♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 37

• 84 474
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Христос Возкресе!
Хубав празник!

# 106
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Брях, какъв фрагман!

Ха да ги видим сега сценаристите как ще изкарат и двамата главни герои живи от тази ситуация!

Толкова обичам Неслихан, обаче ако и в следващата серия  Нихан прилича на недоумряла риба (както ми обещава фрагманът), вече ще викам. Аааааааа!

Честит ви Великден, момичета!

Нека в душите ви има мир и покой, светлина и добрина!

# 107
  • Бургас

Во истина Воскресе! Бъдете благословени !

# 108
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН, ПРЕКРАСНИ МОМИЧЕТА!

# 109
Здравейте! Hug

bouquet

# 110
Хайде и аз тук. Здравейте и традиционно да благодаря за това което поствате Hug Hug Hug
Честит Великден на всички. Бъдете здрави и щастливи, вие и семействата ви Hug .
Гори и аз така на последни шансове го карам напоследък с Ашка. Хареса ми серията и това, че Дафина се показа като зряла жена, показа решителност и характер.
И най вече ми хареса комедийната нишка, даже ми харесаха Нера и Кориш, което напоследък не ми се беше случвало. Виждам аз нова любов Транба и Судка май ще се харесат и ще се вземат. Дениз ще влезе в семейство Ипликчи като зет май май. Това че Фики си тръгна за сега е добре, ще има щастие някоя и друга минута, но като гледам как е полудяла малката щерка спокойствието ще е кратко. Дали сега деде ще помогне за къщата или направо ще ги вземе при себе си? Не ми се вярва да стои със скръстени ръце....и да гледа любимата си бабка как се мъчи. Започвам да се дразня на бездействието на абито на Дафина, такова същество рядко се среща.....Не мога да разбера и интереса на Нера да помага на Дафне, странна хрумка от страна на сценаристите. Толкова искаше да се отърве от нея, а сега обърна другата страна...ще ми е интересно сега какво ще прави след като Гало си тръгна? Дали ще се захване с Тюркян, когато разбере за задявката им с деде или ще отърве неврозната си дъщеря от лапите на Транба.....?
Синан и Яса щастливи и красиви, Йомер видял в съня си жена която сладко му говорила, Фики си замина след нескопосаното си признание в любов, а с Исо какво се случва?
Хубав и слънчев ден!

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 12:32 от bobolina_nina

# 111
Здравейте, момичета Hug

Извинявам се, че не е по темата, но да попитам от къде мога да си сваля Малки тайни с Бурак.
В нета го има до 49 еп.

# 112
Честит Великден момичета Hug Hug Бъдете живи и здрави и все така-верни фенки и ценителки на баклава  Embarassed

# 113
  • По света и в нас.
Христос Воскресе.
На кантар бях как да гласувам в анкетата,в крайна сметка наиснах да.Аз хвърлям поглед на Любовта обича лъжата/мисля че така се правежда/,и въпреки че гласувах- да нямам идея кой сериал да се обсъжда. Mr. Green

# 114
Честит Великден момичета! Желая на всички много здраве и щастие!
Ако
 някой може да даде линк на "Делиха"
с бг.суб.
Благодаря предварително  bouquet

# 115
Хайде и аз тук. Здравейте и традиционно да благодаря за това което поствате Hug Hug Hug
Честит Великден на всички. Бъдете здрави и щастливи, вие и семействата ви Hug .
Гори и аз така на последни шансове го карам напоследък с Ашка. Хареса ми серията и това, че Дафина се показа като зряла жена, показа решителност и характер.
И най вече ми хареса комедийната нишка, даже ми харесаха Нера и Кориш, което напоследък не ми се беше случвало. Виждам аз нова любов Транба и Судка май ще се харесат и ще се вземат. Дениз ще влезе в семейство Ипликчи като зет май май. Това че Фики си тръгна за сега е добре, ще има щастие някоя и друга минута, но като гледам как е полудяла малката щерка спокойствието ще е кратко. Дали сега деде ще помогне за къщата или направо ще ги вземе при себе си? Не ми се вярва да стои със скръстени ръце....и да гледа любимата си бабка как се мъчи. Започвам да се дразня на бездействието на абито на Дафина, такова същество рядко се среща.....Не мога да разбера и интереса на Нера да помага на Дафне, странна хрумка от страна на сценаристите. Толкова искаше да се отърве от нея, а сега обърна другата страна...ще ми е интересно сега какво ще прави след като Гало си тръгна? Дали ще се захване с Тюркян, когато разбере за задявката им с деде или ще отърве неврозната си дъщеря от лапите на Транба.....?
Синан и Яса щастливи и красиви, Йомер видял в съня си жена която сладко му говорила, Фики си замина след нескопосаното си признание в любов, а с Исо какво се случва?
Хубав и слънчев ден!

Христос воскресе!
 bobolina_nina,  newsm10
Наистина серията беше хубава, видяхме променена Дефне, вече сигурна в любовта на Йомер.
Суде ще хвърли в шок и ужас Неро и Неджми, явно Денис ще е новата и любов. Дано се променят и отворят нова страница. Явно Неро сега ще се заеме със собственото си семейство, че май от много интриги, забрави , че има дъщеря. Неро няма да посмее да пипа бабата, защото ще изгори, Хулюси не си поплюва и я познава много добре.
Не мисля, че е редно Хулюси или Йомер да помагат за къщата. Това е проблем на семейство Топал и е време Сердар да порасне и да намери решение. Дефне взе 200 000 за неговия борч, прие да участва в играта на Нериман и премина през ада заради него, а той си играе на сватове с дядото! Редно е да не приемат помощ от Хулюси, и от Йомер също.

