Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 528
  • 270
  •   1
Отговори
# 240
Никой няма да спи с вас, не знам защо си въобразявате, че нещата са неразривно свързани.
А фотошоп е спасението на некадърния фотограф.

# 241
  • SF
Аха.... Ние си въобразяваме!
А от фотошоп нищо не разбираш.
Окей - специално за тебе: Разни хора биха се снимали и АКО ФОТОГРАФЪТ Е НЕКАДЪРЕН, нека има фотошоп! И хонорар. И по бельо. И ако ги кефи фотографчето, - и кафе! Ама кафе с фотограф пия и без да се снимам по бельо. Simple Smile

# 242
Как разбра, че нищо не разбирам?

# 243
Защото смяташ, че фотошопът спасява от некадърност. Ако разбираше, щеше да знаеш, че лошите снимки са лоши снимки и след обработка.

# 244
  • София
О, колко лоши снимки съм виждала с обработка! Имаше един каталог на Юнона. То позите неестествени, осветлението умряло, идеята и тя, роклите на нищо не приличаха.

# 245
Не говорим за неспасяемите случаи. А за тези в които фотограф и стилист правят сесия с модел и накрая решават, че оправят нещата по софтуерен път.

# 246
  • SF
И защо да не се оправят?
Разводняваме темата, която не е "за и против фотошоп". Но чета разсъдженията ти и са като на човек, който някога нещо е чул, но не го е запомнил добре. Нищо не разбираш от фотошоп. За да го има, значи трябва да го има.

# 247
Аз съм човек, който разбира от качествено изображение понеже това ми е работата. Но да не се отклоняваме - ти за какви пари ще се съблечеш по бельо?

# 248
  • SF
Е, няма да ти кажа!
И сега не ми се прави на фотограф с предложения. Не ми се преговаря с човек, който нищо не разбира от фотошоп.

# 249
Не съм фотограф.

# 250
  • SF
Дори не съм си го и помислила. Напротив! (особено с въпроса за парите  ooooh!и "мнението ти" за фотошоп Thinking)
Все тая.
Не питай за пари. Условията за заплащане зависят от много фактори. Това важи за всяка една професия.
Хидроинженер, директор, програмист - месечната заплата може да варира от 1000 до 10 000 лева или поне дотам стигат моите фантазии.

# 251
Когато бях в чужбина ми предложиха да се снимам в реклама на бельо. Отказах.

# 252
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От десетилетия всяка една професионална снимка минава през фотошоп, няма какво да се заблуждаваме.
Преди това е минавала през ретуш, за което са се изисквали малко по-фини умения, но пак се е обработвала.

# 253
  • SF
Естествено!
Цялата дискусия тръгна от глупостта да не се обработват снимките с фотошоп. Ми не, не бих се снимала, ако няма да се обработват снимките, а само СМУК и айде в печатницата.

# 254
С какво обработката е важна за теб?

Общи условия

Активация на акаунт