joy/ с тази на Чачи 1:1..., сещате ли се... на галата на филма му...  Party Party  там стана дума и за 60 мин дизи серии... абе... колко ли още закодирани неща има... забавлявали са се с всичкоооо...  Grinning Grinning  голям купон!  Grinning Grinning  Ади да идва юли...   Party Party

# 482

Twisted Evil Да вземем да пуснем една анкета  hahaha hahaha "Одобрявате ли Серенай на благотворителния бал за онкоболни деца на 25.05" отговори: да, по-скоро да, по- скоро не, не и "Пфу"...  Peace Peace или да се срещнем  навън и да решим този спор като мъже...   Joy Joy

ами тя си има тема, там я предложи, а и там винаги можеш да си смениш мнението  Joy
и повярвай, никак няма да ти хареса резултатът  Peace

# 483
Харесвам Серенай  Heart Eyes Heart Eyes

Twisted Evil Да вземем да пуснем една анкета  hahaha hahaha "Одобрявате ли Серенай на благотворителния бал за онкоболни деца на 25.05" отговори: да, по-скоро да, по- скоро не, не и "Пфу"...  Peace Peace или да се срещнем  навън и да решим този спор като мъже...   Joy Joy

ами тя си има тема, там я предложи, а и там винаги можеш да си смениш мнението  Joy
и повярвай, никак няма да ти хареса резултатът  Peace

Joy Joy Joy Joy Оф, бе, не ми се мърда от тук... Peace Peace

Peace hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Яман без Мира не може...  Peace Peace Grinning Grinning

Party Party Party Party  Tencere kapak misaliyiz bu hayatta

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 19:01 от Анонимен

# 484
  • Sofia, Bulgaria

Twisted Evil Да вземем да пуснем една анкета  hahaha hahaha "Одобрявате ли Серенай на благотворителния бал за онкоболни деца на 25.05" отговори: да, по-скоро да, по- скоро не, не и "Пфу"...  Peace Peace или да се срещнем  навън и да решим този спор като мъже...   Joy Joy

ами тя си има тема, там я предложи, а и там винаги можеш да си смениш мнението  Joy
и повярвай, никак няма да ти хареса резултатът  Peace

Joy Joy Joy Joy Оф, бе, не ми се мърда от тук... Peace Peace

Peace hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Яман без Мира не може...  Peace Peace Grinning Grinning

Party Party Party Party  Tencere kapak misaliyiz bu hayatta

Лу  Hugама само във филма  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 485

Момичета,  Hug Hug  майтапът си е майтап, Hug Hug  но много ви харесвам и ценя    love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes

А пък тези двамата, особено в тандем, ги обичам  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Казах ли ви, че си гледкам втори сезон,  Flutter Flutter  като един зубрач, подготвям си уроците предварително...  hahaha hahaha hahaha

Много ми е кеф, все по- интересно ми е...  сега сравнявам кариерата на Инанч Парс /ък  Joy Joy Joy/ с тази на Чачи 1:1..., сещате ли се... на галата на филма му...  Party Party  там стана дума и за 60 мин дизи серии... абе... колко ли още закодирани неща има... забавлявали са се с всичкоооо...  Grinning Grinning  голям купон!  Grinning Grinning  Ади да идва юли...   Party Party
Ей това е едно от нещата, които много харесвам в сериала. Имаше закачка с всичко - заливането, деня на прегръдката, имаше нещо, свързано с босите крака, писанията в жълтата преса, където непрекъснато събират или разделят някого, участието на Яман във витрината... Не бяха подминати обаче и сериозните неща - сцената с момченцето с хляба, което Селим предупреди да се пази, речта му срещу насилието над жените  Peace
Мен ме забавляваше дори и рекламата, която правеха на Samsung, на някакви пици, на студен чай, та дори и на една книга  Laughing Laughing Laughing
Да не забравяме и страхотните и майсторски подбрани песни, а и много, много хубавата музика на Тойгар. Хареса ми и заслуженото внимание, което му отдадоха, включвайки го в един от епизодите.
Весело беше и мотаенето на режисьорите и оператора в кадър. И аз мисля, че всички много са се забавлявали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Яман и Мира ми пълнеха очите и душата във всеки един момент  Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 486
  • Sofia, Bulgaria
               Сериала е №1 в моята класация Flutter

От началото на юли пак ще го загледам Wink Simple Smile
таман до края на август,и после новият  Laughing Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 21:09 от Iskra Pandova

# 487

Ей това е едно от нещата, които много харесвам в сериала. Имаше закачка с всичко - заливането, деня на прегръдката, имаше нещо, свързано с босите крака, писанията в жълтата преса, където непрекъснато събират или разделят някого, участието на Яман във витрината... Не бяха подминати обаче и сериозните неща - сцената с момченцето с хляба, което Селим предупреди да се пази, речта му срещу насилието над жените  Peace
Мен ме забавляваше дори и рекламата, която правеха на Samsung, на някакви пици, на студен чай, та дори и на една книга  Laughing Laughing Laughing
Да не забравяме и страхотните и майсторски подбрани песни, а и много, много хубавата музика на Тойгар. Хареса ми и заслуженото внимание, което му отдадоха, включвайки го в един от епизодите.
Весело беше и мотаенето на режисьорите и оператора в кадър. И аз мисля, че всички много са се забавлявали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Peace Peace  забавляваха се и си личеше  Party Party
ама оная бутилка Lipton и Мерт в НГ нощ, още ми вадят очите  Mr. Green Mr. Green

# 488
Скрит текст:

Момичета,  Hug Hug  майтапът си е майтап, Hug Hug  но много ви харесвам и ценя    love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes

А пък тези двамата, особено в тандем, ги обичам  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Казах ли ви, че си гледкам втори сезон,  Flutter Flutter  като един зубрач, подготвям си уроците предварително...  hahaha hahaha hahaha

Много ми е кеф, все по- интересно ми е...  сега сравнявам кариерата на Инанч Парс /ък  Joy Joy Joy/ с тази на Чачи 1:1..., сещате ли се... на галата на филма му...  Party Party  там стана дума и за 60 мин дизи серии... абе...
колко ли още закодирани неща има... забавлявали са се с всичкоооо...  Grinning Grinning  голям купон!  Grinning Grinning  Ади да идва юли...   Party Party
Ей това е едно от нещата, които много харесвам в сериала. Имаше закачка с всичко - заливането, деня на прегръдката, имаше нещо, свързано с босите крака, писанията в жълтата преса, където непрекъснато събират или разделят някого, участието на Яман във витрината... Не бяха подминати обаче и сериозните неща - сцената с момченцето с хляба, което Селим предупреди да се пази, речта му срещу насилието над жените  Peace
Мен ме забавляваше дори и рекламата, която правеха на Samsung, на някакви пици, на студен чай, та дори и на една книга  Laughing Laughing Laughing
Весело беше и мотаенето на режисьорите и оператора в кадър. И аз мисля, че всички много са се забавлявали  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А Яман и Мира ми пълнеха очите и душата във всеки един момент  Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 Вени!  Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Искре,  Hug Hug  и аз очаквам с нетърпение да гледаме заедно  Party Party Party

Иве,   Hug Hug да, с чая на НГ беше прекалено ачик- ачик....  hahaha hahaha май и нарочно така са го заснели... да дразни... Joy

# 489
Добро утро!  Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Grinning Grinning

# 490
Добро утро  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 491
# 492
  • Sofia, Bulgaria

Добро утро Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Лу Hug обичам да слушам Клайдерман Simple Smile

# 493