PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 450
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
пп Още се чудя какво им сипват във водата в Австралия? Гей антибром?

В някакъв филм имаше една простотия, че понеже били потомци на бивши каторжници, били извратени австралийците.

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 20:42 от kati_v

# 226
Кей Стю интервю във Франция, куп комплименти за Джоди.
Продължавам да се удивлявам, как толкова години я продаваха за хетеро,
чак до разбивачка на семейни огнища, за мен винаги е било очевидно.

Точно както за Майли смятам, че бяха абсолютни ПР сценки,
дори да е имала залитания по момичета, те са супер спорадични.

пп Още се чудя какво им сипват във водата в Австралия? Гей антибром?
В някакъв филм имаше една простотия, че понеже били потомци на бивши каторжници, били извратени австралийците.
Е това е викторианска логика, престъпниците са извратени, видите ли  hahaha
да дойдат в 21 век, и да видят флуидността на законите из цял свят

ps Червения килим в Кан, първа вечер
Роклята е поредния ужас на Шанел  Crazy

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 21:07 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 227
Ох, бях го забравила това прослушване на Лиам...  Laughing Как не са се сетили пиарите да го пробутат, че още тогава Черил му казва, че е сладък  newsm78
Помня и как му светнаха очите на Саймън, когато Лиам се появи 2 години по-късно и как конструира цялата група около него - само че момиченцата си предпочетоха Хари  Wink Аз не  Laughing  Embarassed
Ако ви е интересно, вижте го - давам линка така, защото и коментарите отдолу са весели  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=awhsOgmdq6w

# 228
Ох, прекрасен е,  Heart Eyes Blush  Flutter
Ларитата, не могат да ме накарат да стана фенка на 1Д,
но Лиъм май ще успее.

Искам помитащ дует с Черил да разбият класациите

# 229
Откакто е в Ню Йорк, Джоди не се е спряла да дава интервю след интервю

Сутрешни шоута
https://www.youtube.com/watch?v=PbJeITKXQuM
https://www.youtube.com/watch?v=_24mgn-fcd0

Фалън
https://www.youtube.com/watch?v=tjilmCbz_u8
https://www.youtube.com/watch?v=fqsNcjjmlvA  -руска рулетка с яйца  easter

И едно по-дълго ток-шоу с Джак О'Конъл, който също участва във филма
https://www.youtube.com/watch?v=rIKu3y-qy8I

# 230
Мен от вчера ме гложди покрай слуховете за Клуни и Ранди...
Добре, избираш да сключиш фиктивен брак. Приемам, че и двете страни са наясно с това.
Обаче как се решаваш да създадеш деца в тази ситуация? Не отричам правото на никого да има дете, в никакъв случай. Но се чудя как расте едно дете в подобна "лъжлива" среда.
Ох, много са гледните точки, знам, обаче не успявам еднозначно да ги сведа до нещо като задоволителен отговор за мен самата, дори до едно "за" и "против" не мога. Особено като се има предвид, че вчера като ми изскочи въпросът бях почти на 100% против... Докато не се замислих...

# 231
Мислила съм го и аз доста,
по принцип смятам, че много малко деца растат при идеални условия, животът не е розова приказка.
Уговорени бракове е имало откакто свят светува, сещам се веднага за актуалния династичен брак на Ротшилд и Ники Хилтън, тя е вече бременна.

Според мен родителите в такива семейства правят напълно съзнателен избор, ако се замислиш, те държат един на друг достатъчно за да имат деца, създават достатъчно стабилна семейна среда за да отглеждат тези деца.
Единствената особеност е сексуалността или сексуалното поведение, но това така или иначе не е нещо което се парадира пред децата или да се възпитават децата в този дух.
За мен е фрапиращо по-трудна за преглъщане примерно формулата на отношения и създаване на поколение, които бяха между Кейти Холмс и Том Круз или, които продължават да са между Траволта и Кели Престън, отколкото напълно споделените "интереси" на Уил и Джейда или отвореният брак на Крис Мартин и Гуинет. Напълно хетеродвойка като Деми Мур и Брус Уилис имат пълни недоразумения за отрочета, последно някакво хлапе беше умряло от свръхдоза в къщата на Деми след нечовешки купон на момичетата цял уикенд.

# 232
Да, точно всичко това ми изскочи и на мен като премина първосигналната ми реакция.
Уговорения брак си е уговорен брак, сексуалността на уговарящите се всъщност няма никакво значение.

А бракът "по любов" (ще го нарека условно така) не гарантира щастливи деца.

