PR прелет над зрелищата и панаира на суетата - Тема № 6

• 89 352
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Аз не пиша от доста време във форума, но чета.Много интересни неща се публикуват.В темата ми се отвориха очите за някои работи, но никога не съм предполагала за Том.Люк и Том изглеждат в по-близки отношения от обичайните между клиент и ПР агент, сладки са ми заедно, но мислех, че са само приятели.За Олсен и Частейн знам, че е ПР, но не е ли било истина със Сузана и Джейн Арти.С Джейн много се криеше и не я е водил на събития, но отидоха в Бора Бора преди две години.Там всичко лъжа ли е било?Каква е била работата между тях?
А на събития често е улавян да заглежда някоя жена.Това трик ли е, защото ако е, се хванах.

Преди 10 години, когато не е бил известен, е имал My Space.Изтрит е сега, но има няколко скрийншота останали, в които не видях някакви намеци.Не знам може аз да не успявам да уловя намеци.И изтеклите снимки от фейсбука му през 2012 г. ми се сториха обикновени-каращ колело, на почивка през зимата на планина.
Том е голям човек, така че се надявам да е премислил добре нещата.Жалко е, че за да придобият по-голяма популярност много хора прилагат подобни трикове.Не че не го харесвам вече, просто не одобрявам особено подобни действия.Да се надяваме, че ще си заслужава.

PS, Малко stalkerish е от моя страна, но обичам да се ровя за знаменитостите, от които се интересувам просто да узная истината.Явно при Том важи поговорката, че тихата вода е най-дълбока.

# 691
"Кайлър вече си имат конкуренция
Том и Люк в Who wore it better?"

# 692
  • Разпиляна във въображението
Боже, вместо да си направят услуга, да не вземат да наискачат други работи Laughing

# 693
Да му се ненадява човек на Хидълса.  Heart Eyes

Мириелка, то няма какво друго да изскочи, всичко това си го има в Тъмблр, човек просто трябва да бръкне.

Айс, нямам представа какво да ти кажа за по-ранните девойки, по-скоро ти ни разкажи повече за Хидълса, аз само го чекнах вчера сутринта и веднагически изскочиха нещата за Люк. В крайна сметка бисексуалността също е валидна сексуалност.

Г-жо Шуберт по-назад по темите има няколко момента за Еди с линкове, за Кери, за Тай и за Карли, също и блайндове. Хвърли поглед, от телефона ми е трудно да ги издиря.

# 694
# 695
Кати, благодаря. Много обичам статии в които назовават нещата с истинските им имена. Особено за ССФ любимци като Блейк и Райън или Гуинетката и бившия и.

Малко актуална инфо, след фотооперацията Тай и Том са отишли на "романтична" вечеря в ресторант в Роуд айлънд. Чакаме изтичане на някоя фенска снимчица.
Снощи самолетчето и се е прибрало в Ню Йорк. Не очаквам фотооперация и в Ню Йорк. Поредполагам ще изчакат ефекта.

И най-любимото ми.
Карли вчера е снапнала една готина табличка от фитнеса си с надпис
Work work work work
Ще кача снимката по-късно.
Нали си спомняте Инстаграм поста и Тай като накачули "романтичните" снимки с Лимона?

ps

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 19:06 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 696
Няма друг такъв парцал като трите бритски жълтура и най-вече любимия ПР бюлетин

ПРката на Тай им е дала ексклузив за снимки как "влюбените" се качват на самолетчето
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3645644/Taylor-Swif … Rhode-Island.html

И те веднага се подмазват със следната творба
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3646576/Perfect-ent … wimming-pool.html

# 697
Ще напиша това, което съм намерила за Хидълса преди време.

Първо, това са скрийншотовете от неговия My Space.Тогава с театрална трупа са пътували в различни европейски градове да изнасят представления.Забавлявали са се.
Скрит текст:

Относно последния скрийншот има слухове, че е имало нещо между Том и Гуендолин Кристи.В пиесата "Cymbeline" те играят майка и син.На снимката не се виждат лицата, но от други снимки, на които са с тези дрехи, фенове правят извод, че са те.Не знам доколко е така.
Скрит текст:

Изтеклите снимки от Фейсбук.
В този линк не са само те, има и по-нови снимки, които Том е споделял или просто снимки.
Скрит текст:

Относно Том и Люк -това е може би единствената снимка, която аз съм виждала, на която Люк е по-освободен, в приятелска обстановка.

Първоначално като видях снимката ми се стори, че Люк е седнал в скута на този със сивата блуза.Не знам дали не ми се е привидяло.

Последно едно интервю.Том леко обърка какво го питат точно, но понякога в объркването при огледа на други факти може да се открие истината.
At 1:13 he is asked if he is Metrosexual.  This is his fabulous uncomfortable answer!!
“M…m…m I…I may be hetero.  Def… definitely hetero I would say.  Erm, but that’s just my particular preference.  I have nothing against metro or anything else for that matter”.
https://www.youtube.com/watch?v=Z6zSWuw1B5s

# 698
Благодаря ти.

Междувременно Хидълса е бил на фитнес в Ню Йорк ползвайки кола и бодигард от тези на Тай. Кой друг е правил това? Не, не Лимона, а Карли. Хидълса направо пое щафетата на висока скорост.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3647415/Perks-datin … -private-jet.html

Карли и Тай се засякоха за едно денонощие в НЙ, преди малко първата замина, защото в понеделник и почват курсовете по Кодиране за момичета, голямата и инвестиция за лятото. Очаквам Том и Тай да бъдат наснимани директно от папараци я в Сохо, я пред новата и къща, като нищо Тай може и да спретне купон.

Точно в момента в който Кар снапна как заминава с частен самолет, Тай постна най-сетне в Туитър за Орландо

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 11:01 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 699
Хайде и аз в кюпа на разочарованите от Том. Много, много, много го харесвам.
В моята глава няма да е гей обаче!

И аз считам, че това е голяма крачка назад за актьор като него, който претендира за класа, стойностни роли. От друга страна - за Тейлър е печеливш ход. Тя ще се ребрандира и ще докаже, че е повече от поп икона.

# 700
Daily Fail продължават с излиянията
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3647320/It-s-like-w … alvin-Harris.html

Пропуснала съм супер забавна снимка на която гълъбчетата са заснети как се целуват и на покрива. Ще я кача малко по-късно.

# 701
Ще се самоцитирам, защото мотивацията на Хидълса, според мен, е важен момент в сценките, които наблюдаваме.

Ули, ето какво ми изпрати колежката-съгражданка на Том, извинявам се за дърварския превод, ама нали да сме по-достъпни за читателките  Mr. Green
Том е водещия претендент за Джеймс Бонд. Обаче на Philly Comic Con се оказа, че шансовете му намаляват, защото той не е достатъчно известен (гей-слуховете му не помагат). (Моя бележка - тук вмъквам почналите преговори с Джейми Бел, който излиза с Кейт Мара и си правят фото операции една след друга)
С това, той ще стане по-познат на американската публика още от утре сутринта.
Шансовете му се подобряват значително.
Представи си, Тейлър на червения килим за следващия Thor и потенциално да бъде приятелката на сериозен зрял актьор, който играе Джеймс Бонд.
Промяна на нейния имидж, също.
Прибави и, че неговото шоу, Nightmanager сега дебютира в Америка.

От друга страна имам усещането, че с тези темпове и летящ старт, това ще е една "бърза и изгаряща страстна връзка".
Подозирам, че Тайчето е толкова бясна на Лимона, че е решила да представи Том като вдъхновение на любовните песни в следващия албум, затова ще натиска педала до дупка.
Планът е пълно заличаване на Лимона, явно, както беше за Хари най-много да му посвети някоя двусмислена песен.

А Лимонът изглежда на снимките си от вчера като излязъл от затвор. Когато се усмихва искрено, не е чак толкова неприятен.

# 702
Снимката от покрива

И още една находка на хлапетата от Тъмблр - Том и Тай са били придружени в РИ от ПР-ката и.  Peace
Жената, която слиза от колата след като Тай е вече в самолета  Heart Eyes
Дори в колата е била с тях двамата, а не с бодигардовете  Flutter

# 703
Благодаря ти.

Междувременно Хидълса е бил на фитнес в Ню Йорк ползвайки кола и бодигард от тези на Тай. Кой друг е правил това? Не, не Лимона, а Карли. Хидълса направо пое щафетата на висока скорост.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3647415/Perks-datin … -private-jet.html
Това ходене до фитнеса дали не е спонсорирано от Найк?  Joy

# 704
THE American brand Wink
Момчето трябва да се хареса на американците... Така че няма друга опция.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт