КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 12

• 48 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Оххооо, в темата работата е към "Вахойййййй"  hahaha hahaha  Hug Hug Heart Eyes

Party Party Grinning Grinning

Вивчо,  Hug много приятен тембър има Баръш, тешекю!  bouquet

ПП Тони, за снимките в басейна Ивчето имаше коментар, че обикновено снимачният екип е навалица от 10 човека, а тогава е бил само подводничаря... имаше и снимка, сякаш...  Grinning аз затова се гъбарках, че в морето е минало без подводни снимки...  Hug Hug  Искре  Hug Peace

# 676
  • Sofia, Bulgaria
Ели Hug  Heart Eyes, не започнах аз hahaha

Ааааа, онова си беше констатация, а ти напраУУ с тая питанката ме отлепи от реала и домашните задължения ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

ТешекЮ ти, за което bouquet bouquet Joy Joy Joy

Приятна почивка на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Моля,моля  Stop тази питанка съм я направила нощес бе Naughty  Flutter

Hug  Heart Eyes Hug

# 677
  • Яко в Матрицата...
Искра, питанката беше на Тони и е от днес Peace

# 678
  • София
Питанката ми беше към 33 епизод и сцената в басейна Grinning тази от 61-ви е ясна така или иначе. За нея въпроси нямам никакви Laughing Peace

# 679
  • Яко в Матрицата...
Питанката ми беше към 33 епизод и сцената в басейна Grinning тази от 61-ви е ясна така или иначе. За нея въпроси нямам никакви Laughing Peace

Е пък там хептен не разбирам какви може да са ти питанията Laughing Laughing

# 680
Принципно, питанки, констатации и гадаенета от много и за много... Joy Joy Joy Joy Но, моЙто въображение Blush го предизвика Ренка, с директния зададен..... Peace Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 681
  • София

Дали има видеа "зад кадър" или нещо подобно, както имаше за 17 еп.

# 682

Имаше една снимка  Peace На нея се виждаха Чачко, Серенай и един оператор.
Сега не мога да я намеря, защото Prikachi не работи  Sick Sick, но ако я открия ще я сложа  Peace

# 683

Имаше една снимка  Peace На нея се виждаха Чачко, Серенай и един оператор.
Сега не мога да я намеря, защото Prikachi не работи  Sick Sick, но ако я открия ще я сложа  Peace

Да, и аз за нея се сетих, има я назад из ретроспекциите, като че ли...    Grinning Grinning

Докато някой намери снимка от зад кадър, ето един кадър отзад...  Hug Heart Eyes

Flutter Flutter Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Елии  Hug Hug  Peace Heart Eyes

Това ме разтапя всеки път, много готин момент...  Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Party Party Grinning Grinning Heart Eyes  Сладури, бе, бонбони  Heart Eyes Heart Eyes

# 684
  • София

Venetat
Благодаря ти много, винаги си отзивчива Hug не е нещо супер важно иначе за снимката, просто го вметнах ей така, беше ми любопитно, а то взе че  стана 2 стр. дискусия Grinning

Пожелавам ви приятен ден. Peace

# 685

Venetat
Благодаря ти много, винаги си отзивчива Hug не е нещо супер важно иначе за снимката, просто го вметнах ей така, беше ми любопитно, а то взе че  стана 2 стр. дискусия Grinning

Тони  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

# 686
  • Яко в Матрицата...

Venetat
Благодаря ти много, винаги си отзивчива Hug не е нещо супер важно иначе за снимката, просто го вметнах ей така, беше ми любопитно, а то взе че  стана 2 стр. дискусия Grinning

Така стана, защото си питала за една сцена, а си постнала отдолу снимка от друга Laughing Ама виж как пък се забавляваме Wink

# 687
Рени  Hug Heart Eyes

Днес в един от ВК сайтовете постнаха тази песен с превод на руски. И песента и текста ми харесаха.  Party Party Имаш ли идея дали звучи в някой сериал или филм и кой?  Hug  Hug

Скрит текст:

Seni Severdim - Yıldız Usmonova feat.Yaşar

Heart Eyes Heart Eyes

# 688
  • Яко в Матрицата...
Лу  Hug Hug, в Ашка мисля Peace

# 689

Shocked  Ваййй, ooooh! ooooh!  те нямаше ли да се женят, какви са тез грустни песни...  hahaha hahaha  зарязала съм го...   Rolling Eyes Rolling Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт