Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 61 964
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
И аз подкрепям мнението на Пънче- ние сме хиляди, а лекарите 4 и 1/2. Няма да отварям въпроса за нуждата от още лекари, това е ясно.
Кити, просто ужасно  ooooh! В деня на прегнила бях много зле- надута, с огромни яйчници, едва се движех, болеше ме, беше ми лошо, дори се разплаках пред манипулационната, докато чаках за калций и октагам. Отидох да платя на касата, бях трета на опашката, явно ми в личало, че не съм добре и момичето пред мен ми отстъпи реда си, въпреки опита ми да откажа. Същото момиче помоли двойката отпред да ме пуснат и те с такава злоба ме изгледаха, че.... Пълна липса на човечност у някои хора  Tired

# 646
  • София
те обучават нови ама никой не иска при тях май  Rolling Eyes
пък и това отнема време.

# 647
те обучават нови ама никой не иска при тях май  Rolling Eyes
пък и това отнема време.
Тогава се получава параграф 22.

# 648
-еми ма---та й на тая какво да направя

Това Стаменов никога няма да го каже или да си го помисли. Ако беше така, щеше да си гледа живота и да дава половин-дневни смени. Да, така е. Има наплив, но само си представете ако на вас се случи да ви откажат час в Надежда заради твърде много пациенти. Всеки иска да се намърда, ама да не отлагат баш него.

# 649
  • В сърцето на любимия човек
Има още една специализантка, освен Тихомирова, казва се Чапанова (двете си приличат визуално), но тя май работи в отделенията, не съм я виждала долу Rolling Eyes
Веднъж дойде с Христов на спешен кабинет, даже първо я взех за Тихомирова

# 650
  • София
-еми ма---та й на тая какво да направя

Това Стаменов никога няма да го каже или да си го помисли. Ако беше така, щеше да си гледа живота и да дава половин-дневни смени. Да, така е. Има наплив, но само си представете ако на вас се случи да ви откажат час в Надежда заради твърде много пациенти. Всеки иска да се намърда, ама да не отлагат баш него.

Никога няма да си го помисли.  Peace
Принципа на приемане на нови пациенти е следния - забременява момиче и отива вече на ЖК - отваря се място.
А относно това да има повече лекари. Интересно ми е колко от вас биха предпочели да ги греда нов лекар, който е още недоказал се в областта инвитро  специалист. Малко омагьосан кръг става.

# 651
Тихомирова ме преследва  Laughing Била ми е на прегледи при Персенска, на пункция, сега беше на БХС при Георгиев и той й обясняваше какво и как се мери.
В рамките на шегата разбира се, знам че е съвпадение и не е необичайно.  Laughing

Да допълня също, че според мен трябва да има паузи между опитите, дори между процедурите, за да се възстанови организма, както физически, така и психически, защото дори да не усещаме емоционалното натоварване си казва думата.
Не веднъж съм се чудила "роботите" кога обядват и не ходят ли до ВЦ. Часове наред. Възхищавам се на всеотдайността им и за това се зареждам с разбиране и търпение.

Имам различно мнение за младите специалисти. Мисля, че са прясно надъхани, старателни и внимателни дори към детайли, които аз знам, че не са от такова значение. Комбинацията млад специалист да черпи опит от по-опитни колеги за мен е по-атрактивна дори от възрастен специалист с много опит, но закостенял със старите методи и трудно възприемащ новите открития, методи и т.н.

# 652
  • София
Имам различно мнение за младите специалисти. Мисля, че са прясно надъхани, старателни и внимателни дори към детайли, които аз знам, че не са от такова значение. Комбинацията млад специалист да черпи опит от по-опитни колеги за мен е по-атрактивна дори от възрастен специалист с много опит, но закостенял със старите методи и трудно възприемащ новите открития, методи и т.н.

В огромна част от случаите си права. Това важи за много професии. Просто в областта инвитро името значи много. Още повече, че всеки опит е свързан със значителни финанси и огромно напрежение. Аз съм убедена, че Тихомирова ще се докаже като една от най-добрите. Просто ще минат поне още 2-3 години.

# 653
  • В сърцето на любимия човек
Споделям информация от преди малко:

Кампанията „Имаш ли дете?” приключи днес сутринта в студиото на „Ива от сутрин до обед”.
...
Малките Емилия и Андриана използваха вълшебните си пръсти и изтеглиха нашите победители. Ето и техните имена:
АГ СЕЛЕНА:
Победител - Галина Бастианова
Резерва – Росица Цанева

„Св. Иван Рилски” – Тутракан
Победител - Антоанета Чернева
Резерва – Гюлтен Садулова

МБАЛ НАДЕЖДА:
Победители - Йорданка Раева; Александрина Стоименова; Илияна Данчева; Галя Тодорова; Несрин Калинова
Резерви - Хюриет Хюсеин; Деси Кираджийска; Ивелина Христова Стефанова ; Янка Тонева; Елена Ангелова

# 654

В огромна част от случаите си права. Това важи за много професии. Просто в областта инвитро името значи много. Още повече, че всеки опит е свързан със значителни финанси и огромно напрежение. Аз съм убедена, че Тихомирова ще се докаже като една от най-добрите. Просто ще минат поне още 2-3 години.

Да, Тихомирова също я виждам сред най-добрите един ден. Бих й проследила професионалното развитие с удоволствие.

# 655
Електра, Hug bouquet

# 656
Искате да кажете че на никой от нас не му се е случвало да е толкова уморен че да блокира примерно със сметките или да лепи тапети,ъгълчето да не се получава и да не си кажете еми м---та му така ще е.Далече съм от мисълта че док ще има операция и ще забрави марля у пациентката и ще кажа м---та й.Надявам се да сте ме разбрали правилно. Peace
А за специализантите категорично са по внимателни,но пък опита си е опит. Peace

# 657
Относно Др.Стаменов - не мисля, че тук има някой, който не си дава сметка за напрежението и натовареността му, за отдадеността и постоянството му. И аз като го видя, ми иде да се поклоня до земята пред него. Благодарна съм, че все още има такива лекари, и като нямам друг избор, ще чакам, колкото е нужно. Въпреки това имам право на мнение и да се опитам да си спестя всичките тревоги, напрежение, проблеми, обяснения в работа заради предстоящите ми отсъствия есента, при положение, че ако можехме да го направим лятото, тези тревоги ми отпадат. Не мисля, че някой, ако може да си ги спести, няма да се опита да го  направи. Пак казвам, съвсем ненатрапчиво и цивилизовано..Нито съм склонна на драми и сцени, нито бих си позволила да му създавам напрежение и т.н. Просто съм длъжна да защитя интереса си, не е ли така? Освен това, времето не играе и в наша полза също, а чакането два месеца след неуспех в момента ми е жива агония...
Както и да е, имах нужда да се оплача вчера и сметнах, че това е най-доброто място....
Успех на всички! Hug

# 658
  • Sofia
Здравейте, искам да ви попитам, кой е телефона на манипулационната, трябва да с еобадя да попитам дали да спирам Естрофема и Утрогестана, понеже ми се обадиха току що че яйцето ми не се е оплодило и няма да има трансфер  Cry. Знаете ли кой им е телефона?

# 659
  • София
няма нужда да им звъниш, спирай лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт