PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
О, днес сме с образа, който пише грамотно  hahaha може ли по-често да е той, че иначе е още по-смехотворно...

Почнах да гледам Person of interest и може и да си въобразявам, ама ми харесват едни тънки намеци, дето ми се струва, че улавям между два от главните женски образа.

И Чарлийз ли има нужда от параван? Това със сигурност обяснява странната връзка с Шон Пен.

Иронии на съдбата, планираш, планираш, играеш и накрая вземе, че стане непланирана катастрофа  hahaha  

# 376
За Чарлийз и асистентката и наснимани на плажа и ходещи заедно по събития има доста назад. Моето лично мнение е, че е би. Връзката с Шон е била повече ПР отколкото любов е отвъд съмненията. Крясъците в хотела миналия Кан, защото е бил пиян като кирка още преди килима, пълнеха жълтурите седмици след това.

Тай е в Нешвил и въобще няма намерение да се връща, приятелката и Аби снапна котката и Мередит преди няколко часа.
Няма никакво изявление от ПР-ката и до този момент.

Става все по-забавно с Лимона. Отказал е две участия, това в нощта на инцидента във Вегас което е обяснимо, но и снощи в Алабама.
Жълтурите вече го спрягат като екс, ченгетата са ходили у тях тиражират се снимки на полицейска кола пред тях.
http://www.celebdirtylaundry.com/2016/calvin-harris-injured-in-c … t-medical-advice/

Спекулациите защо е офейкал от болницата са, че не е искал да му вземат кръв, това, че не е имало свободна ВИП стая е само предлог.
Другият вариант е да е толкова самовлюбен сноб, че да му е нетърпимо да е с обикновените хора. Щото в Спешното на някого ще му пука за него.  ooooh!

Дейли Мейл пак разбива, след като няма изявление от екипа на Тай са извели като заглавие някакъв безумен туит на фенче
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3602365/Calvin-Harr … ic-car-crash.html

Почнах да гледам Person of interest и може и да си въобразявам, ама ми харесват едни тънки намеци, дето ми се струва, че улавям между два от главните женски образа.

Ули на кой сезон си на PoI?

# 377
Я кой още бил в Париж, чакаме днес снимки в бокса

# 378
Даа, срещнах и аз заглавия с "ex-boyfriend" в заглавието вчера Simple Smile
Ама не е ли странно това мълчание и бездействие?

Бум, в началото на 4-ти сезон съм, но съмненията ме мъчат още от средата на 3-ти, сега ми се струва, че виждам потвърждение по-скоро Simple Smile

# 379
Да, това е един от примерите в който продуцентите решиха да последва желанията на шипърите, без да им пука за мнозинството и им се получи много добре   Peace

Даа, срещнах и аз заглавия с "ex-boyfriend" в заглавието вчера Simple Smile
Ама не е ли странно това мълчание и бездействие?
Мисля че е многозначително, Тай ще изчака развитието, със сигурност няма да иска да се забърква, ако наистина Лимона и този който го е шофирал са употребили.  Crazy
Много кофти късмет за него, ясно е, че хлапетата от другата кола са причинили катастрофата, те са и пострадали, но накрая него ще го разкъса пресата.
Така или иначе ще бъде запомнен като един от бившите и.  Thinking

# 380
ТИЙЗЪР:
Сериозни слухове за нов параван за Кака, при това не кой да е, чакам инфо.

# 381
Ако стане ще е супер, просто великолепен избор.

Поостаряващото момче неотдавна беше boytoy на Кайли Миноуг

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 19:03 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 382
Още от Андрес Веленкосо

С Карли, Лия Кебеде и Мариян Кюрпанов  bg

Само с Карли

Скрит текст:

# 383
  • срещу двата комина :)))
тя кака Кайли все такива си ги избира, за новия даже и ще се жени  Joy аз съм голям фен

# 384
А Кайли прикрива ли и тя скелет в гардероба?
Защото според мен съвсем спокойно да си 'хване', когото поиска.

# 385
За нея никога не е имало дори и намеци, явно тя е австралийското изключение от правилото

# 386
  • Berlin
Инчиресно. 😄 Тръпнем в очакване значи.
Мен много ме изкефи онази снимка с инструкциите от предните страници, да си кажа. Чист компромат.

# 387
  • София
Да, това е един от примерите в който продуцентите решиха да последва желанията на шипърите, без да им пука за мнозинството и им се получи много добре   Peace

Да бе, отвратително се получи, по-добре Рийс да го бяха събрали с Фъско. Mr. Green

Нещо ново от Джон няма ли? Разни смешни Тайчета и Лимони слабо ме вълнуват...

# 388
Мрънла, специално изгледах последната серия, голяма борба му направиха двечките.  Heart Eyes Mr. Green

IMG определено е пуснало Андрес на пазара за паравани. През януари са били с Кени на събитие на Манго, хващам бас, че мама Крис не го е одобрила заради възрастта.

Ахахаха даже са го ветнали с фенчетата в Инстаграм, https://www.instagram.com/p/BBGTJ62jo3M/ много малко лайкове е събрал милия, добре, че Кака има по-стратегически подход в представянето на параваните си.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 23:42 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 389
Новини от снощи за гълъбиците.
1. Тайчето се прибра в ЛА, стана ясно, че е била в Нешвил само за уикенда и се е видяла с група съученици, никаква катастрофа или награди не са и променили плановете.
2. Карли е викнала папараци да ги наснимат с милионерчето, явно в сряда с Фалън ще се спомене за дългата им връзка

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 08:17 от Mrs. Swift-Kloss ®

Общи условия

Активация на акаунт