Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 61 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
пред кабинета си връща стаменов и то доста често.
и от администрацията наистина записват без да го питат, обаче той преглежда списъците и поправя ако прецени.

# 631
Добре съм, Електра  Hug Пазя дивана и чакам датата за теста  Grinning  Сутринта ми се спеше и вместо 2 но-шпа изпих 3- е, сега кръвното ми е под земята, но се случват грешки  Wink
Бамба е права- веднъж чаках доста дълго на опашка за регистратурата, на информация правиха графика на Стаменов, след като беше готов едната от администраторките му го носи за преглед.

# 632
Вече ви писах за моето 30 дневно кървене.Когато се обадих на спешния ми казаха да отида на преглед в болницата.Отидох, обясних,казаха на Стаменов,а той казал да си ходя било нормално според него щом нямам болки.Дори не ме погледна.Много ме разочарова напоследък. Cry

# 633
  • София
утре пак отиди и кажи че имаш болки вече   Rolling Eyes

# 634
ооо замина вече.От тогава минаха 2 месеца горе-долу.

# 635
Абе те хубаво му дават графика, но едва ли му казват, че някоя пациентка е звъннала със спешна молба да я смести за по-ранна дата.

# 636
  • В сърцето на любимия човек
Ще изразя личното си мнение и се надявам да не го приемете лично и да не ме нападнете:

Сигурна съм, че всяка пациентка иска по-скорошна дата, дали за преглед, дали за коментар. Нали разбирате, че когато пациентите са стотици, а на ден могат да се приемат определен брой (защото все пак денят има само 24часа), чисто физически няма как да могат всички да бъдат удовлетворени.
В крайна сметка Стаменов не е робот, понякога се чудя как стои на краката си от умора. Той може и да направи компромис за няколко жени на ден, но това е за сметка на времето му за почивка и семейството му.
Интересно ми е колко от вас са склонни да работят всеки ден извънредно? И всеки ден да сте затрупани от стотици телефонни обаждания, смс-и и междувременно да вършат основната си работа + административна?
Разбирам, че всяка от нас има своята болка и копнеж, разбирам, че сте недоволни от това, че вашият случай се разпределя от администратор, който не усеща това, което усещате вие, но пощадете поне малко лекаря си, поне когато не се отнася за спешен случай.

# 637
  • София
пънче, права си, но когато е за коментар след неуспешен опит би трябвало да е по-скоро.

последния ми преглед преди седмица беше в 7 сутринта, в 10 и половина вечерта слагах прегнил.
вечерта като отидох имаше още 7-8 жени и на таблото седеше номер 80 и нещо.
аз бих изкукала само да се срещна с 80 и няколко жени, пък тая бройка не включва 5-6 пункции, още толкова трансфери, няколко операции и двайсетина вмъкнати извън списъка  Crazy

# 638
Съгласна съм, че коментара не трябва да е след половин година, но предвид броя пациенти, час за коментар след месец - месец и половина ми се вижда разумно. Просто няма как да е след две седмици, Стаменов може да е Вожд, но не е Факир, за да разтегля времето.

# 639
пънче-мънче И ти си права. Аз понякога също се чудя как издържа този човек. От всички лекари в клиниката, той почива най-малко и отделя най-много време за всеки индивидуален преглед. Мен ме е приемал със счупен крак, на патерица. Влизала съм в полунощ на преглед. Веднъж имах час за 9 вечерта и след час чакане се наложи Стаменов да влезе на спешна операция, като ми дадоха час за следващата сутрин в 7 ! Смятайте кога се е прибрал и кога е дошъл на работа на другия ден. Сега като ходя и като погледна отстрани чакалнята, вече през погледа на бременна, си давам сметка колко не съм се замисляла преди за тази лудница. Отделно, съм забелязала, че има страшно много несъобразителни и нахални жени. Предреждат се, бутат се навсякъде, досаждат на лекарите по мобилните телефони. Аз работя с клиенти и ви уверявам, че сред хората има много нагли същества. Онзи ден, като ходих на тонове в клиниката, едвам издържах на опашката пред регистратура. В 8-ми месец бременна с близнаци не само, че никой не ми отстъпи място, но и една жена ме предреди с мъжа си и висяха 20 минути при администраторката. Такъв кръвнишки и злобен поглед ми хвърли момичето, докато ме предреждаше, че страх ме хвана. Понякога хората забравят за каква кауза се борят и от човеци се превръщат във върколаци в отчаянието си.

# 640
И аз споделям мнението на пънчето.
Отлагана съм за коментар, дори за първия преглед чаках 6 месеца и 10 дни преди деня го отложиха с още 2 седмици и не е приятно, още повече че не гонех лятната им почивка, а годините си - вървят си , не съм първа младост.
Има места, където няма да чакам за нищо, за това се примирявах и чаках колкото трябва, защото съм където и при когото трябва.
Напрягайки се психически не си помагам изобщо и физически да съм в най-добрата форма.

# 641
  • София
Пънче вече във втора тема срещам твое мнение, което напълно се припокрива с моето. Другото беше за Сигридов в темата след инвитро.  
Наистина е добре да разберем, че този човек не е робот. Просто е един безкрайно талантлив, високо интелигентен, неуморен и състрадателен човек.
И преди съм казвала,  че той вижда готовите списъци. Не е всеки път ги вижда предварително и казва кой да дойде на преглед и кой не. При моя първи преглед след положителния тест от администрацията ме прехвърли ха да ме гледа Тихомирова. На втория преглед като чухме сърчице бях при Стаменов и той ми каза, че се е скарал на администрацията, че на първия преглед са ме прехвърлили на Тихомирова,  той ги бил предупредил, че само той иска да ме гледа. Сега да не помислите, че съм някаква връзкарка.  Просто моя случай беше предизвикателство за него и бременността ми е голямо постижение както за него, така и за болницата. Та просто исках да кажа, че той не винаги посочва кой да дойде на преглед и кой не. Преди си мислех обратното, но се убедих в противното. Просто този човек има толкова много работа, че да се занимава и с административна е загуба на талант, според мен.

Всяка от нас има своята одисея, при някой по-тежка, при някой по-лека,  при други много дълга, а при някой късметлийки от първи път се случва бебе. Няма еднаква съдба, а само различни съвпадения при всяка от нас.

Ох, разчувствах  се   Simple Smile  Момичета имайте вяра и търпение.  Heart Eyes Всяка от нас ще получи своето пухче,  сигурна съм.  Hug
Въпроса е психиката ни да оцелее. Аз бях за първи път на преглед в началото на 2008г. Тогава още в клиниката Малинов при доктор Персенска.  Направихме всички изследвания, без лапароскопия и всичко беше наред. И аз реших да почакаме да стане по естествен път. Може би е било грешка, че още тогава не предприех сериозни стъпки. Мотах  се доста време. После борбата ни започна от началото на 2011г. през един куп лекари и светила от България и чужбина заради рядката форма на ендометриоза. А от началото на 2012г. започнах в болница Надежда при доктор Стаменов, който ми даде толкова много надежда, вяра и съпричастност. Неуморен,  силен и безкрайно човечен.  Просто този човек е в сърцето ми за винаги.
Извинете за отклонението. Пожелавам ви безкрайно много късмет и щастие. bouquet

# 642
Безкрайно талантливият и преуморен доктор Стаменов наистина не е робот. Физически няма такъв човек, който да е в кондиция от 7 сутринта на пункция, та до 12 вечерта на преглед. Факт е, че се пропускат важни неща. При тоя наплив на проблемни двойки варианта е или отлагане във времето или обучаване на нови лекари.

# 643
Грийни - ти пак си чакала малко. Когато звъннах за първи път в клиниката (още бяха в Малинов) ми предложиха час за Шефкетова за след 9м, за Персенска за след 10м и за Стаменов за след година и половина  Crazy Реших, че не ми се чака толкова и отидох в друга клиника, където загубих същата тази година и половина.
Звъннах пак, този път д-р Райков беше вече в екипа им и ми дадоха час за него за след 6м. Тъкмо ми дойде часа и след месец той напусна и чаках още 3м, за час за Персенска.

# 644
момичета напълно съм съгласна с вас,но все пак гониме качество,а не количество процедури.Знам че ще прозвуча егоистично,но като не смогваш с пациентите си не приемай нови..Убедена съм че умората му е направо убийствена,но 1човек да работи с 5000 жени примерно??-няма как да не претупва понякога и на ум да си казва -еми ма---та й на тая какво да направя

Общи условия

Активация на акаунт