А и примерите, които даде са доста красноречиви наистина.
Не знам, може би единствено си мисля, ако в тинейджърската възраст например откриеш, че родителите ти имат отворен брак и един или двамата от тях са хомосексуални дали е по-различно от откритието, че просто имат отворен брак.
Можеш ли по някакъв начин да подготвиш децата си? Трябва ли да го правиш?

# 233
Не знам какво разбираш под "подготовка", според мен, особено в Холивуд децата вече са виждали всичко, няма с какво да ги изненадат чак толкова. Вероятно много по-неприятно им е да четат измислиците на жълтурите, при положение, че знаят какво се случва вкъщи.

В наше село би било по-различно, но не забравяй, че децата са доста адаптивни, приемат за даденост условията в които растат.
Тук идва ролята на мнозинството, когато им направи впечатление, че при другарчетата в класа има по-различен случай, те ще реагират както възрастните (родители и учители) ги насочат и затова е цялото това шумотевене за толерантност. Сегашното поколение може да е отгледано в предрасъдъци на расизъм, сексизъм или хетеронормативност, но идеята е при следващото да не е така. Дали ще стане? Aми оптимист съм. Едно от малкото хубави неща, които идват с глобализацията.

Примерно
Скрит текст:
в класа на голямата ми дъщеря има дете на самотна майка, дете на което родителите са починали и е отглеждано от баба и дядо, и дете което така и не разбрах защо (развод или майката е починала) го гледа баща му, когато са говорели за семействата някакво момиченце се е опитало нещо да философства в дух, че с мама и тати било най-хубаво, но повечето от останалите деца са изолирали именно нея, а не другите, въпреки, че едно от аутсайдерите е "хулигана" на класа.

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 12:16 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 234
Следя редовно темата с интерес Wink

Вчера ми попадна в една от социалките статия за сина на Мия Фароу, Ронан, слуховете за него сочат, че бил син на Синатра, не на Уди Алън, четох и за негови неласкави изявления по адрес на Уди, Mrs. Swift-Kloss, имаш ли някакво инфо Simple Smile

# 235
Историята там е за дълъг сериал, не за пълнометражен филм.  Mr. Green

Мия Фароу, е дъщеря на една от големите звезди на Златния Холивуд Морийн О'Съливан.
Също така Мия е третата съпруга на Синатра при възрастова разлика от 30 години. Бракът им е просъществувал някъде 2-3 години.
След което Мия се жени за диригента Андре Превен и почва да осиновява деца на килограм. Факт е, че е когато се женят, Мия е бременна с близнаци, а са започнали връзка още когато Андре е бил женен за друга. 10-ина години брак и става муза и спътница на Уди.
С него никога не се женят, винаги са живели отделно, той в Манхатън, тя на село, но бяха двойка 12-13 години, докато не стана скандала със Сун И, осиновена дъщеря на Мия и Андре.
Самата Мия твърди, че не е ясно кой е бащата на Сатчел Ронан, което е показателно, но една от дъщерите на Франк казва, че той също е имал вазектомия.

Уди живее със Сун И вече почти 20 години.

И така.

ДНК тест засега никой не си е правил.
http://www.nytimes.com/2014/02/09/opinion/sunday/woody-allen-speaks-out.html?_r=1

пп Периодично Мия обвинява Уди във всички смъртни грехове и най-вече как е злоупотребявал с едно от осиновените им от двамата деца Дилън, когато тя е била малка някъде на 7.
Дилън потвърди това в писмо до един от блоговете на НЙ Таймс преди две години

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 12:36 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 236
Кей Стю днес в Кан
Зад нея до колата се вижда Адир Абергел, фризьор, бфф-че на Кака.

# 237
Ох, прекрасен е,  Heart Eyes Blush  Flutter
Ларитата, не могат да ме накарат да стана фенка на 1Д,
но Лиъм май ще успее.

Искам помитащ дует с Черил да разбият класациите
Идеално. Тъкмо имаме нужда и от един Зиъм фен тук, че тях не мога да ги следя от активността на ония двамата.  Laughing

# 238
Засега само голямата е фенка на Зейн, аз имам още път да извървя там  Joy

Видео с целия екип на филма на Уди на червения килим, Сун И също е там.
Вижда се добре абсолютната лудница която цари, както и колко е мила с феновете Блейк
Блейк, Джеси и Кристен без половинки

# 239
Поредната реклама на Тайчето за Епъл Мюзик
https://www.instagram.com/p/BFTrGZRDvNk/?taken-by=taylorswift
Да видим сега какъв ще е скока в песента на която денси  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт