КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 12

• 48 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София

А за мен този момент си остана загадка Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy

Лека нощ!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, бе, Искре, сабах-сабах ме разсмя до сълзи!  Hug Hug Загадка си останал тоз момент!  Joy Joy  Ами да, Naughty Naughty  като нямаше подводни снимки...  Crossing Arms Crossing Arms  загадка ще  си остане....  Thinking Thinking  Искреее  Hug Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То ако имаше и подводни вече нямаше нищо скрито да има Grinning Grinning Чак се учудвам, че макар от 5 км са сложили подобна сцена, а махнаха онази от медения месец, далеч по-невинна Laughing Laughing
Тази сцена посред бял ден в турски сериал, чак не е за вярване Grinning но можеше и да е малко по-отблизичко, не чак с бинокъл да се гледа, ама каквото такова и на това да се радваме Sunglasses
Важното е, че поне са се позабавлявали Grinning Grinning Отдават им се подводните занимания, първи сезон също ми е любима сцената в басейна, ама много кратичка....за нея има ли някакви допълнителни материали/видеа?

# 661

Важното е, че поне са се позабавлявали Grinning Grinning Отдават им се подводните занимания, първи сезон също ми е любима сцената в басейна, ама много кратичка....за нея има ли някакви допълнителни материали/видеа?

Hug Тони , воала  Laughing Laughing Laughing

MEDCEZRTAKP- Yaman ve Mira havuzda - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=snrV1QCbmA8&index=20&lis … DIGblaYCVuGasfOV2

# 662
  • Sofia, Bulgaria

А за мен този момент си остана загадка Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy

Лека нощ!

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, бе, Искре, сабах-сабах ме разсмя до сълзи!  Hug Hug Загадка си останал тоз момент!  Joy Joy  Ами да, Naughty Naughty  като нямаше подводни снимки...  Crossing Arms Crossing Arms  загадка ще  си остане....  Thinking Thinking  Искреее  Hug Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ха, добро утро на всички  Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Някой знае ли дали снима нещо или играе в момента Баръш Фалай?  Hug Heart Eyes

Вени, благодаря  Hug Hug помислих, че ще видя купонджийското изпълнение на Баръш, това ми е ново  Crazy  Hug Hug

Добър ден на всички Hug

Яманчик не може да ни намери из навалицата ама му показаха  де сме  Joy Joy Joy Joy Joy

Лу  Heart Eyes Hugне се смей бе миличка,просто исках и второ мнение Flutter Crazy Crazy Crazy Crazy

ПП Не можах да намеря снимката или клипа с банята в Ава, иначе и за нея щях да питам  Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy 

Последна редакция: сб, 04 юни 2016, 11:32 от Iskra Pandova

# 663

ПП Не можах да намеря снимката или клипа с банята в Ава, иначе и за нея щях да питам  Crazy

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пръстенът със сърчицето пак е на пръста й  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 664
  • София
Абе то и за тази сцена работата е ясно, че не е каквато си я мислим Grinning но добре си играят с въображението ни Embarassed

# 665
  • Яко в Матрицата...
Абе то и за тази сцена работата е ясно, че не е каквато си я мислим Grinning но добре си играят с въображението ни Embarassed

А ние какво си мислим? Thinking

# 666
  • Sofia, Bulgaria

ПП Не можах да намеря снимката или клипа с банята в Ава, иначе и за нея щях да питам  Crazy

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пръстенът със сърчицето пак е на пръста й  Grinning Grinning Grinning Grinning

Тони Hug Hug Hug

Вени Hug Heart Eyes Hug сега пък пръстена  ooooh! ми аз за него нищо не знам Sick Crossing Arms

То е ясно какво си мислим Embarassed Embarassed Embarassed ама тази сцена съм я връщАла 100 пъти
 и мисля ,че Яманчик си е гол Mr. Green Sick

# 667
  • София

Нали Искра нещо иска да пита за нея Grinning правя си догадки какво Laughing

# 668
  • Яко в Матрицата...

Нали Искра нещо иска да пита за нея Grinning правя си догадки какво Laughing

Каквото си мислите, това е Joy Joy Joy Joy

# 669
  • София
 Laughing Laughing Надали...

Малко подводни сцени, включително изрязана да припомня...

# 670
 Hug Hug Hug Привет ви, момичетаааа Hug Hug Hug

А, Ренкоо Hug Heart Eyes...в що за мръсни помисли по обЕд ме вкарваш, яяяя Blush ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 671
  • Яко в Матрицата...
Ели Hug  Heart Eyes, не започнах аз hahaha

# 672
Ети,  Hug Heart EyesБлагодаря! Утре ще съм по-свободна и ще се постарая върху материала.

# 673
Ели Hug  Heart Eyes, не започнах аз hahaha

Ааааа, онова си беше констатация, а ти напраУУ с тая питанката ме отлепи от реала и домашните задължения ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

ТешекЮ ти, за което bouquet bouquet Joy Joy Joy

Приятна почивка на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 674
  • София
 wavey wavey

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт