Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 251
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
И двете сте прави..))
Остава да си обграден с хора, които те приемат безусловно..)

# 91
  • SF
Нали говорим за снимки срещу заплащане по бански или бельо? Какво може да не се приема добре? От кого?
Тези, които няма да ме приемат заради това, и аз не ги приемам. Колко сайтове за онлайн продажби има... Снимам си се за секцията бански и плажни облекла като стой та гледай.

# 92
Ох, заради тази тема имах кошмар нощес. Сънувах, че годеникът ми е разбрал, че съм се снимала гола за мъжко списание, разочарован е и иска да се разделим  Joy

# 93
Ох, заради тази тема имах кошмар нощес. Сънувах, че годеникът ми е разбрал, че съм се снимала гола за мъжко списание, разочарован е и иска да се разделим  Joy
Joy Joy
От хонорара ли е разочарован, защото за другото вече го е виждал. Laughing Laughing Laughing

# 94
Ами сигурно го е било яд, че и други са видели, а пък и насън бях скрила това нещо от него и се тревожех да не разбере. Mr. Green

# 95
Аз съм имала спорове с ММ заради едни снимки - които той много харесваше, но ако можело да не са ми в профила..))

# 96
Нали говорим за снимки срещу заплащане по бански или бельо? Какво може да не се приема добре? От кого?
Тези, които няма да ме приемат заради това, и аз не ги приемам. Колко сайтове за онлайн продажби има... Снимам си се за секцията бански и плажни облекла като стой та гледай.
Да, но в случая не става дума за реклама на бански, а за снимки за мъжко списание на, които да си по сутиен и бикини и в еротични пози.

# 97

Да, но в случая не става дума за реклама на бански, а за снимки за мъжко списание на, които да си по сутиен и бикини и в еротични пози.
Защо се интересуваш толкова вглъбено. Имаш предложение и не можеш да решиш ли?

# 98
  • SF
Добре. Същата работа. И бански да рекламираш, фотографите няма да са щастливи да застанеш мирно и със затворени очи.

А пък има и доста хора, на които това ще им се стори подтикващо към банята и душа.

# 99
  • ❌❌❌
Не бих. Щото мисля, че е кобренско. Sunglasses И ми е много тъжно да гледам разголени момиченца, за лелки пък да не говорим. Как допринасят манекенките за еволюцията на човечеството също не разбирам. Като цяло смятам, че масово се занимаваме с простотии, то и затова 21-ви век е толкова застоял и пошъл. fiuuuuuu

# 100
  • SF
Лелееее... Ти пък нищо не каза...

# 101
  • ❌❌❌
Ти пък като каза... Mr. Green Моля ти са, дръж си лелченските коментари bouquet

# 102
  • Пловдив
Така както е зададена темата, никъде не става дума за еротични пози. Макар че, доколкото знам нещо за мъжете, всяка поза ще им е еротична ако жената е хубава и по бельо Simple Smile
Ако имах хубаво тяло, не бих се поколебала. Няма нищо пошло или неморално в това, бих се притеснила само ако баща ми види снимките.

# 103
Уточнено е, че става дума за мъжко списание, не съм разглеждала скоро, но едва ли ги правят като за каталог на бански, еротични са си.

# 104
  • SF
Ми добре де. На някого може да му е еротично да те види и със скъсани дънки.
Пак казвам, изобщо не си представям снимки по бельо в поза мирно и затворени очи.

Общи условия

Активация на акаунт