ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 59 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • ГОре на черешата...
Милият Hug!

# 61
  • на Мелмак
Иланг  Hug
Ужасно е това , което прочетох!
Според мен учителката се е опитала да потули нещата още при самото им възникване, помощ и съдействие не очаквай от нея.
Бъди силна и упорита!
Обади се на господарите, сложи снимките в сайта на нова , направи нещо публично , само така ще има  ефект си мисля!
 Hug

# 62
  • София
иланг, грешно мислиш че ти трябва среща с директора! той е на работа и ще е там. а  ако не е, има си зам директори
напротив, директорите трябваше досега да те потърсят, за да обясняват, извиняват и предлагат да не си крайна примерно
с подробностите (рецидив и невдигане на телефона) съвсем ми причерня, направо ме втресе

снимки направила ли си? не е късно, сложи дата по някакъв начин, то е ясно че отшумява бързо на децата и това ще се вземе предвид
ние бяхме на другия ден и  лекарят отчете че предишният ден е било с оток и червено, а сега вече не е

при консултация с адвокат се оказа че заплахите са по-страшното от физическата травма и прокуратурата може да се самосезира (много съм боса)
разпитай дали е имало заплахи, предистория и тн психически тормоз

кураж на семейството ви, моментът е труден!

търсете хубавото в ситуацията! дори и само това да е, че едно смело дете му се е притекло на помощ и такъв човек винаги ще има до него, във всички моменти от живота, видим или невидим, дори и неволята да е, винаги има изход

# 63
Иланг, ужасно е това, което се е случило с детенцето ти. От това най-много винаги ме е било страх. Не мога да понасям агресията. Чувствам се безсилна в подобни ситуации... Наистина не мога да разбера как са позволили да се случи ooooh!

Не знам какво да те посъветвам, но ако остане само в рамките на училището аз също смятам, че нещата ще се потулят...

# 64
Иланг, много ми е мъчно за детето ти. Не оставяй нещата без отзвук. Моето мнение също е да не се разправяш с родителите, а направо жалби по институции и телевизия ако трябва. Имам позната учителка, която преподава в провинцията и са повече циганчета. Като стане нещо идва цялата рода да се разправя.

# 65
  • ГОре на черешата...
Имам позната учителка, която преподава в провинцията и са повече циганчета. Като стане нещо идва цялата рода да се разправя.

Twisted Evil
Скрит текст:
С каруците - мръсни, миризливи, бълват най-ужасни клетви и псувни и налитат направо на бой...

# 66
Ами знам, че звучи расистко, но е точно така. Направо самите учители ги е страх от тях. Сигурно не всички са такива, но то и само няколко стигат да направят проблем.

# 67
  • ГОре на черешата...
Все ми е едно как звучи, факт е.

# 68
  • София
Иланг, дано отмине бързо стресът! Тръпки ме побиват.
Вдигай шум бързо и навсякъде - писмена жалба до директора за спешни мерки спрямо детето, както и срещу класната, която не те е уведомила. Ако, не дай Боже, е имало по-сериозна неоткрита травма... не ми се мисли. После, без да чакаш отговор от Директора, жалба в инспектората - срещу директора и учителката, че допускат подобно поведение. И среща с адвокат за жалба към полицията и прокуратурата - срещу родителите на цигането, които носят отговорност за поведението му.
ЗаСлон добре е описала. Снимай задължително как изглежда синът ти сега и пиши и до всякакви други институции - медии, асоциации и пр. БХК оревават света за нищо, обаче оставят питомците си безнаказано да вилнеят и дума не обелват, когато някой "ром" се изяви. Пиши и на тях, че тия са абсолютно неитегрируеми  #Cussing out Тоягата е решението, за съжаление.
Успех ви пожелавам. Не оставяй нещата така!

# 69
  • София
Иланг, много съжалявам за това, през което минавате! Търси си правата до края, дори с цената на сменено училище!  Подай жалби до Директора, до Инспектората, до полицията. Класната явно е гузна, заради това не ти вдига, остави я за сега...

# 70
Здравейте, затруднена съм с избора на подарък за момиченце във 2 клас. Основната част всъщност е уточнена с майката (образователна и практична). Иска ми се да добавя някаква глезотия-изненада за детето, харесах няколко неща в магазин на Дисни за Наследниците, защото по Коледа хитът беше Дневникът на Мел. Но актуални ли са още? Идеи какво вълнува вашите щерки в момента? Благодаря и хубави празници! bouquet

# 71
Моята чете Дневникът на Мел март и много й хареса. После я дава и на друго момиченце.
Също Скъпо тъпо дневниче харесват, но първата книга май е изчерпана в момента.

# 72
Иланг, надявам се бързо да ви премине стреса и да сте добре! Heart Eyes Hug bouquet

# 73
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
иланг-иланг, прегръдки за двамата.
точно преди да прочета в темата попаднах на това
единствения ми съвет към теб е всичко да е писмено.
Скрит текст:
единствения път, когато от училището предприеха някакви мерки беше, когато написах писмо до директорката на официалния мейл. нямам идея кой друг го получава и чете, но само тогава се активизираха.

преди виждах изхода от нашата ситуация във внимателно подбрано частно училище. и тази светлина избледнява. Tired

# 74
  • София
Христос Воскресе!

Иланг,
Скрит текст:
Не мисля, че мога да ти дам смислен съвет, за това стискам палци за детенце, да се оправя и да няма уплах. Другото ще го измислиш и ще го оправиш.

Общи условия

Активация на акаунт