Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~154

• 34 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Сега се освободих и наминавам! Laughing

Ани HugТони HugЛу HugГости Hug

Миналите сте на ''архивите са живи''! Laughing

Да докладвам-до обяд чистих,след обяд боядисах яйцата.Козунаци не правя,купувам си готови! Laughing Сега правя вечерята! ooooh!

Довечера съм с Възела-чака ни интересен епизод! Peace

# 46
Злати браво  smile3501
Програмата е изпълнена и утре по гръб  newsm10

# 47
Хайде момичета, тази вечер ще ставаме лели, баби  stork-boy

# 48
  • Стара Загора
Привет,момичета HugАни Hugтатко Кахраман плаче от щастие Heart Eyes                                                                                                                             А Дафа ще ми разправя,че ще са щастливи и без дете Crossing Arms                                                                                                                                                                                                                                 

# 49

Здравейте мили мои лазарки и цветенца, приятен Велики Четвъртък.  Всичко най-хубаво.

Бризче, и  от мен хиляди благодарности за клипа.  Много е хубав.

Ани, Злати, Цвети, Лу, Гости,  Ванда,  Боби и всички останали - хиляди мили привети.

# 50
Добре дошъл Топрак  Hug Hug Hug
Баща ти е най-щастливия мъж  newsm10
Боби - Дафа си живее с нейното въображение, че Кахраман е щастлив само с нея и не иска да става баща...Ами какво да прави - нали тя 7 години му е опявала, че заради него не е станала майка....Това е - да виждаш сламката в чуждото око, ама да не виждаш гредата в своето....
А на Къймет как й отбиваше да не би Елиф да каже на Кахраман или на майка й какви й наговори вещицата...Пред всеки приказва, каквото иска да чуе човека отсреща - на Кахраман, че се тревожи за Елиф...на Мерием, че е там, за да подкрепя Кахраман.... Лъжкиня #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сиси  Hug

# 51
  Тая  мръсна твар Къймет не спира да лъже и с причина и без причина. Сега пак излъга Елиф, че Дафа не е идвала.

Не мога да ги търпя тези  лъжкини - в моето семейство няма  такова нещо. Толкова ми е спокойно, въобще не се замислям какви  гадове  Къймети има    по света.

# 52
  • Стара Загора
Сиси Hug
Цитат
Тая  мръсна твар Къймет не спира да лъже и с причина и без причина. Сега пак излъга Елиф, че Дафа не е идвала. Не мога да ги търпя тези  лъжкини
И аз така Сиси NaughtyМного са противни и Къймет и Дафа #2gunfire #2gunfire #2gunfireДафа веднага отиде при Ибрахим и започна да го притиска да убие Елиф ooooh! Що за чудовище трябва да си,да оставиш новородено бебе без майка ooooh!И най-големите престъпници не могат да се мерят с Дафа doh                                                                                                                     

# 53
Сиси, Боби най-много ме дразни лъжата и подслушванията в турските сериали....А в Съдбата изслушах толкова лъжи, колкото не съм гледала във всички сериали общо до сега....Дафа и Къймет като си отворят устите и са казали поредната лъжа...
А пък това бременна жена да настоява да отнемат живота на току що родила друга жена - дори и професионален убиец сигурно не би го направил....Каква злоба има в душата на Дафа, че да иска да остави новородено без майка....А, ако нея бяха разделили с детето й...дори да не я убият...Що за твари са такива като Дафа.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Малко снимки кой как реагира на случилото се с Елиф след злобата на Мерием.....

# 54

Моля някой да публикува един пост, че направих още една серия снимки... Praynig

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 22:35 от MAMA-AN

# 55
Добре дошъл Топрак  Hug Hug Hug
Баща ти е най-щастливия мъж  newsm10
Боби - Дафа си живее с нейното въображение, че Кахраман е щастлив само с нея и не иска да става баща...Ами какво да прави - нали тя 7 години му е опявала, че заради него не е станала майка....Това е - да виждаш сламката в чуждото око, ама да не виждаш гредата в своето....
А на Къймет как й отбиваше да не би Елиф да каже на Кахраман или на майка й какви й наговори вещицата...Пред всеки приказва, каквото иска да чуе човека отсреща - на Кахраман, че се тревожи за Елиф...на Мерием, че е там, за да подкрепя Кахраман.... Лъжкиня #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сиси  Hug

В другата тема бяха писали, че Кахраман от съжаление обикнал Елиф. Е, сега аз ще напиша, че Кахраман проявяваше някаква обич към Дафне, наричаше я мой живот, но от съжаление. Мисля, че той не искаше тя да се чувства непълноценна, т.к. не може да му роди дете. Детето, за което той винаги е копнял. Затова се беше примерил. newsm78 newsm12

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 22:56 от Лукреция

# 56

Кахраман до последно не искаше да повярва на килъра, че Керем е поръчал неговото убийство. Едва когато килъра каза, че Керем му е платил 700 хиляди, Кахраман повярва...Защото той знаеше за парите, които Зия му е дал и след това парите ги няма.....

# 57
  • Плевен / София
Здравейте момичета
преди година не можах да видя раждането на Топрак при онлайн гледането....но тази вечер успях да го видя.....изпуснах от серията, но и добре , че е станало....не бих издържала да чуя Мерием да пита Кахраман „"....как ще живее с този грях..." е видяхме после кой е поръчителя....тя как живя с тази вина.....затова е казано....не казвай никога, защото не знаеш какво ще ти поднесе живота..... Stop е на Кахраман не му "мина" за два дена....няма да му мине и за две години.....ще дочака своята Елиф...и въпреки, че има зрители които не виждат тази любов....аз ви пожелавам да я изживеете в реала поне толкова голяма....колкото е тази на Кахраман и Елиф.....
Желая ви весели великденски празници.....
до вторник ....живот и здраве.... Party
ето още една голяма любов....

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 22:48 от gostenka68

# 58
Скрит текст:
Добре дошъл Топрак  Hug Hug Hug
Баща ти е най-щастливия мъж  newsm10

Сиси  Hug

В другата тема бяха писали, че Кахраман от съжаление обикнал Елиф. Е, сега аз ще напиша, че Кахраман проявяваше някаква обич към Дафне, наричаше я мой живот, но от съжаление. Мисля, че той не искаше тя да се чувства непълноценна, т.к. не може да му роди дете. Детето, за което той винаги е копнял. Затова се беше примерил. newsm78 newsm12

Абсолютно точно Лу  newsm10 newsm10 Заради нея се принуди да лъже баща си, нещо, което до тогава не е правил....За да запази достойнството й, не каза, че Елиф е майката на детето му.....Заради Дафа не каза, че когато са се развели е научил, че Дафа е бременна и трябваше да понесе гнева на баща си и наглостта на брат си и снаха си.....
За всичко това Дафа му се отблагодари като се опита не само да убие нероденото му дете, защото не е нейно...опита се да убие и майката на сина му.....Опита се да убие и него с помощта на Максут.....Дафа е мръсна долна твар  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 59
Скрит текст:

Кахраман до последно не искаше да повярва на килъра, че Керем е поръчал неговото убийство. Едва когато килъра каза, че Керем му е платил 700 хиляди, Кахраман повярва...Защото той знаеше за парите, които Зия му е дал и след това парите ги няма.....

Ех тези техни тайни, които трябва да отидат в земята, но уви не отиват, а излизат на повърхността!

Общи условия

Активация на акаунт