Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 62 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ели, браво! Praynig
Гале, благодаря! И на теб успех и стиснати палчета от мен! bouquet
Тара, и за теб ще стискам палчета! Иначе ти как си днес? Hug

Аз съм от 12 на трансфер, казаха ми в 11:30 да съм там. Вас в колко ви викат? Ще се видим ли bouquet
Иначе ембриончетата ми се разделили вече на 8 и се развиват добре всички засега Praynig Praynig Praynig
   Браво борбени ембриончета си имаш.Успех и на теб.АЗ ще съм от 13 часа.

# 421
  • София
Момичета, трансферите в залите за пункции ли ги правят? Rolling Eyes
Приемат ли се някакви медикаменти преди това, освен стандартното естрофем, фолиева и утрогестан?
И още едно въпросче Embarassed Какво ви е мнението за акупунктура преди трансфер?
   Да трансферите се правят в залите за пункция.Трябва да ти е пълен пикочният мехур и много да ти се пишка.Пиеш си само изписаните лекарства,преди трансфера ще ти поставят инжекция с нош па.Акуунктурата за мен е пълна глупост и не бих давала пари и за това.Успех,ще се видим в събота.

Първо да ти кажа, че стискам палци всичко този път да завърши първо с положителен тест, а после с едно или две пухчета за гушкане  Hug
За акупунктура няма да се изказвам. Аз съм на другото мнение.  Hug Но за пикочния мехур ще си кажа. Изпийте не повече от 400 мл.вода. Да, пикочния мехур трябва да е пълен, но не да е неудържимо желанието за пишкане. Няма смисъл да ви боли и да се измъчвате.  Последния път изпих около 300 мл  около час преди пункцията. Пикочния мехур си беше пълен и доктора каза, че всичко се вижда много добре. Така че, да трябва да пиете вода, но не прекалявайте.  bouquet

# 422
Момичета, трансферите в залите за пункции ли ги правят? Rolling Eyes
Приемат ли се някакви медикаменти преди това, освен стандартното естрофем, фолиева и утрогестан?
И още едно въпросче Embarassed Какво ви е мнението за акупунктура преди трансфер?
   Да трансферите се правят в залите за пункция.Трябва да ти е пълен пикочният мехур и много да ти се пишка.Пиеш си само изписаните лекарства,преди трансфера ще ти поставят инжекция с нош па.Акуунктурата за мен е пълна глупост и не бих давала пари и за това.Успех,ще се видим в събота.

Първо да ти кажа, че стискам палци всичко този път да завърши първо с положителен тест, а после с едно или две пухчета за гушкане  Hug
За акупунктура няма да се изказвам. Аз съм на другото мнение.  Hug Но за пикочния мехур ще си кажа. Изпийте не повече от 400 мл.вода. Да, пикочния мехур трябва да е пълен, но не да е неудържимо желанието за пишкане. Няма смисъл да ви боли и да се измъчвате.  Последния път изпих около 300 мл  около час преди пункцията. Пикочния мехур си беше пълен и доктора каза, че всичко се вижда много добре. Така че, да трябва да пиете вода, но не прекалявайте.  bouquet
  АЗ бях изпила към 700-800 и ми се пишкаше доста,а доктора ми каза че не е достатъчно,че нищо невижда и че този път да пия много повече.Явно при всеки е индивидуално.

# 423
Благодаря ви за бързите отговори!!!!Пожелавам успех на всяка една от вас!!!

# 424
  • София
то зависи кога си ги изпил.
и да се наливаш преди трансфера няма полза.
аз пия чаша вода 200мл 3-4 часа преди това и винаги е достатъчно.

# 425
Браво за чудесните новини  Hug Дано сред тези ембриончета да ни е детенцето  Praynig
Гале, значи в събота по едно и също време ще прибираме децата  Wink
Преди малко усетих, че горя, измерих температура 37 градуса. От лекарствата ще да е, не съм болна.
Иначе съм супер, лежа и се занимавам с това-онова.

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 15:26 от та.ра

# 426
   Аз по принцип за 3-4 часа ходя поне 5 пъти до тоалетна.Вчера докато чаках за лепило от 10 до 12 6 пъти ходих.Голяма пикла съм и незнам утре какво ще правя.

# 427
   Аз по принцип за 3-4 часа ходя поне 5 пъти до тоалетна.Вчера докато чаках за лепило от 10 до 12 6 пъти ходих.Голяма пикла съм и незнам утре какво ще правя.

Аз съм по същия начин и затова незнам, идея си нямам кога колко вода да изпия. Освен това сега след пункцията забелязвам, че като ми се допишка доста ме заболява корема и чак неудържимо, задължително бързо трябва да се изпишкам Tired

# 428
Гале, и аз съм така. В старата клиника ни караха 2 часа преди трансфер да започнем да пием вода - 500 мл за 1 час, след това пишкане и след това още 500 мл. Аз последния път щях да припадна направо, защото док закъсня много и даже каза, че е твърде много пълен мехура. Та ако стигна до трансфер сега, ще действам по сходна схема, само няма да пия чак толкова много през последния един час

# 429
Гале, не си ли в събота на трансфер?

# 430
Момичета, и аз имах проблем със стискането първият път в Надежда (в Щерев даже ни подканваха да се изпишкаме преди трансфер). Изпишках се и после водата, която доизпих, явно не се беше събрала. Миналия път, изпих 500ml в продължение на 3часа и беше ок, търпимо.
Съвет: ако ужасно много ви се пишка, може да "пишнете" малко hahaha , колкото да освободите огромното напрежение и мехура пак да си остане пълен. Иначе е живо мъчение!
Стискам всички палци - на ръце и на крака!!!!  Praynig  Praynig  Praynig

# 431
  • Благоевград
Момичета моят 7 трансфер приключи с отрицателен тест.Дайте някакъв съвет какво да правя. Имам имунологични изследвания всичко е наред,биопсии и трите ,лапароскопия ,нова цветна снимка,няма мъжки фактор.Въртя се в някакъв омагьонан кръг.Незнам какво да правя.

# 432
  • София
Момичета моят 7 трансфер приключи с отрицателен тест.Дайте някакъв съвет какво да правя. Имам имунологични изследвания всичко е наред,биопсии и трите ,лапароскопия ,нова цветна снимка,няма мъжки фактор.Въртя се в някакъв омагьонан кръг.Незнам какво да правя.
друга клиника, друг лекар?

# 433
Съжалявам, Меги Sad а генетични имаш ли?

# 434
Гале, не си ли в събота на трансфер?
  Да в събота съм.и беби ще е в събота

Общи условия

Активация на акаунт