PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не знам за какво говорите, ама Джон бе, Джон. Heart Eyes

И с Мигелито.

# 706
# 707
Последно едно интервю.Том леко обърка какво го питат точно, но понякога в объркването при огледа на други факти може да се открие истината.
At 1:13 he is asked if he is Metrosexual.  This is his fabulous uncomfortable answer!!
“M…m…m I…I may be hetero.  Def… definitely hetero I would say.  Erm, but that’s just my particular preference.  I have nothing against metro or anything else for that matter”.
https://www.youtube.com/watch?v=Z6zSWuw1B5s

Точно това имах предвид в предишният си пост. Дори езикът на тялото му сочи, че задържа нещо в себе си...

За Олсен и Частейн знам, че е ПР, но не е ли било истина със Сузана и Джейн Арти.С Джейн много се криеше и не я е водил на събития, но отидоха в Бора Бора преди две години.Там всичко лъжа ли е било?Каква е била работата между тях?

За Олсън не мисля, че е изцяло ПР. Има доста индикации, че тя е зарязала годеника си заради Том. Няма как да се знае на 100%, но така изгледа отстрани. Тайминга е доста показателен. Започват заедно снимки през октомри 2014, в края на месеца тя къса с Бойд и прекарва уикенда с Том, асистента му и нейна добра приятелка. Има нейни снимки с Том в спа център. После следват статиите, че се срещат и въпреки, че го отрекоха, Елизабет се е появила в Хавай, по времето, когато Том е бил на снимки, някъде по средата на ноември 2015.

Тази снимка е качена в Инстаграм от режисьора. Вероятно е Елизабет да има роля във филма, но до момента няма потвърдена такава информация.

За Сюзана и Джейн ще пиша по-късно, че сега ме мързи.

Много са смешни с тези опити да накарат публиката да повярва, че това между тях е истинско Laughing . Ама разбира се, двама души, които са изключително заети и живеят на различни континенти са се влюбили до уши в рамките на една седмица Mr. Green .

Изглеждат адски неестествено, особено тук сякаш Том се опитва да се измъкне от лапите ѝ Rolling Eyes.

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 00:25 от СлънцеЛуна

# 708
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Благодаря ти.

Междувременно Хидълса е бил на фитнес в Ню Йорк ползвайки кола и бодигард от тези на Тай. Кой друг е правил това? Не, не Лимона, а Карли. Хидълса направо пое щафетата на висока скорост.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3647415/Perks-datin … -private-jet.html
Това ходене до фитнеса дали не е спонсорирано от Найк?  Joy
Мислех, че само на мен това ми се наби на очи  Mr. Green

# 709
Изглеждат адски неестествено, особено тук сякаш Том се опитва да се измъкне от лапите ѝ Rolling Eyes.

Но той я държи в ръце.  Wink

Ако се гледат всички 60 снимки се вижда, че хореографията е доста сложна.
Лимона примерно не би могъл да се справи, хем да изглежда мъжествен, хем подкрепящ и грижовен

Подочу се какъв е бил графика за миналия уикенд, Карли е пътувала с Тай за РИ след посятия "скандал" с Джош.
В понеделник Том е дошъл с частен самолет с който Карли се е върнала в НЙ. (вероятно е пътувал с двата ПР-а)
Явно в понеделник са бистрили сценария и видяхме изпълнението във вторник.

Както споменах след фотосесията са отишли на ресторант, същия ресторант където фен беше направил напрегната снимка на Тай с Лимона и един от приятелите му
Подменяме и концепцията за Лебедите от снимките с Лимончев
Скрит текст:

Тай и Том се прибраха в НЙ четвъртък
Не се знае дали освен ПР-ката и с тях е бил и Уиндзор, но би следвало да е бил, ако са добри професионалисти. Негова снимка няма.

Както казах онзи ден Карли замина за родния си Сейнт Луис, вчера Тай замина за Нешвил. Растоянието с кола е по-малко от 2 часа. Папараци и в двата града няма.

Междувременно какво прави Лимона

# 710

Но той я държи в ръце.  Wink

Да, то това е големият парадокс на тази снимка. Той я държи, а същевременно действително се опитва да се отдалечи колкото може от нея  Whistling

Аз като го видях целия в Найк реших, че Карли го е обличала  hahaha

# 711
Затова е добре да се гледат всички снимки.
Ще погледна дали някъде cа качени подред.
Сигурна съм, че Том е режисьора.
Тайчето си е аматьор за толкова сложно изпълнение.
Не е случайно, че са с гръб към камерата.
Представете си видео в лице и да може да се прочете по устните.
Или по-лошо, да се чуе нещо като "I'm smiling" през зъби като Лимончев

Карли е вече с Адидас, ама като нищо го е консултирала  Mr. Green

PS Том заминава началото на юли да снима Рагнарок, след това веднага почва снимки на друг проект.
Така че няма да им се радваме още дълго две-три седмици, тръпна да видим какво ще направят другата седмица.

Накрая за завършек ще е традиционното за Тай парти за 4 юли в къщата в Роуд Айлънд.
Дали и Люк ще бъде на някоя от снимките, може би с Карли  Joy

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 11:03 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 712
Ето това е лош късмет за всички замесени  Joy
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3648635/Married-singer-L … ments-reveal.html

Саймъне, Саймънееее  ooooh!
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3648467/It-s-Cheryl … relationship.html

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 23:13 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 713
За Олсън не мисля, че е изцяло ПР. Има доста индикации, че тя е зарязала годеника си заради Том. Няма как да се знае на 100%, но така изгледа отстрани. Тайминга е доста показателен. Започват заедно снимки през октомри 2014, в края на месеца тя къса с Бойд и прекарва уикенда с Том, асистента му и нейна добра приятелка. Има нейни снимки с Том в спа център. После следват статиите, че се срещат и въпреки, че го отрекоха, Елизабет се е появила в Хавай, по времето, когато Том е бил на снимки, някъде по средата на ноември 2015.
1.Асистентът му на снимките Люк ли е?

2. Напомням също, че уж Лимона заряза Аарика заради Тайчето, а после се оказа, по нейни думи, че тя го е наритала, като е разбрала, на какво хоро са го закачили.

3. Имаше много добър разкрит аналитичен блайнд за ПР връзките и истинските такива на Бийбър и Ариана Гранде, кое как се прави пред папараци и кое зад кулисите.

4. Добавям и Лорде, която уж скъса пред публиката с неизвестното си гадже, папараци взеха да я снимат с Дипло, но фенове продължават да я засичат с неселебрити азиатеца.

# 714
Между другото Дипло се аутна като бисексуален, ако съдим от туит, в който казва, че е "only half-gay".
Припомням, че той имаше връзка с Кейти Пери - не е афиширана особено, а след като зачекна Тайчето на тема липса на дупе, Лорди му отговори доста пиперливо, че преди да мисли за размера на нейното дупе, трябва да се замисли за своето неголямо мъжко достойнство (бяха му изтекли снимки).

# 715
След като загубиха ПР войната, в момента хората на Лимона се опитват просто да навредят на Тайчето, но от Дейли Мейл вече си знаят интереса пратили са инфото в 9-та глуха при блоговете не в ТВ и шоубизнес
http://www.dailymail.co.uk/indiahome/indianews/article-3649494/B … Calvin-phone.html

Също така са публикували цяла тирада в защита на Блонди в Новините.
Хубаво се вижда, че Хидълса е бил буквално за ден-два в Роуд Айлънд, един чифт обувки и едно якенце  Peace
За панталона не мога да преценя светлината е различна, модните експертки да кажат за кройката
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3647984/PIERS-MORGAN-Tay … ood-lot-them.html

Тази нощ "гаджето" на Карли започна рязък завой от фен на Клинтън към фен на Тръмп  Money Money Money
Все пак брат му е мъж на Иванка и се подочу че има доста активна роля в кампанията на тъстко
Семейния интерес над всичко, това обяснява може би "скандалчето"

# 716
Затова е добре да се гледат всички снимки.
Ще погледна дали някъде cа качени подред.
Сигурна съм, че Том е режисьора.
Тайчето си е аматьор за толкова сложно изпълнение.
Не е случайно, че са с гръб към камерата.
Представете си видео в лице и да може да се прочете по устните.
Или по-лошо, да се чуе нещо като "I'm smiling" през зъби като Лимончев

102 снимки общо - тук са с HQ
http://taylorpictures.net/thumbnails.php?album=3501

# 717
Говорейки си за Даяна в ЗК, на всички препоръчвам игралния филм с Наоми Уотс
http://www.imdb.com/title/tt1758595/?ref_=nm_flmg_act_19

В него много добре се вижда каква е разликата между това което селебритито показва пред прожекторите и фотоапаратите и какво крие.
Когато коментирахме в ЗК също си спомням как всички бяха чували за Доди, но никой за доктор Хан.
 Mr. Green

Как внимателно е репетирано интервюто пред ББС и за изневерите

Много ми хареса момента където лично се обаждаше на частния си папарак къде и кога да дойде да я снима с Доди. Как след това уточняваше добри ли са снимките, в живота го е правел камериерът и, но това не променя фактите, че е било по нейно желание.

Сега благодарение на СМ историите са по-различни  Wink

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 14:56 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 718

Когато коментирахме в ЗК също си спомням как всички бяха чували за Доди, но никой за доктор Хан.
 Mr. Green

Как внимателно е репетирано интервюто пред ББС и за изневерите

Някои сме чували за доктора. Peace Неговата жена ли беше тормозила по телефона? Имам книга за историята на английското кралско семейство, неодобрена естествено, там има доста кирливи ризи. А за интервюто бях гледала по някой от образователните канали. Как всичко е подготвено - жестове, мимики, интонация на гласа. Манипулация от класа.

# 719
Нямам спомен докторът да е бил женен по време на връзката си с нея.  newsm78

Именно, всички тези дирижирани интервюта не са нови, Ленин и Хитлер са репетирали с дни важните си речи.

Тайчето, Бионсе или Кати Пери не дават интервюта без предварителна подготовка. Особено Кати.
Същото е и с младежите Бийби и сие,

Същото е и с по-опитните селебритита, пак ще върна на видеото с прекъснатите интервюта, особено онова на Робърт Дауни Дж. В момента в който интервюиращия зададе несанкциониран въпрос ПР-ката му прекъсна интервюто и го дигна от стола.

Общи условия

Активация на акаунт