Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 62 048
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Леле колко момичета за трансфер, пожелавам на всички ви бебешки рев на финала Hug
Меги, много съжалявам, ние сме на същия хал. Дано намерите правилния подход Hug

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 19:12 от bugito

# 451
Меги, задължително първо се консултирай с Д-р Стаменов за това какво следва от тук нататък и защо според него не се получават нещата. За мен той е много по-добър от Персенска и много по-иновативен. Наистина се надявам скоро да се похвалиш с положителен резултат.

# 452
  • София
Момичета, аз точно преди да ме качат за трансфер минах през тоалетната. Реших, че ако ме питат защо е празен мехура няма да си признавам, но доки като ме почна и вика : О, идеално, перфектно! ..Нищо не забеляза според мен. Другото момиче пък вече не се удържаше и я свалиха от масата да ходи да пишка.
До колкото разбирам е хубаво да е пълен, за да се вижда по-добре, но изобщо не е фатално ако не е

Здравейте момичета  Hug
Грийн и аз така стисках, стисках и накрая не издържах но док каза супер е.
Така е това е само за тяхно улеснение

Мацки, само да кажа, че имам 2 трансфера, единият на пълен мехур, едвам не се напиках, другият на точно изпишкан преди трансфера, и двамата ми бяха успешни  Simple Smile Така че все тая, според мен!

На всички в процес на процедура, мноооого успех!

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 10:35 от Buena esperanza

# 453
Въпрос към раждалите в Надежда: на сайта пише, че при постъпване трябва да си нося изследвания, които включват вирусология - СПИН, Васерман и Хепатит. От ЖК ми дадоха направление за обичайните ПКК изследвания и за вагинален секрет. Никой не е споменавал за вирусологични изследвания. Вие правихте ли ги ? Преди трансфера имам правени такива изследвания, но според техните изисквания трябва да са с валидност 6 месеца,.

# 454
  • София
от жк ти се полага едно изследване вирусология, поискай си я.
трябват си за в болницата.

# 455
За пункция важат 3 месеца.Би трябвало при раждане да е толкова

# 456
Момичета, имате Ли идея къде освен в аптеката на болницата има норпролак?

# 457
  • Благоевград
Благодаря на всички за подкрепата Heart Eyes

# 458
Момичета,останаха ми само 4 ебриончета.Дано отцелеят вече незнам вече какво става оплождат се и след 3 ти ден спират...Отчаяна съм.

# 459
Момичета,останаха ми само 4 ебриончета.Дано отцелеят вече незнам вече какво става оплождат се и след 3 ти ден спират...Отчаяна съм.
Не се отчайвай изобщо. Миличките само твоята вяра си имат в момента.
4 е чудесна бройка и всичко ще е наред.

# 460
Ох, Гале, не знам какво да ти кажа......

При мен една от трите  Я е била незряла,  едната не се е оплодила.... ще ми звъннаг утре да ми кажат дали е започнало делене...

# 461
  • София
Ели, стискам палци да си се дели като отличник  Praynig.

# 462
Момичета моят 7 трансфер приключи с отрицателен тест.Дайте някакъв съвет какво да правя. Имам имунологични изследвания всичко е наред,биопсии и трите ,лапароскопия ,нова цветна снимка,няма мъжки фактор.Въртя се в някакъв омагьонан кръг.Незнам какво да правя.
   Меги много съжалявам и донякъде те разбирам.Важно е обаче дали тези 7 трансфера са от 1 пункция или имаш всъщност 7 опита.Защото ако са от 1 партида -така да се каже-и не са с много добро качество и 100 трансфера да има едва ли нещо ще стане.

# 463
Гале, не се отчайвай и успех утре, стискам палци!
Ели, палчета и за теб!
 bouquet bouquet bouquet

# 464
Гале, Ели, стискам ви палчета, момичета! Дано утре се похвалите с добри новини  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт