ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 60 059
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Oх, Dive, как ме разсмя...  Joy Joy ...

Моето комарче е 134см на 26кг и 32 номер обуща.

# 466
  • София
А моята е дълга вейка - 141 см, 26 кг и 34 номер обуща. А пък колко трудно се намират дрехи за такова клече - хем дълго, хем слабо.

# 467
  • В светлината на слънцето
Бях забравила, че утре трябва да се носи нещо за хапване. Доколкото разбрах - кой каквото иска, няма нещо специално поръчано. Ще видя за какво ще ми остане време, че пак ще се прибирам късно. Thinking
Днес му беше последен ден и при логопеда, та чакам и доста летни задачи, за които вече ще има стриктно следене, че да не се върне в изходна позиция.
Минал е и през редови преглед при зъболекар, абе лятната ваканция може вече да идва.
С книгите ще видим как ще я кара. Той нали късно започна да чете, та доста неща все още не е прочел. Та избор ще има и то богат.
И моят не е с малък крак - 37 или 38 според модела. С каката обаче направо ударих летвата - 40 номер, 5 клас. Crazy
И двамата отдавна не влизат в детската номерация дрехи. Каката ми е сложна - хем висока, хем клечава, хем с дълги крайници и всичко й е или като за наводнение, или като чувал. ooooh! Като добавим към това пубертетските модни изблици, направо майка плаче. Но пък вече си е харесала абитуриентска рокля. Mr. Green

# 468
  • Варна
Привет, не съм писала доста време, но се разболях и не ми беше до нищо...

Ако не е късно, видях да коментирате легороботиката. Моят син ходи цяла година, завършва ниво Г. Много му харесва. Вчера е обрал точките и похвалите, като сам измислил механизма на робот-хващач. та в тази връзка - курсът не е за програмиране. Изобщо. По-скоро бих го определила като конструиране. Учат как да предадат желаното действие чрез поредица от команди. След първото ниво сами измислят модела на роботите, това май се харесва най-много. Определено ще продължи и догодина.

Обувките му са 37 номер  ooooh! Висок е май вече 145 см (така се е мерил вчера). Килата хич не ги знам.

# 469
Svetli, тук се коментираха две т.н. школи за роботика, коя посещава твоят син?

Аз като видях списъка с книгите и ми призля (20-на произведения) #Crazy. Със сигурност няма да прочетат и половината, въпреки че книгите са интересни. При нас се чете само по задължение (единствено комикси четат без да ги карам), за съжаление Sad
Някой беше писал по 10 страници на ден. Това ми звучи прекрасно стига да не се виси на една страница по 1 час и да се медитира междувременно Crazy

За ателиетата на Музейко и на мен ми стана интересно. Ако някой има информация би било добре Flutter

# 470
  • В светлината на слънцето
Ако е книга за Майнкрафт, ще прочете не 10, а 100 страници за един ден, без да се оплаква и на милимунда. Mr. Green

# 471
  • Варна
shimbite, нашата "норма" е по 10 страници на ден. Установихме я миналото лято, защото трябваше да направим план след като видяхме списъка. Спомням си, че тогава се тръшна девойката, че не било възможно да ги прочете, та седнахме и сметнахме... Тази година смятам да процедираме по същия начин. Миналата се оказа, че в някои дни чете по 30-40 страници, защото й е интересно и/или няма какво друго да прави. Разбира се после си "наваксваше" с мързел...
Моренка, фина дама е Гушканче Simple Smile Като прочетох, че масово девойките са по 26 кила, но по-височки и се сетих за фразата, че не ми е дебело детето, просто е ниска за килограмите си  Joy
Скрит текст:
В интерес на истината, много си я харесвам  Embarassed Има стегнато телце (включително релефче на коремчето) и никакви излишъци, но не може да се каже вече, че е клечкава. Ще видим как ще се развие натам, но засега - пу-пу, чудничка ми е Heart Eyes

# 472
  • Варна
Svetli, тук се коментираха две т.н. школи за роботика, коя посещава твоят син?

Robopartans

# 473
И моят син ходи в Робопартанс, аз писах напред. Страшно съм доволна - с изключение на воденето. Има-няма 15 км в посока, а и два часа се чудя какво да правя, докато го чакам.

# 474
При нас досега не е имало списъци с книги за прочит. Имахме само работни листи за работа у дома- летният пакет- със задачи, 7 принтирани книжки, журнал с въпроси за писане и шаблони на думи на двата езика за четене.

Не знам, нашето дете не е слабо, а е по-скоро нормално.
 В събота навърши 8 години и е 136см , 26.8 кг и обувките й са 34 номер.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 18:21 от Анонимен

# 475
Контеса, прекрасна е госпожицата.
Явно само моята е камилче, вече е 153 см., носи 38 номер обувки, дори ботичките са 39, щото 38 й стискаха. Аз нося същия номер. Но моето е и едричко, килцата са й доста и се опитваме да я ограничаваме.
Иначе и те имаха днес парти за завършването, татко й я води, че аз имах неотложен служебен ангажимент. Списъкът за лятото е 14 книги.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 18:54 от MianaNia

# 476
Моят син още зимата му взехме 40 номер Crazy

# 477
  • София
Нашият списък се състои от 5 книги:
Матилда на Роалд Дал
Книга за джунглата на Ръдиард Киплинг
Приключенията на Лукчо на Джани Родари
Повест за Карлсон на Астрид Лингрен
Патиланци на Ран Босилек
Иначе по желание имат помаголото на Браво за ваканцията след втори клас. Моята заяви, че иска да го попълва, така че ще го купим. По математика имат сборник Немо: Математически приключения и пътешествия за 2. клас. По английски имат три задължителни книги за четене плюс още поне 3 по избор от списък от 8 книжки. Моята щерка много ги харесва, щото са с игри и дискове, така че сигурно ще прочете повече от 3.
Нашите вече завършиха официално. В петък им раздадоха бележниците и характеристиките. Имаха и парти с торта с тяхна снимка.
Днес заминаха на зелено училище на Узана до петък. Така, че ваканцията вече тече.  Simple Smile

Хм, на мен и 1 книга на английски ми се струва непостижимо много но все пак от любопитство - кои а книгите? Засега се борим с Мечо Пух, пък да видим докъде ще го докараме...

ПП
А, видях, пуснала си ги, извинявай.
Нито една обаче не ми е позната...  Thinking

# 478
  • София
Ако е книга за Майнкрафт, ще прочете не 10, а 100 страници за един ден, без да се оплаква и на милимунда. Mr. Green

Тази засега е единствената, която Врячо е дочел от -до, без мен или изоставяне по средата.

# 479
Кати, това са адаптирани простички книжки за различни нива. Затова не са и познати Simple Smile

Лонита, благодаря. Намерих първите две в нета.

Моята също е доста висока. Не съм я мерила скоро, но със сигурност е над 145. Обувките са смесица от номера. Последно купувахме 38 маратонки, но носи и барелини 35 от миналата година.

Контеса, голяма сладурана е!

Общи условия

Активация на акаунт