Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 61 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Не са ми обяснявали нищо, реших, че или по телефона ще ми кажат или в деня на снимката ще ми се направят изследванията, които се налагат.

# 601
Не са ми обяснявали нищо, реших, че или по телефона ще ми кажат или в деня на снимката ще ми се направят изследванията, които се налагат.
Като запазваш час, ще ти обяснят всичко  Peace

# 602
Сигурно затова ми каза, че е важно да кажа, че ще е с упойка. По време на снимката само лекуващият ти лекар е ?

# 603
Сигурно затова ми каза, че е важно да кажа, че ще е с упойка. По време на снимката само лекуващият ти лекар е ?
Аз бях при Шефкетова, но снимката ми прави Цветков, освен лекаря има анестезиолог, акушерки. Самата процедура трае минути, упойката ще те държи десетина минути.

# 604
  Благодаря та.ра ! Сега вече не си ли при нея ?

# 605
  Благодаря та.ра ! Сега вече не си ли при нея ?
Преместиха ме като излезе в майчинство  Wink

# 606
 Момичета, да ви се оплача и се надявам някой да ми съдейства с телефона на др. Стаменов.
На 10.04 разбрах, че теста ми е отр. и същия ден се обадих за час за коментар, защото знам, че се чака и не исках да губя време. Дадоха ми за 21.05, което тогава ми изглеждаше ужасно далече, но...нямах избор. Та, днес ми се обадиха, че няма възможност за м. Май, а най-рано могат да ме запишат за 16.06!!!! Помолих момичето да отбележи, и ако има опция да ме извикат по-рано, обясних причините си, но не очаквам резултат. А наистина е мн важно за мен ако успеем да направим икси преди отпуската им. Тъкмо и заповедта от фонда си дочаках и сега наново отлагане...Мислех, че съм се стегнала след неуспеха, но ...да си призная, зле съм и не виждам изход, а с отлагане за есента съвсем ще увехна...Моля, някой да ми изпрати на ЛС тел. на Стаменов, ще опитам да го помоля да ме вмъкне някъде...Дали ще ми обърне внимание? Толкова се ядосах, че ме подмятат и премятат от месец за месец, обидно ми стана, в същото време знам, че не мога да направя нищо и това още повече ме съсипва, че съм безсилна и съдбата ми зависи от хора, които не се замислят какво преживяваме...и аз, и всички ние...Много ми е тежко от всичко това...
Съжалявам за изблика си, но не мога да спра да мисля, а около мен казват, е няма нищо, ей сега ще дойде. Знам, че само вие може да ме разберете. За мен всеки ден, в който бездействам и не правим нищо в посока към нашето дете, е празен и безсмислен ден. Толкова се вълнувах за събота и нямах търпение док. да ни даде нова надежда,а те искат да губя още месеци...

# 607
И аз не разбирам защо  за коментарите  се чака най- малко половин месец, сякаш не ни стига другата мъка..... Sad

# 608
Фиоре, аз по принцип не съм конфликтна личност, но на твое място предполагам, че щях да избухна и без момичето от другата страна на телефона да е виновно, да си го отнесе....от друга страна нали казват, че е добре между стимулации да има почивка... чудя се може ли и заради това така да прехвърлят.... същевременно след неуспешен опит поне за мен е важно да се видя с док и да поговорим. Ясно, никога не се е разбирало защо опитът е бил неуспешен, но начертаването на план на мен поне ми действа успокояващо... дано успеееш да се видиш с док скоро  Praynig

# 609
И аз бях поставена в такава ситуация, но конфликтността няма нищо общо.
Не ми издържаха нервите и се разкрещях  на телефонистката, абе ясно ми е, че на вас не ви пука, че поредният ми тест е отрицателен..
 В интерес на истината д-р Стаменов ми каза, че ще ме извикат по-рано.
 Да си вършат работата както трябва телефонистките и администраторките, защото в противен случай могат да се сблъскват и с негативи.
 Никой пациент  не е длъжен да се съгласява с неща, които за него са нетърпими.

# 610
Фиоре, аз по принцип не съм конфликтна личност, но на твое място предполагам, че щях да избухна и без момичето от другата страна на телефона да е виновно, да си го отнесе....от друга страна нали казват, че е добре между стимулации да има почивка... чудя се може ли и заради това така да прехвърлят.... същевременно след неуспешен опит поне за мен е важно да се видя с док и да поговорим. Ясно, никога не се е разбирало защо опитът е бил неуспешен, но начертаването на план на мен поне ми действа успокояващо... дано успеееш да се видиш с док скоро  Praynig

eli, точно това ми е мъката.. Аз бях напълно на ЕЦ последния път, та не е заради стимулации, но не разбирам как уж имаше час за мен, а изведнъж не след ден-два, а след почти цял месец???Ужасно е, не знам какво трябваше да й кажа, изгубих ума и дума. Не съм мрънкало и винаги се старая да подхождам с добро, с разбиране,търпение и да не пресирам нещата, но вече ми идва много цялата тая мъка и безсилие, а лошото е, че няма кой да ме (ни) чуе и разбере в тая "Надежда"...

# 611
Трябва по-деликатно отношение към пациентки след неуспех.
Те са много чувствителни. Не сесъгласявайте с неща, които не ви харесват.

# 612
Моя час за коментар също го отложиха,а чаках 3 месеца за него.Не на последно място имам 4 неуспешни опита и след последния имах 30 дена кървене ама какво от това дреме им Close

# 613
Здравейте момичета, и аз днес за втори път видях отрицателен тест. Отидох да си запиша час за коментар и ме записаха в списък за чакащи. Ще чакам да ми се обадят. На нас, не ни е лесно след неуспешен опит, загубени надежди, нетърпение за среща с доктора, но за голямо съжаление не сме малко и на всички ни е важно да продължим. Бъдете силни, имайте вяра и надежда и късмет на всички в борбата. Тежко е. Много е тежко, но не трябва да се отказваме.

# 614
Най-трудно е на момичетата след отрицателен тест. До 40 дни за коментар след него са добре.

Общи условия

Активация на акаунт