PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 491
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Очакваме римейк на Империята отвръща на удара от тази персона

Johnny Depp's Publicist:
Robin Baum
PMK/HBH Public Relations
700 San Vicente Avenue
Suite G-910
West Hollywood, CA 90069
Phone: 310-289-6200

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 23:01 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 451
Един ретро блайнд за Жони и вероятно Уинона
http://www.crazydaysandnights.net/2014/05/blind-items-revealed-511.html

# 452
Не обичам, когато не мога да си съставя мнение...

Прочетох всички блайндове, не видях намек за физическо насилие, в единия даже го отричаха. (За психическо насилие няма да отварям дума). Не, че блайндовете са доказателства в това отношение.

Не мога с лека ръка да кажа постановка е, но и някак нещо не ми е наред цялата история. Да видим дали ще разберем.

Обърках се малко времево обаче.
Значи Дж. я е ударил в събота, преди седмица, тя подаде молбата за развод онзи ден без дума за физически тормоз, вчера се появи с пресни рани, а Дж. бил на турне.
Може и аз да не съм ги навъвзала вярно.

# 453
Както отбелязах в ЗК, не е като да не е налитал на бой, само че едно време са го отнасяли папараците. Сещам се за случаи, както докато е бил с Уинона, така и с Кейт.
Тогава нивото му беше друго, пък и папараците не работеха главно на повикване, а рискуваха за снимки.

Друго се замислих, 2011 Амбърчето беше на 24 с една-единствена продължителна връзка с Тася. Версията из медиите винаги е била, че тя е разбила семейството му с Ванеса, но аз от моето франсе от първо лице знам за музикалния продуцент на Ванеса.

Чисто теоретично, ако аз бях ПР-ката на Джони, за да лъскам статута му на секс-символ, никога не бих допуснала да се разбере, че Ванеса го е зарязала зашото е видяла, че пропада. Амбър въпреки, че уж е печена е достатъчно неопитна да си мисли, че е неотразима или че може да му реши проблемите с пристрастеностите.

# 454
На мен това с видеото ми е странно. Като започне да те бие, тичаш да включиш камерата или предварително го правиш и чакаш да започне боя? Грозна история, много мръсен развод ще е, но каквато и да е Амбър, ако това наистина се е случвало не го заслужава. Никоя жена не го заслужава.

# 455
Бум, всичко, което пишеш е така, но за мен предполага чувства от страна на Амбър. Ей това е, което не ми стои добре, защото не вярвам, че видиш ли е осъществила младежкия си блян, омъжвайки се за него.
Не вярвам и че ако я е биел е започнал едва след сватбата. Това са 6 години.

Искрено се надявам да е постановка, защото никой не бива да минава през това.

# 456
Така е, но се замислям от другата гледна точка... Аз съм Джони великият секс-символ от 25 години, жена ми иска да ме зареже, а два пъти по-младата колежка с интригуващо сексуално минало ми върти мили очи. През 2011 още не беше шопар, беше с последните си проблясъци на старата слава.
Тя изглежда меркантилна, а той?
Манипулативен изрод.

# 457
О, не, не го защитавам в никакъв случай. Критическата е най-малкият фактор при тази сватба.
Но пък и сватбата се случи 2015, когато Дж. вече беше какъвто е днес, ако приемем, че е станал едва в последните години. Та не е като да не е знаелас какво се забърква. Просто не вярвам на идеалистичните й подбуди при встъпването в брака.
Ако физическият тормоз е започнал след това, в което някак се съмнявам, браво, че сравнително бързо е събрала смелост. Но не знам защо нещо ми се върви в главата за продължителността на брака под година.

# 458
15 месеца.
Спекулирам, да речем са имали уговорка да не го напуска, докато майка му е жива, да не забравяме, че точно заради здравословното състояние на майка му се бракуваха в ЛА през март, а не на Нова година, както беше планувано.
Значи майка му умира, Амбърчето почва в събота да си събира багажчето и той избухва и и се нахвърля.
В понеделник пуска молбата за развод. Според мен се е опитала да се договори извън съда, но той явно не е бил сговорчив.
Разбира, че той пуска цялата си машина срещу нея и затова в четвъртък пуска и жалбата за домашно насилие.
Колкото и да е златотърсачка не се е удряла сама.
С кариерата и е приключено при всяко положение.

# 459
Много ми се иска да вярвам, че не й е посягал Sad заради нея, не заради него.

Ама наистина ли е толкова тъп, че при тези обстоятелства отказва извънсъдебно споразумение. Направо не вярвам, толкова ли няма никой със здрав разум покрай него.
Щото и неговата кариера мисля замина, ако предположим, че е имал шансове за такава тепърва.

Жалко за А. наистина, никога не можеш да предвидиш всичко, което може да се обърка уви...

# 460
Не е тъп, арогантен е, мислел си е, че няма да се осмели да му се опъне публично

Тук има по-подробно описание на случката, което Амбър е дала пред съда:

https://www.theguardian.com/film/2016/may/27/johnny-depp-restrai … domestic-violence

Според твърденията й, Жони е проявявал агресия и друг път.

# 461
Мда, тъп. 
Ама че от екипа му никой не го е посъветвал е още по-тъпо.

Защо ми се върти в главата, че на рождения й ден тази година не са били заедно, а това е един от пътите, когато й е посягал.

# 462
Миналата година на РД-то си след сватбата тя беше с девойките, тази година не се знаеше. Което е странно BTW, все пак ставаше на 30.

# 463

Този е особено злобарски по неин адрес
http://www.laineygossip.com/Why-hes-sleeping-on-the-couch-blind-riddle/37778

А този е вече изтрит от оригиналния си сайт, останали са само копия насам натам из мрежата, което ме навежда на мисълта, че може да е близо до истината
Март 2015
Скрит текст:
From the whisperings coming out of this movie set, I'd say this marriage won't last long. A+ List Actor and now A List Actress who was a B List prior to getting into this relationship. I was surprised to hear all the talk around this since I always thought she was the aloof one and he was chasing her. Not so. Her team has been on the phone trying to find him for weeks. No response and she isn't getting her work done on set because she's too focused on tracking him down. No one knows where he is and considering who he is, he probably is good with places to go to get away from it all...or someone. His ex thinks it's hilarious and mentioned she might know where he is, but it's slipped her mind and she might think of it soon, check back with her. I think this is a Mid-Life Crisis Fail, for sure.

Johnny Depp/Amber Heard/Vanessa Paradis

Тези двата се припокриват. Т.е. и двата са злобарски или и двата са истински.

Грозна история, грозен развод. Не вярвам въобще нейната любов, ако той ѝ е посягал, пада още повече в моите очи.

Така е, но се замислям от другата гледна точка... Аз съм Джони великият секс-символ от 25 години, жена ми иска да ме зареже, а два пъти по-младата колежка с интригуващо сексуално минало ми върти мили очи. През 2011 още не беше шопар, беше с последните си проблясъци на старата слава.
Тя изглежда меркантилна, а той?
Манипулативен изрод.

И какво я е изманипулирал? Ела, ожени се за мен, аз ще те направя А-лист звезда? Насила я е накарал.

# 464
  • София
Ооо, не насила, но за да издрапат до А статус, 99% са готови но много по-гадни неща от брак със секс символ и без предбрачен договор. Wink

Общи условия

Активация на акаунт