Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 62 057
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Момичета моят 7 трансфер приключи с отрицателен тест.Дайте някакъв съвет какво да правя. Имам имунологични изследвания всичко е наред,биопсии и трите ,лапароскопия ,нова цветна снимка,няма мъжки фактор.Въртя се в някакъв омагьонан кръг.Незнам какво да правя.
друга клиника, друг лекар?
У нас по-добри от Надежда няма... Вариант за Турция, поне консултация да се направи.  newsm78

# 436
Момичета, аз точно преди да ме качат за трансфер минах през тоалетната. Реших, че ако ме питат защо е празен мехура няма да си признавам, но доки като ме почна и вика : О, идеално, перфектно! ..Нищо не забеляза според мен. Другото момиче пък вече не се удържаше и я свалиха от масата да ходи да пишка.
До колкото разбирам е хубаво да е пълен, за да се вижда по-добре, но изобщо не е фатално ако не е

# 437
Момичета, аз точно преди да ме качат за трансфер минах през тоалетната. Реших, че ако ме питат защо е празен мехура няма да си признавам, но доки като ме почна и вика : О, идеално, перфектно! ..Нищо не забеляза според мен. Другото момиче пък вече не се удържаше и я свалиха от масата да ходи да пишка.
До колкото разбирам е хубаво да е пълен, за да се вижда по-добре, но изобщо не е фатално ако не е

Здравейте момичета  Hug
Грийн и аз така стисках, стисках и накрая не издържах но док каза супер е.
Така е това е само за тяхно улеснение

# 438
  • София
Меги,много съжалявам ...Пускала ли си листериоза и токсоплазмоза - Националния Център по Заразни и Паразитни Болести.Не се отчайвай! Hug Прави ли биопсия за имплантационен прозорец,PBMC?

Момичета,успех в събота ! Искам ви с щастливи усмивки и положителни тестчета след 15 дни!  Hug Praynig

# 439
meginet, съжалявам! Не знам каква е историята, може би наистина трябва консултация в Турция. Аз съм  едва в началото на търсенето и не мога да помогна кой знае с какво, но ти пожелавам да имаш сила и вяра, за да не спираш.
  Връщам се от  клиниката, спермограмата е перфектна и изглежда разковничето е в мен. Другият четвъртък имам пак преглед да  видим дали се е пукнал фоликулът и да уговорим цветната снимка. Ще питам дали не е по-добре да минем направо през лапаро, за да може да се действа. Всички навсякъде са много мили и усмихнати, много е приятно!

# 440
  • Благоевград
Правила съм всичко имам изместване от 3 дни и трансфера ми беше на 8 ден

# 441
  • София
Правила съм всичко имам изместване от 3 дни и трансфера ми беше на 8 ден

А какво е мнението на доктора по въпроса с неуспеха? Аз бих се замислила за опит в Турция.

# 442
Гале, не си ли в събота на трансфер?
  Да в събота съм.и беби ще е в събота
Цяла групичка се заформихме за събота Hug Дано да ни е на късмет  Praynig
Меги, и аз съжалявам за отрицателния тест. Но горе главата, ще се намери и твоят път към успеха! bouquet И аз мисля, че у нас по-добри от Надежда няма и наистина може би вариант е Турция. Въпреки че незнам, мои познати бяха в Турция и резултатът беше 2 неуспешни опита. В Надежда им се сбъдна мечтата.

# 443
  • В сърцето на любимия човек
Евриала - не слагай каруцата пред коня  Naughty Направи си цветната снимка, ако те е страх без упойка си поискай такава, но без да имате и най-бегла представа къде точно е проблемът да настояваш за лапаро, за мен е неразумно. Може да се окаже, че тръбите ти са идеални и проблема е хормонален, в овулацията, тогава лапарото няма да помогне по никакъв начин, само ще са те отворили напразно.

# 444
  • София
Ако не си при Стаменов, пробвай при него.
Иначе освен Турция,може в Израел,Белгия.

# 445
  • Благоевград
При Стаменов съм но мисля да пробвам при Персенска

# 446
  • София
На мен Стаменов ми помогна. Нито Персенска,нито Шефкетова успяха.
Вероятно или не ти нацелват стимулация или таймирането или ти трябват по-добри ембриолози.

# 447
Пуснах FSH, LH E2, утре ще ходя да пусна щитовидните. При половите всичко беше наред, а преди си бях правила пак хормони и всичко беше наред и при другите та затова си мисля,  че вероятно проблемът е в тръбите.
 Всички около мен си мислят, че е на психическа основа, но не мога да се вържа на подобни щуротии при 2 годи опити. Някъде има проблем.

# 448
  • Благоевград
 Ембрионите са си добре няма имплантация

# 449
За пишкането преди трансфер - аз също ходих и изпразних половината, защото много закъсняха и започваше да става лошо. Персенска каза, че много добре се виждало. И на мен ми беше комфортно Simple Smile
Тара и Гале, и Беби, ще ви стискам палци в събота Simple Smile

И един въпрос, последен, надявам се - за 14-15 дни възможно ли е да излязат резултатите от биопсиите - за прозорец по-точно? Много подрани МЦ...

Общи условия

Активация на акаунт