Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 62 071
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Гале, ще стане! Hug bouquet
Тара, супер! Хайде сега почивка и много положителни мисли и всичко ще е наред! bouquet
Иначе да, пия норпролак. За 10 дни ми го изписа док, освен след като свърша да го питам дали да го продължа?

# 391
Буги,как мина пункцията?

# 392
Благодаря ви момичета!
Тара, чакам да се похвалиш Hug
Ели, имаме си Ичице и дано се оплоди, ако издържи до 5 ден замразяваме. Минах през имунолозите. Оказа се, че Хеликобактер пречи на имплантацията Shocked Освен това ми казаха, че за да роди жената към края на бременността се образуват антитела (които идват от мъжа), които трябва да изчезнат до към 6-я месец. Сега ще правим такова изследване, за да видим дали не си ги поддържам Rolling Eyes И така ще правим плацентарни молекули и кросмач тест Rolling Eyes Освен това пуснах изследвания за Хеликобактер, защото ми се обостри гастрита. Успех утре и да се имаш добри яйцеклетки Hug
А за дадените пари хич не ми се говори ooooh!

# 393
  • пазарджик
Момичета не знам дали въпросът ми е за тук,но не намерих друга подходяща тема.До края на май трябва да ми се обадят,за да ми предложат час за първичен преглед в Надежда и се чудех знае ли някой колко се чака за СТаменов ?

# 394
Благодаря ви  Hug
Beby, задължително питай дали да продължиш достинекса  Peace
Буги, стискам палци да стане прекрасен снежко  Hug
Данито, като ти се обадят попитай  Peace

# 395
Благодаря ви, момичета!
Буги, силно стискам палци! Аз реших да пропусна крос-мач теста. Между другото на мен ми разказаха по-различна версия

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 20:55 от eli_t

# 396
  • София
Тара, късмет  bouquet.

# 397
Момичета, освен чехли, трябва ли да нося нещо друго утре?

# 398
Какви чехли? newsm78

# 399
Ми аз съм пикла Simple Smile в Малинов поне по 2 пъти ходех до тоалетна преди да ме пуснат  Mr. Green

# 400
Там ще ти дадат Simple Smile

# 401
Благодаря, че сподели, Кристи  Hug

# 402
Ели, успех Simple Smile

# 403
Момичета, освен чехли, трябва ли да нося нещо друго утре?

Ели,
и чехли не са ти необходими, там ти дават еднократни и още едни с който се ходи. Така че нищо не ти е необходимо, късмет !

# 404
Момичета, трансферите в залите за пункции ли ги правят? Rolling Eyes
Приемат ли се някакви медикаменти преди това, освен стандартното естрофем, фолиева и утрогестан?
И още едно въпросче Embarassed Какво ви е мнението за акупунктура преди трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт