♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 37

• 84 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Фикрет Гало не успях да я намразя - беше точно такава, каквато я възприех още първия път - не видях гаднярката в нея и отнощението на Йомер към нея беше такова, каквото го видях още при първата им среща в колата.
Тя като се е влюбила е длъжна да опита, колкото и мъчително да беше за нея, а също и Дефне  ooooh!
И прощалният им разговор много ми допадна всичко казано прямо и честно, колкото и да боли Heart Eyes
Цитат
— Ты оказалась права,Дефне.Для меня нет никакой надежды
— Надеюсь и ты встретишь того,кто будет любить тебя
— Сейчас это,кажется,будет нелегко
— И что ты теперь будешь делать?
— Как мы и договаривались,я возвращаюсь в Нью-Йорк.Не беспокойся
— А бутик?
— Не надо.Ты же знаешь,что все было ради Омера.Иначе,бутик-не мое
— Фикрет,у меня все еще есть долг тебе
— Знаю.И у меня есть долг Транбе.Я иногда буду заезжать в Турцию. Когда приеду,верну.И ты тогда вернешь.Как-нибудь вернешь.Это не срочно
— Обязательно верну.Спасибо,что не рассказала все Омеру
— Не хотела победить таким образом.То есть посчитала это неправильным.Если бы у нас что-то было,хотела чтобы это было по-настоящему.Хотела,чтобы он выбрал меня.Но он не выбрал.Мне больше ничего не остается кроме,как пожелать вам счастья. Прощай,Дефне!
— Надеюсь однажды и ты встретишь свое счастье.Дай Аллах,ты будешь очень,очень счастливой
— Посмотрим
— Звони,обязательно,когда будешь приезжать в Стамбул.Несмотря на все случившееся,думаю,что между нами была особенная связь.Не будем ее терять
— Ты права,не будем терять.Буду звонить.До встречи!
— Счастливого пути!
— Спасибо...

Сега няма на кого да разчитаме да утеши Йомер, след като разбере истината  ooooh! ooooh! Wink Wink Wink Grinning Grinning Grinning

свтли празници   easterи от мен момичета здраве и щастие на вас и семействата ви.Серията беше наистина добра.Но аз все си мисля че Омер знае за сделката,защото много пъти досега е казвал на Дефо че каквото и да е заедно ще го решат.В една от серийте каза и на Синан че той никога няма да постъпи несправедливо с него.Братът наистина е скала/непукист,нервак,безхаберен/Направо така си паснаха с жена му  newsm10.Любовта успя да промени Яса към добро може пък сега да промени Дениз и Судето/не е за вярване/Не ми хареса идеята на Мерич че малката е виновна за ситуацията с къщата/ама  smile3515Нежи може да поставиш нова темичка от кой ще научи Омер тайната.

# 121
  • Пловдив
Херкесе мераба  Mr. Green

# 122
# 123
Едно към едно Joy Joy Joy Joy Joy

# 124
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Честит Великден момичета  Hug
Мир и любов в душите ви и спокойствие в домовете ви! Утре ще коментирам Ашка на трезва глава  Mr. Green
Лека нощ

# 125
Честит Великден момичета   easter easter

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да се сбогуваме с Фикрет  newsm18 newsm18

После хората говорели..  newsm65 newsm65 newsm65

От къде тръгнахме, къде стигнахме...  moresmile moresmile

# 126
# 127
  • Враца
bouquet bouquet bouquet  Благодаря  Hug

Понеже обувките, които мери Дариа са и малко големички,  Wink Mr. Green

а и след този разговор между Синан, Ясемин и Йомер, си мисля, че това са свадбените обувки на Ясемин - т.е. едната булка е Ясемин (мисля, че ще е двойна сватба, независимо, че Корай говори за младоженец  Thinking Thinking

Защо иначе ще акцентират в началото на тези обувки, а след това ще говорят за специална изработка за Ясемин  Wink Mr. Green

