Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 680
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
И аз в очакване на доста неща от складовете:
памучна покривка - 5,35
пак покривка - 8,95
перде - 6,80
кантар - 5,21
тостер - 8,31
блендер - 12,90

завивка - 12.23
перде - 5.57
покривало (?) за легло - 4.15
перде - 5.03
перде - 13.33
спален комплект - 6.65

извън склада - 1 кг зелен био чай за 17 евро
а чакам и обувки...  Laughing

# 226
  • София
Къде ги гледате тези оферти, нещо не мога да се ориентирам как да избера само сделки от склада  newsm78

# 227
  • София
Къде ги гледате тези оферти, нещо не мога да се ориентирам как да избера само сделки от склада  newsm78
Лентата под сърч бара -> Today's Deals -> Warehouse Deals, също и Today's Deals -> Outlet.
В немския амазон е същото.

# 228
  • София
Благодаря, сега вече ми изглежда логично, уж често пазарувам от амазон Simple Smile

А дали може да се връщат безплатно стоките от склада в рамките на 30 дни /поръчани директно до БГ/? (погледнах на първа страница, но точно това не видях, може и да съм го пропуснала).

# 229
  • София
Ако поръчваш директно до БГ, би трябвало, но все пак трябва да ги питаш за конкретните артикули.
И задължително трябва да пише това
Цитат
All purchases eligible for Amazon customer service and a 30-day return policy.

# 230
  • София
Ззравейте, пуснах този миксер https://www.amazon.de/gp/product/B00MGADOF0/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 за 18.90 Е и https://www.amazon.de/gp/product/B00MGADOF0/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1 пасатора за 10.80Е на празна карта и се чудя дали си заслужават?
Някой има ли наблюдения върху уредите? Бях намерила доста по-изгодни неща, но докато събера за БД изчезнаха
Милена имам пасатор на Russell Hobbs, купуван от Кауфланд за около 40лв. Работи, но не съм доволна от него. Не ти препоръчвам да го плащаш, въпреки, че Валпан похвали по-големият комплект на пасатора.
Аз си поръчах пасатор на Siemens за EUR 15,76. Старият ми беше Сименс, подобен, много бях доволна. Счупи се зегерката, която държи оста. Просто трябва да му намеря нов накрайник.... Сега ще имам направо нов пасатор. Този на Russell Hobbs ще стои в резерв.
Взех и  преса за коса за EUR 15.79. Нямам преса, надявам се тази да ми хареса. Косата ми е права и къса, не се нуждае от много.
Поръчката ми вече е изпратена.
Дала си два еднакви линка.

# 231
Аз пуснах тази ютия и се чудя дали да я плащам
https://www.amazon.de/gp/product/B00BC58XLA/ref=ox_sc_sfl_title_ … mid=A8KICS1PHF7ZO
Мнения четох доста,но не ме ориентират много. Има ли я някой,да се изкаже. Чудя се дали си заслужава не намалената цена.
Имам ютия Сименс ,по-нисък клас от тази,която супер ме дразни и искам да я сменя. Но и тя е същата мощност и не знам ,дали и тази няма да ме дразни.. Моята не може да глади на слаба степен,само на макс и със пара. Тоест по-фините тъкани,не мога да ги гладя..
Скрит текст:
Преди имах една ровента,която беше супер,яд ме е,че я изхвърлих,а само кабела трябваше да сменя

# 232
# 233
  • София
Аз пуснах тази ютия и се чудя дали да я плащам
https://www.amazon.de/gp/product/B00BC58XLA/ref=ox_sc_sfl_title_ … mid=A8KICS1PHF7ZO
Мнения четох доста,но не ме ориентират много. Има ли я някой,да се изкаже. Чудя се дали си заслужава не намалената цена.
Имам ютия Сименс ,по-нисък клас от тази,която супер ме дразни и искам да я сменя. Но и тя е същата мощност и не знам ,дали и тази няма да ме дразни.. Моята не може да глади на слаба степен,само на макс и със пара. Тоест по-фините тъкани,не мога да ги гладя..
Скрит текст:
Преди имах една ровента,която беше супер,яд ме е,че я изхвърлих,а само кабела трябваше да сменя
Имам подобна от 10-на години някъде (е, по-стар модел разбира се  Laughing). Ами и до ден днешен си е като нова, глади на всякаква степен, с пара и без пара, никакви проблеми. Единствените "грижи", които полагам са, да гладя само с дестилирана вода, никога не съм сипвала обикновена.
Чак ме дразни, защото вече искам нова, а тя нито се разваля, нито ми прави някакви проблеми  Laughing Когато (и ако  newsm78) се развали, пак Филипс ще си купя със сигурност  Peace

# 234
Някой да грабва тези ботуши Lotus за £12.41 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00KCJ07P2/ref=ox_sc_mini_de … id=A2OAJ7377F756P 3 UK Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 14:09 от jazzzzy

# 235
Няколко складови неща ми дойдоха днес и съм доволна от всичко:
1. обувки - 24,19
Отговарят си на номера, мека кожа, удобни
2. боти - 46,72
3. гуменки - 18,00
4. Ремингтън сешоар маша - 14,05
Пробвах, работи си отлично. В някакъв български сайт същият струва 82,00 лв.

# 236
# 237
  • София
Здравейте,

Вероятно някой някога е питал това, но не можах да намеря измежду толкова много теми.
Когато си поръчвате нещо на някоя марка (Converse, Timberland, Nike, Adidas) сигурно ли е, че няма да дойде някое менте или реплика?

# 238
# 239
  • София
Здравейте,

Вероятно някой някога е питал това, но не можах да намеря измежду толкова много теми.
Когато си поръчвате нещо на някоя марка (Converse, Timberland, Nike, Adidas) сигурно ли е, че няма да дойде някое менте или реплика?
Ако продавач е Амазон, е сигурно, да. Ако продавач е друг - нямаш гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт