PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 508
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Значи този Андрес да дойде на мен да ми стане параван, ако се разсъхнат работите с кака ви. Ще бъда толкова убедителна в ролята си, че...

# 391
  • София
Дайте да го видим кой е тоя.

# 392
Ще те натупам,
цялата предна страница е с него вкл на една снимка с Джон

Eт ти още една

И още една

# 393
  • София
 hahaha Аз като видя някъде "Тайчето" и ми настръхва кожата и подминавам всичко. hahaha

Джон още ли е с Люк?

# 394

Явно не, хич не са се засичали от месеци.
Тревожа се леко да не е с Мигел, ама ще го преглътна де  hahaha

# 395
# 396
  • срещу двата комина :)))
а Мигел гей ли е  newsm78

# 397
  • София
Не знам, ама явно който се снима с гей, веднага го набеждават. Ако някоя от вас нещо... да казва, че да избягвам снимките другия път.

# 398
  • Berlin
Джон, Мигел, Люк... Поне фамилиите може ли да споменавате, за непросветените, че поне  в Гугъл да ги търсим.  Mr. Green

# 399
Който се прегръща със супер секси гей, пиян по купони, има разлика, не се прай на ударена
Не ми вкарвай думи в устата, не съм го набеждавала, а изразих съмнения на база тяхното интимничене, както заради снимките, така и заради коментарите им под снимки един на друг в Инста
Това, че присъстват на РД-та един на друг, като за целта се лети от другия край на планетата... Няма нищо съмнително тук.
ОБАЧЕ, ако Мигел правеше същото с Бланка, щяхме да си мислим, че пак са заедно. Това се нарича хетеронормативност   Mr. Green
Точно този дефект в мозъците на болшинството използват високите кльощи, или едно време Робстен.
Точно заради това имаше и истерии в темата за Евровизия, по повод песента на Поли.

Пп Айде черпя с един Жон

Ппп АВС
Джон Кортахарена, манекен и актьор
Люк Еванс, актьор,
Мигел Анхел Силвестре, актьор

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 03:57 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 400

Явно не, хич не са се засичали от месеци.
Тревожа се леко да не е с Мигел, ама ще го преглътна де  hahaha

Не, не и не. Само не и с Мигел, аз няма да мога да го преглътна. newsm45

# 401
То и в тази тема има толкова нагледни примери за т.нар. хетеронормативност, дори граничещи с хомофобия, ама нейсе... трудно е да разбереш, че имаш проблем ако дори не подозираш за наличието му.
И съвсем не говоря за трола Simple Smile

# 402
  • Berlin
Благодаряяя! Simple Smile

# 403
Клюки от наградите на билборд има ли?

A, ще може ли резюме на драмите около Поли Генова и Евровизия? Какво е било противоречието там ?  Shocked

# 404
За Поли, целокупната популация в съответната тема в Мамата не беше разбрала за какво е песента и аз им бях виновна два дни, докато Поли сама не си каза, че е за equality. После пак имаше "За мен не е пък за това песента"
http://tekstove.info/browse.php?id=59894

Клюки не съм гледала, все още не съм във форма.

Общи условия

Активация на акаунт