Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 531
  • 270
  •   1
Отговори
# 225
Фотошоп не е задължително условие за добра фотография, но е задължително, когато оформяш материали за печат, част от процеса е и не можеш да минеш без него, не и в 21-ви век. Да не говорим, че няма толкова перфектен модел, който да няма нужда от корекция, предвид очакванията на публиката.

# 226
За предпечат се ползва деуг софтуер.
Има хора, които не минават през фотошоп преди да се появят в списание.

# 227
Няма значение какъв продукт ще ползваш, въпросът е, че без обработка няма да си пуснеш снимките за печат, никой няма да ти го позволи. Сигурна съм, че много добре ги знаеш тези неща, както и че скапан сорс с фотошоп не се спасява, така че за качествен продукт се подразбира, че фотографът ще е добър. Все пак после с техните файлове работят дизайнери, а не магьосници.

# 228
Знам ги, да. Но аз говоря за обработка, която сваля 10 години от възрастта ти и прави лицето ти да изглежда гладко лато порцелан. Тези две неща могат да се постигнат и без фотошоп ако това е целта.

# 229
Аз имам чувството, че целта е някой самозван фотограф да се добара лесно до модел, който да снима по бельо и пробва да си намери нещо евтино във форума. Познавам един човечец с много нездраво отношение към жените, който се ориентира към актова фотография не заради изкуството. Много гадно човече, нищо чудно точно то да е пуснало темата.

# 230
За кого говориш?

# 231
Няма да кажа, защото като нищо ще ме съди за клевета.

# 232
Аз имам чувството, че целта е някой самозван фотограф да се добара лесно до модел, който да снима по бельо и пробва да си намери нещо евтино във форума. Познавам един човечец с много нездраво отношение към жените, който се ориентира към актова фотография не заради изкуството. Много гадно човече, нищо чудно точно то да е пуснало темата.
Темата я пуснах аз и държа да кажа, че съм жена и нямам намерение да си търся евтини модели за снимки  Grinning.

# 233
  • SF
Естетически издържана фотография, тпва имам предвид. Фотошопнатите корици, които виждаш са резултат на слаб фотограф. Или приумица на некадърен стайлинг.

Кои са тези фотошопирани корици, които виждам? И какво е отношението им към темата?
Темата не е пусната, за да се обсъди поведението и умението на фотографа, а намерението и желанието на модела. 
Поназнайвате нещо и яко сте забили в софтуер, корици и фотографски умения.
Допускаме, че фотографът е жена, арт директорът е жена, стилистът е жена, всичките са много кадърни и сега се питаме дали при  тези условия, бихме се снимали за готино списание или дори плакат.

# 234
Ами кориците на всяко списание на сергията с вестници.

# 235
  • Пришълец
Физическите ми данни го позволят, но психическата нагласа- не. Не бих се снимала по този начин заради консервативните разбирания на родителите си, а и моите лични. Моля се единствено никога да не изпадам в нужда, за да припечелвам по този начин.

# 236
Мисля, че имам хубаво тяло, но ще се снимам само ако ми потрябват спешно пари, които нямам от къде да спечеля. По бельо, бански, но не и гола.  Confused

# 237
Интересно защо някои от вас смятат, че ако изпаднат в нужда то фотосесиите ще бъдат опция
да изкарат кинти.

# 238
Не си разбрал.
Ако съм в нужда и някой ми предложи - вероятно бих приела (зависи, разбира се).
Но не и да се предлагам - като опция за набиране на средства, когато съм в нужда.

# 239
  • SF
Ами кориците на всяко списание на сергията с вестници.

Много ти се иска нещата да изжлеждат пошли и евтини. 100 пъти се каза, че става въпрос за луксозно издание и фотографът и стилистът или са гей, или поне не са изнасилвачи.
Естествено, че ако въпросът е зададен "Бихте ли се снимали, но условието е да правят секс с вас от главен редактор, до портиера" или "Бихте ли се снимали  по бельо за някакъв вестник", отговорите щяха да са други.
Не ме притеснява, че някой може да ме хареса. Случвало ми се е и без да са ми виждали снимки по бельо. Какво точно трябва да ме уплаши?
И защо за тебе програмата Фотошоп е нещо, което трябва да се спести при обработката на снимките?

Общи условия

Активация на акаунт