И още нещо - Когато Йомер казваше за феята, която красиво му е говорила в съня, въртеше очи и се подсмихваше лукаво - дали не се прави пак на умряла лисица  Thinking Thinking  - да знае точно че това не е сън  Thinking Grinning

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 02:08 от mama_an_ji

# 128
Добро утро Hug Hug , макар че вече май е Добър ден  Mr. Green :mrgreen

Сутрешна доза смях  hahaha hahaha hahaha hahaha

Нергиз и Онур

И новината от тази сутрин: Баръш се е присъединил към школа за тренировки по бокс...  Shocked Shocked

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 12:12 от tempestad

# 129
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Честит Великден момичета   easter easter

Да се сбогуваме с Фикрет  newsm18 newsm18

После хората говорели..  newsm65 newsm65 newsm65

От къде тръгнахме, къде стигнахме...  moresmile moresmile

Привет момичета  Hug
Хихихи "хората говорели"  Mr. Green ми то не е необходимо хората да говорят защото физиономията на Баръш на снимкити със севгилито е доста красноречива -  Crazy все едно е наказан  ooooh!
Гюпса да не го държи под чехъл  newsm78
Да си кажа и аз серията ми хареса. Пак лудота дърдорене на Дефа за да скрие от Йомер, че Нера е на  вратата  hahaha
Пък и Дефа как замалко да обърка годеника си с чичото  Crazy, но най ми хареса как Йомер каза пред Фикрет колко обича Дефне, тя от щастие чак се разплака, сякаш точно в този момент осъзна, че Йомер я обича истински, такава каквата е - първична, емоциотална но истинска! Ще чакам превода, че да ми се изясни всичко  Whistling

# 130
Здравейте !

Честит Великден ! Здраве и щастие на вас и вашите семейства.

Нежи   newsm51

# 131
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug

Зад кадър

# 132
Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Булките са Дефне и Яса,а кой ще им развали момента само Мерич знае.

# 133
Тази седмица ще има само един фрагман на КС Whistling

Скрит текст:

# 134
"Черна обич" - еп.29 / Резюме

Перед Кемалем, который увидел Эмира с оружием в руках, стоит тяжелый выбор. Кемаль и Эмир сыграют в "турецкую рулетку": будут целиться друг в друга! В этой игре только один человек может победить. Нихан, в свою очередь, не знает, что в доме находился Кемаль.
Кемаль и Эмиру, и всем докажет, что Эмир силой заставил ее вернутся. Он идет по следу того шантажа, с помощью которого он вернул Нихан. Кемаль, на основании своих раследований узнает одно из ключевых имен тех людей! А Вильдан, которая дала слово Озану, что больше не будет ни во что лезть, в свою очередь, для того, чтобы они вернулись, быстро забывает свое обещание и снова своими подозрениями пытает Зейнеб. А Зейнеб использует Озана и заставляет сделать Вильдан то, чего она не хотела бы делать. Этим она ее наказывает!
Зейнеб помирится с родителями ради будущего ребенка и в честь этого организует застолье! Хусейн и Фахиме отвергли это, но новость о внуке смягчило их сердца. Но у них есть условия: ужин состоится не в особняке семьи Озана, а в их собственном доме. И Нихан, и Эмир там не должны быть ни в коем случае! И Вильдан на это соглашается! Пока Кемаль продолжает свое расследование, в то же время Нихан продолжает вести своё соглашение с Эмиром ради жизни любимого. Эмир, который не знал об ужине, узнаёт случайно и предоставляет Нихан возможность сыграть игру более правдоподобнее! Нихан в доме родителей Кемаля, которые ее и так не любят, придется сыграть очень тяжелую игру для нее не только перед родителями, но и перед Лейлой и Асу, смотря прямо в глаза Кемалю. К концу этой ночи Кемаля ждет событие, которое он совсем не ожидал.

Общи условия

Активация на акаунт