ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 60 013
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Електроната книга я оценявам, като супер удачен подарък.
Особено предвид, че детската ни библиотека не е особено голяма.
И все пак, на хартия чете по мотивирано.

Играе умерено, като редува компютър, таблет и  PSP, в различните дни.
Обикновено играе привечер, около час, преди вечеря. Сам се научи, че не е добре за очите и сега внимава.

Тържество ще имат около час, та за това време ще се почерпят и вземат бележниите или каквото там им раздават. За подарък никой още не е организирал.

# 121
Моят син много обича да влиза в книжарница и да си избира сам книгите. Не съм му купувала четец.

# 122
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Моят син много обича да влиза в книжарница и да си избира сам книгите. Не съм му купувала четец.

аз не смея да го пусна в книжарница  Blush всичко иска и всичко му трябва. веднага ако може, но и да не може - пак веднага  Laughing

даже в Джъмбо влизаме (и излизаме) по-лесно  Blush

# 123
  • Sofia
аз не смея да го пусна в книжарница  Blush всичко иска...
Аха, познато ми е.  Crazy

# 124
Аз свалих няколко книжки на моя киндъл, но не прояви никакъв интерес. Затова на този етап не е за нея.
Таблети се размятат вкъщи три, но много рядко играе на единия.
Повече се заседява на лаптопа и търси музика или игри. На телефона си също играе, но засега като й направя забележка, спира или като го захвърли някъде.
И при нас падна игра ваканцията. Правиха си къща от възглавници и одеяла с една приятелка. Обърнаха всичко с главата надолу, но коментарите бяха, че "това е раят на райовете" bowuu
Последните две седмици не учиха много, нямаха и домашни за ваканциите. Не знам дали ще правят изходни.
Тържество ще имаме. Подарък не знам. Аз не съм от организаторите на такива мероприятия  Wink

Дайв, голяма сладурка е дъщеря ти. Станала е много самостоятелна, браво!
Покрай целодневното обучение си мисля, че моята хич не би се оправила организационно, ако ена половин ден сама.

Луси, браво на младежа за успеха! Като знам колко път е до Шумен, геройски са издържали!

# 125
  • София
На всякъде пазаруваме заедно и оставям да избира - книги, дрехи и играчки.
Старая се да давам право на мнение, а той се старае да иска разумно.
Учим се и двамата. Simple Smile

# 126
за дрехите няма никаква тяга да си избира сам - точно като баща си е. не обича да пробва, да търси, да обикаля магазините ...
за обувките същата работа: не ми трябват, тези си ми харесват... а те си тръгнали вече, но не: удобни му били, не иска други.

само за книгите и за моделчетата не можем да се разберем - там всичко му трябва Crazy
даже с играчките вече е по-лесно  Blush

в занималнята ще имат празник, за училище не знам.  Blush

# 127
Слава богу, засега у нас също положението с таблета е под контрол - само в почивните дни по 15-30 мин. на дете...Много рядко вечер след училище им се дава, но тогава е за по 10 мин., колкото да им задоволим желанието, защото и аз съзнавам, че наистина са доста дисциплинирани в това отношение. Баткото има телефон, но не е смарт, а стар - купихме му карта заради зеленото училище.
Тържество няма да имат, но пък сестра му ще компенсира...
Моля ви, само още веднъж да повторите за неразбралите: кога се почива другата седмица - освен 18-ти и 20-ти, 17-ти или 19-ти ще е другият почивен (спортен) ден? Някъде четох, че официално е обявен 19-ти, но класната на малкото упорито пише във вайбъра, че организацията е за 17-ти?

# 128
Тържество няма да има, но ще има подарък за класната.
На 19-ти е спортният празник.

# 129
Simple Smile поздравления Simple Smile

https://drive.google.com/file/d/0B0-8qjwNLbpgUjQ0UmhFNUd3eEE/vie … ?pref=2&pli=1

# 130
  • София
Бреййй, в тази тема не съм се разписвала.
Поздравления за медалиста и всички останали отличници!

Таблет и смартфон не предлагаме - първото, след като счупиха дисплея, сами не искат да го пипат, а второто - никой в семейството няма, така че няма дразнители. Най-голямата радост е да си играят с легото и с колелата в градинката да вилнеят.

За тържество не съм чула, първата година имахме спор с родителския актив за подаръка за класната, така че вече се взима еднолично решение от 1-2 майки (може и повече да са, просто аз съм изключена с моите идеи да се подаряват книги, ей, много съм проста), и останалите само даваме пари.
При нас над дневен ред е морската почивка, понеже заминаваме от 29-и и децата са много развълнувани, че няма да са в училище да си вземат бележниците. Е, после са на лятна занималня 1 месец, ама хич не им дреме.

Да ви кажа, пипнахме един вирус, докторът каза, че се казвал "уста-ръка-крак". Целите им усти са в афти и имат едни ситни пъпчици по ръцете и краката. Много е гадно, единият вече 3 дни почти нищо не е ял, освен 2-3 кроасана. Мажем различни мазила, баща им вика, че са толкова скъпи, че добре че сме спестили от храна.  Mr. Green

# 131
18 и 20 са неучебни, на 19 са на екскурзия, за 25 още не се знае.

започнах да се притеснявам за завършването  Blush
аз го взимам на обяд и нямам контакт с другите майки. дали ще се сетят да ме информират ако са решили нещо?

Blush бих предложила билет за театър  Blush
миналата година у дома решихме и подарихме два билета на предишната класна, зарадва се много.

# 132
# 133
Благодаря ви много!  Hug

Нашите подготвят годишно тържество, накарали го моя син да си напише сам рeпликите. Не иска да ми покаже какво е писал, тайна било. Подаръци няма да подаряваме, само цветя ще взема.

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 09:49 от Анонимен

# 134
  • Варна
Е, Оги е нашата гордост! Hug Браво на момчето - пак първенец и то в такава конкуренция!
Луси, имай му доверие, ще се е справил подобаващо Peace
Дъждче, много ми е самостоятелна засега (пу-пу Laughing), но ето пресен случай от вчера. Прибирам се вечерта и я грабвам да ходим за подарък, че  е на РД довечера. Абе, гледам й едната вежда... не ми харесва нещо - стои като на люспички кожичката под веждата. Приближавам, оглеждам, питам какво е. Тя най-спокойно се погледна в огледалото, потърка и каза: "А, паста за зъби!" Ходила си е така на училище Rolling Eyes Но поне си е измила зъбите Joy

Общи условия

Активация на акаунт