Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 538
  • 270
  •   1
Отговори
# 210
авторитетно мъжко списание? Приемаме, че фотографът е възможно най-добрият, стайлингът е на ниво, фотошоп няма да се използва.
Не съществува "авторитетно мъжко списание", което не използва фотошоп.
Нито пък женско.

# 211
За целите на моето питане приемаме, че няма да има фотошоп.

# 212
Аз пък искам с фотошоп-ми като Лили Иванова за Плейбой.
За хронорара -11 000,00лв. -десет за мен и хиляда за държавата като данък.

# 213
Бих, ако имах хубаво тяло и си го харесвах... защо пък не  Laughing

# 214
# 215
За добра оферта веднага ще изгладувам 3 дни..))

# 216
Само да пусне някой оферта и се записвам,ама втори месец никой не пуска такава Rolling Eyes

# 217
За добра оферта веднага ще изгладувам 3 дни..))

Ти пък какво още има да гладуваш? Wink Hug

# 218
Плочките да ми се изразят..)))
Сега съм събрала вода от алкохолно пикантният уиленд.😎

# 219
Преди години получих такова предложение от скаут за модели и отказах. Първо, беше против принципите ми; второ, нямах екзистенциална нужда от тези пари; трето, опасявах се, че ще поискат нещо повече от снимки (заради многото истории за 'моделки', които спят с разни чичковци).

# 220
  • Варна
Не знам дали бих се снимала, ама и много се съмнявам някой да ми предложи  Crazy
Но пък се сещам за съседчето от входа. Преди 3-4 дни ми попада случайно профила й във фейсбук, сложила си профилна снимка ей такава една, като за реклама на бельо, в розовко, с нещо мрежесто прозрачно отгоре. Като я показах на мъж ми и той зяпна. Как да повярва, че това 15годишното е същото, дето преди години се криеше зад майка си в асансьора, като ни види. Може би и тя чете в темата и си търси оферта за снимки по бельо  newsm78

# 221
  • SF
Преди години получих такова предложение от скаут за модели и отказах. Първо, беше против принципите ми; второ, нямах екзистенциална нужда от тези пари; трето, опасявах се, че ще поискат нещо повече от снимки (заради многото истории за 'моделки', които спят с разни чичковци).

Минала си се. Арт директора/директорката, графичният дизайнер или дизайнерка или фотографа/фотографката не биха поискали да спят с теб. Предполагам, че и ти няма да поискаш да спиш с тях, ако не си влюбена и не знаете един за друг повече от имената си.
След като вече списанието е излязло на пазара, някой чичко може и да поразпита за тебе. Но това може да ти се случи и ако посещаваш често някакво заведение например. Или пък на мястото, където живееш/работиш.....

И какви са тези снимки без фотошоп? От семейния албум? Туристически?

# 222
Фотошоп не е необходимо условие за качествена фотография, напротив.

# 223
  • SF
Мммммм..... трябва да дефинираш какво е "качествена фотография". Да не би за тебе да означава едно, а за мене друго?

# 224
Естетически издържана фотография, тпва имам предвид. Фотошопнатите корици, които виждаш са резултат на слаб фотограф. Или приумица на некадърен стайлинг.

Общи условия

Активация на акаунт