# 116
  • Враца
Честит Великден!
Мир в сърцата, душите и домовете ни. Бъдете благословени!

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 16:56 от mama_an_ji

# 117
Христос Воскресе!  easter

~~~

Мисля да прекратя анкетата към петък следобед Peace

# 118
  • Враца
Фикрет Гало не успях да я намразя - беше точно такава, каквато я възприех още първия път - не видях гаднярката в нея и отнощението на Йомер към нея беше такова, каквото го видях още при първата им среща в колата.
Тя като се е влюбила е длъжна да опита, колкото и мъчително да беше за нея, а също и Дефне  ooooh!
И прощалният им разговор много ми допадна всичко казано прямо и честно, колкото и да боли Heart Eyes
Цитат
— Ты оказалась права,Дефне.Для меня нет никакой надежды
— Надеюсь и ты встретишь того,кто будет любить тебя
— Сейчас это,кажется,будет нелегко
— И что ты теперь будешь делать?
— Как мы и договаривались,я возвращаюсь в Нью-Йорк.Не беспокойся
— А бутик?
— Не надо.Ты же знаешь,что все было ради Омера.Иначе,бутик-не мое
— Фикрет,у меня все еще есть долг тебе
— Знаю.И у меня есть долг Транбе.Я иногда буду заезжать в Турцию. Когда приеду,верну.И ты тогда вернешь.Как-нибудь вернешь.Это не срочно
— Обязательно верну.Спасибо,что не рассказала все Омеру
— Не хотела победить таким образом.То есть посчитала это неправильным.Если бы у нас что-то было,хотела чтобы это было по-настоящему.Хотела,чтобы он выбрал меня.Но он не выбрал.Мне больше ничего не остается кроме,как пожелать вам счастья. Прощай,Дефне!
— Надеюсь однажды и ты встретишь свое счастье.Дай Аллах,ты будешь очень,очень счастливой
— Посмотрим
— Звони,обязательно,когда будешь приезжать в Стамбул.Несмотря на все случившееся,думаю,что между нами была особенная связь.Не будем ее терять
— Ты права,не будем терять.Буду звонить.До встречи!
— Счастливого пути!
— Спасибо...

Сега няма на кого да разчитаме да утеши Йомер, след като разбере истината  ooooh! ooooh! Wink Wink Wink Grinning Grinning Grinning

# 119
Фикрет Гало не успях да я намразя - беше точно такава, каквато я възприех още първия път - не видях гаднярката в нея и отнощението на Йомер към нея беше такова, каквото го видях още при първата им среща в колата.
Тя като се е влюбила е длъжна да опита, колкото и мъчително да беше за нея, а също и Дефне  ooooh!
И прощалният им разговор много ми допадна всичко казано прямо и честно, колкото и да боли Heart Eyes
Цитат
— Ты оказалась права,Дефне.Для меня нет никакой надежды
— Надеюсь и ты встретишь того,кто будет любить тебя
— Сейчас это,кажется,будет нелегко
— И что ты теперь будешь делать?
— Как мы и договаривались,я возвращаюсь в Нью-Йорк.Не беспокойся
— А бутик?
— Не надо.Ты же знаешь,что все было ради Омера.Иначе,бутик-не мое
— Фикрет,у меня все еще есть долг тебе
— Знаю.И у меня есть долг Транбе.Я иногда буду заезжать в Турцию. Когда приеду,верну.И ты тогда вернешь.Как-нибудь вернешь.Это не срочно
— Обязательно верну.Спасибо,что не рассказала все Омеру
— Не хотела победить таким образом.То есть посчитала это неправильным.Если бы у нас что-то было,хотела чтобы это было по-настоящему.Хотела,чтобы он выбрал меня.Но он не выбрал.Мне больше ничего не остается кроме,как пожелать вам счастья. Прощай,Дефне!
— Надеюсь однажды и ты встретишь свое счастье.Дай Аллах,ты будешь очень,очень счастливой
— Посмотрим
— Звони,обязательно,когда будешь приезжать в Стамбул.Несмотря на все случившееся,думаю,что между нами была особенная связь.Не будем ее терять
— Ты права,не будем терять.Буду звонить.До встречи!
— Счастливого пути!
— Спасибо...

Сега няма на кого да разчитаме да утеши Йомер, след като разбере истината  ooooh! ooooh! Wink Wink Wink Grinning Grinning Grinning

Анджи все ще се намери утешител за него и дразнител за мен Mr. Green.
За Фикрет в началото я харесах, но след това образът и, героинята и се размиха с нескопосаното и влюбване, кога се влюби в човек който не познава и за когото имаше негативно мнение....според мен това нейното си беше чист каприз/на сценаристите/....разбра за тайната на Дафина, а след това видя и мъжът, а после и феникса и най накрая просто и се прииска да се влюби...ей така за разкош ooooh! . Каква надежда търси тя от човек който и казва няколко пъти аз обичам нея, заедно сме, сгодени сме....ай сиктир. На Мерич и свършил молива до там ooooh! А и Йомко е за бой....

Общи условия

Активация на акаунт