Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 61 970
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Най-трудно е на момичетата след отрицателен тест. До 40 дни за коментар след него са добре.

Знам. Вярвай ми, че днес нямах сили да си кажа дори ЕГН за записване на час за коментар, беше ми застанала буца на гърлото, мислех, че всичко ми се срути. Няколко часа след това, не ми е по- добре, нито утре, нито след седмица, но ние трябва да продължаваме и да не се отказваме. Трудно е, тежко е... Weary

# 616
Момичета, къде да пиша, за да разберем повече за онкологичното отделение в Надежда? Предстои спешна операция (проблем с гърдите) на приятелка й препоръчах клиниката,плануваха я ,искахме да попитаме подробности -  плаща ли се за избор на екип и т.н

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 19:36 от Анонимен

# 617
  • В сърцето на любимия човек
Герда - виж в подфорум "здравословни проблеми" или в "здравни заведения и специалисти". Там има теми с такава насоченост.
Успех на приятелката ти  Praynig

# 618
  • При семейството си
Момичета, къде да пиша, за да разберем повече за онкологичното отделение в Надежда? Предстои спешна операция (проблем с гърдите) на приятелка й препоръчах клиниката,плануваха я ,искахме да попитаме подробности -  плаща ли се за избор на екип и т.н

Най-добре ще те/я посъветват в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=923065;topicrefid=19. В Надежда в клиниката по медицинска онкология са онколози химиотерапевти.  

# 619
Мислех, че съм се стегнала след неуспеха, но ...да си призная, зле съм и не виждам изход, а с отлагане за есента съвсем ще увехна...Моля, някой да ми изпрати на ЛС тел. на Стаменов, ще опитам да го помоля да ме вмъкне някъде...Дали ще ми обърне внимание?
Според мен не му се обаждай, а отиди пред кабинета. Кажи на акушерката, че ще отнемеш 2 минути и че е наистина наложително да го видиш. Може да почакаш половин час, но съм сигурна, че ще те приеме.

# 620
fioreto Разбирам те напълно. На твое място щях да настоявам рецепционистката лично да информира Д-р Стаменов за моя случай и да ми върне обаждане. Забелязала съм, че когато им натъртиш, че желаеш да се консултираш лично с Д-р Стаменов, те се снишават. Той, все пак, е директор на болницата. Според мен, доста често действат зад гърба му и му спестяват информация. Желя ти успех !

# 621
  • София
Фиоре  Hug разбирам те, мила. Нормално е да нямаш търпение и да искаш бързо да предприемеш следващия опит. Но ми се струват изключително напрегната, разбираемо е, но за добър резултат и твоето психическо здраве не е за подценяване. Знам,  като колкото и да ти казват да се успокоиш, само ти можеш да си повлияеш.
Моята психо-терапия беше едно кученце, което ми обърна къщатата   Heart Eyes, изгриза  мебелите, но ми  подейства толкова добре. Просто ми носеше щастие. Аз не съм от хората, които обичат кучета в апартамент, но това животно просто ме промени и сега се шегуваме с мъжа ми, че сме четирима, създали бебето - аз, той, доктор Стаменов и Арго.  Heart Eyes
Та помисли си дали не си вредиш с такива отрицателни мисли.
Пожелавам ти късмет, мила  bouquet

# 622
Момичета, както вече ви казах, на мен теста днес ми е отрицателен. На трансфера доктора каза, че имам тясна тръба и ако не се получи и този път,ще прави хистероскопия. Това болезнено ли е, с упойка ли се прави и може ли, ако някоя от вас е правила скоро, да каже каква е цената?А нещо за биопсия да споделите?

# 623
  • Sofia
Аз правих хистерископия март месец, не е болезнено, с пълна упойка е след процедурата имах болки и нещо като цикъл( по скоро кървене), но нищо особено Simple Smile Peace

# 624
Днес правих хистеро. С пълна упойка е, цената е 580 лв + направление. По новите правила престоят в болницата е минимум 12 ч. Не боли, но имам кървене.
Взеха ми кръв /вкл.и за вирусология/ и урина при постъпването, направиха ми кардиограма и ми измериха кръвното. Има и гинекологичен преглед в приемен кабинет.

# 625
Днес правих хистеро. С пълна упойка е, цената е 580 лв + направление. По новите правила престоят в болницата е минимум 12 ч. Не боли, но имам кървене.
Взеха ми кръв /вкл.и за вирусология/ и урина при постъпването, направиха ми кардиограма и ми измериха кръвното. Има и гинекологичен преглед в приемен кабинет.

Лекуващия лекар ли я прави и на какъв ден от цикъла трябва да е

# 626
gerda, cristi, Kitty, Magnollia, Благодаря, момичета! Стягам се, няма на къде.  Благодаря за подкрепата и разбирането, олекна ми малко  Hug bouquet

# 627
Фиорето, и аз бих направила така - пред кабинета на Стаменов. Той няма да те върне, а и сигурно ще ти даде по-ранен час. Стискам палци да се наредят нещата Hug

А аз не издържах и влязох да ви се оплача - биопсията за прозорец май няма да ми излезе навреме, а как ми се искаше да ползваме ефекта на надраскването на лигавицата  Sad
Дали има вероятност да стане 3-4 дни по-рано? Така или иначе ще разбера след няколко часа ама исках малко да помрънкам Embarassed

# 628
Електра, дано стане по-рано  Hug
Танита, тази тясна тръба по време на цветната снимка ли се видя? Може ли малко подробности? И защо хистеро, а не лапароскопия?

# 629
Тара Heart Eyes Как си?
Вчера минах през Руската църква и се помолих и за вас (за момичетата от бг мама, както Шакира беше споменала Laughing ) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт