"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 6

• 96 108
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
Оф, пък на мен днес ми е все петък и си викам кога чак ще има серия, а то довечера... Grinning

# 61
Димо Алексиев не мога да го възприема като положителен герой, по-скоро като побойник и хулиган. Не съм далеч от истината, просто актьора е такъв и образите му също

# 62
  • Пловдив
Димо Алексиев не мога да го възприема като положителен герой, по-скоро като побойник и хулиган. Не съм далеч от истината, просто актьора е такъв и образите му също
М дааа...искаше му се да прасне Бубето Mr. Green ма я стисна само...

# 63
  • Берлин
Ама професора Генадиев голяма гад излезе. Абсолютно безкрупулен тип, наметнал кожа на раб Божий...

Биляна е егати депресиращата личност, а Алекс някак ми шушумигее.

+1  Peace

# 64
  • Пловдив
Буковска - голяма игра, никога не ми е била толкова противна.

# 65
Буковска ако я сложат някога да играе Майка Тереза пак няма да и повярвам, ужасно и лепнат гадните роли   Mr. Green

Какво си казаха с Генадиев не чух? Какъв е плана за Пеци?

# 66
  • Варна
Буковска - голяма игра, никога не ми е била толкова противна.

Наистина е най-добрата като актриса от жените в сериала.
Аз едно нещо не мога да разбера - какъв им е бизнесът с Генадиев, който все делят? И какво общо има д-р Захариев в схемата? За бизнеса с бебетата ли става дума или злоупотребите в болницата като цяло?
Все си мисля между другото, че Стилянова е внедрена агентка под прикритие, която търси доказателства за тези злоупотреби. Със сигурност има нещо особено в нея.

# 67
Кой знае, покрай ин витро може би има всякакви гадории, продаване на материал, не само на цяло готово бебе...документални разни злоупотребички...надписвания по фактури и прочие

# 68
  • Варна
Буковска ако я сложат някога да играе Майка Тереза пак няма да и повярвам, ужасно и лепнат гадните роли   Mr. Green

Какво си казаха с Генадиев не чух? Какъв е плана за Пеци?

Казаха си, че ще го махнат от схемата и ще делят на две, а не на три. Но само да се оженят децата (това преди Виолета да разбере, че няма да има сватба). И защо е толкова важно да има сватба - пак не е ясно. Да вземе най-накрая някой да ни светне, че аман от въпроси Simple Smile

# 69
  • гр. Варна
Чувала съм, че Буковска е такава и в живота си  Thinking

# 70
Как може да има агент под прикритие, който да е лекар... това вече съвсем изфирясало ми звучи. Или тя е лекар под прикритие от звеното БОП към Лекарския съюз? Mr. Green

Бизнесът им според мен е злоупотреби в болницата, а продажбите на бебета май са на Вили часпрома.

# 71
Аз си спомних как Генадиев преди няколко епизода казваше на Калин да не губи Биляна, колко добро момиче била. Наистина се чудя за какво държат толкова да се сродяват Захариева и Генадиев, нали си имат бизнес и без децата им да са женени.

# 72
Брилянтна игра на Димо Алексиев и Буковска! Не ги знам какви са в реалния си живот, но като Калин и Виолета се справят чудесно! Особено първите сцени с Калин. Всяка емоция беше изписана на лицето му. Наталка повече му пасва сякаш като темперамент. Много се смях, когато обясняваше на изнудвача какво точно му е направил hahaha Прати го в болница направо с готова диагноза  hahaha
Бибето и Сашко пак са ми дървени, горките. Не им се получават нито положителните, нито отрицателните емоции. А на Пецито му е спукана работата  Simple Smile

# 73
  • Разпиляна във въображението
Калин ме изкефи.

Побоя над Сашо малко в повече, но... Калин си издрънка, че е преспал с някаква. Реакция от Сашо - 0. Да не забравяме, че зад гърба на Калинчо онези имаха далеч друга връзка в сравнение със секса в тоалетната за кратко. Изневярата си е изневяра, каквато и да е. Гадното е, че той е смятал, че има приятелство със Сашо. Биляна можеше да каже по-рано какво става.

Само да кажа, че като видя стойката на Сашо и веднага познавам, че ще каже нещо дълбокомислено, нещо извиращо, като философията на живота или нещо подобно ooooh!

Калин направи онова за Наталия не за да я вкара в леглото. Просто са колеги, дружки по някакъв начин, и беше рицарски настроен. Това с питиетата, секса - ами ще си се случи и двамата имат да си връщат на едни и същи хора. А и няма да се съдят един друг за миналото. Няма да си четат някакъв морал. Няма да има опулени погледи без нищо вътре /Биляна/, нито ще си цитират мъдрости /Сашо/. Наистина все едно са с еднакви енергии, но ми се искаше Калин да финишира със Стилянова.

Калин и Генадиева. Малко тъпо ми стана, че той не я изслуша, но си мисля, че при него причините може да са две - все още бесен на Биляна, и втората - знае за далаверите на баща си и избягва да й каже. И защитава баща си, защото и той е набъркан там.

Генадиев и Захариева. Честно, по едно време си помислих, че между тях е имало нещо. Аха, всеки момент нещо между тях, но актьорите са с такава възрастова разлика, че не е истина.

# 74
  • ту тук, ту там
И аз имах чувството, че аха-аха и ще се целунат Захариева и Генадиев!  hahaha

Много ме мързи да пиша дълги постове, затова много се радвам, когато някой напише нещата, които аз мисля. Та колкото и да е досадно: Мириел, все едно аз съм го написала целия ти пост!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт