Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 61 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!днес ми предстои ЗЕТ и съм много притеснена,дали ще оцелеят мойте ембриончета?
Знаете ли,дали се обаждат предварително или като отидеш на място ти казват какво е положението

# 571
Здравейте момичета!днес ми предстои ЗЕТ и съм много притеснена,дали ще оцелеят мойте ембриончета?
Знаете ли,дали се обаждат предварително или като отидеш на място ти казват какво е положението
На мен ми звъняха в деня на ЗЕТ да ме информират, но това беше октомври.
Защо да не оцелеят?
Успех  Peace

# 572
Защото ми казаха,че при размразяването не всеки път оцеляват.Ебриончетата са ми 5 дневни бластоциди

# 573
Защото ми казаха,че при размразяването не всеки път оцеляват.Ебриончетата са ми 5 дневни бластоциди
Има малък риск да не се размразят, но се случва мноооого рядко  Peace

# 574
Има малък риск да не се размразят, но се случва мноооого рядко  Peace

Благодаря ти та.ра.Дано всичко да е наред:)и упех на всички

# 575
Ели  Hug Praynig
viviqna29, успех! bouquet

# 576

Благодаря ти beby Simple Smile

# 577
Благодаря ви, мили момичета  bouquet

Хайде края на месеца да започнем да развяваме положителни тестове  Heart Eyes

# 578
Успех на всички момичета и се надявам много скоро да се похвалите с   EFP тестове  Grinning
Аз имам един въпрос: Има ли момичета с 1 ден изместване на имплатационния прозорец и на кой ден направихте трансфера?
Благодаря!

# 579
Аз съм с между шести и седми. Тогава и трансферирахме.

# 580
Аз съм за 6 ден, но съм имала бременности(неуспешни-приключват със спонтанен аборт в 11 г.с) и си мисля, че няма голямо значение дали трансфера ще е на 5 или 6 ден. Защо да замразявам за 1 ден и после да размразявам  newsm78

# 581
Може би ако не беше трансферирала тогава, нямаше да имаш имплантация изобщо, знам ли newsm78

# 582
Бременностите които съм имала не са от ин витро, а по естествен път. За това е голяма дилемата пред мен дали да е на 5 или 6 ден!

# 583
Здравейте момечета,
Искам да ви попитам юни месец ми предстой първи опит ин витро на къс протокол ще съм,предварително трябва ли да правя нещо,изследвания или нещо подобно този месец май.На 31.05 имам час.

# 584
  • София/Стара Загора
Здравейте момечета,
Искам да ви попитам юни месец ми предстой първи опит ин витро на къс протокол ще съм,предварително трябва ли да правя нещо,изследвания или нещо подобно този месец май.На 31.05 имам час.
аз бих си пуснала една МБ и цитонамазка

Общи условия

Активация на акаунт