В МАЙската група настана оживление-всички се стягат за родилно отделение!Тема 10

• 41 434
  • 507
  •   1
Отговори
# 255
  • На остров
Пъпешче, Яни честити бебенца !
Да растат здрави Ани и Станислав  bouquet bouquet bouquet !
Радост кога ти е термина ?

# 256
Честито на всички нови майчета! Живи и здрави да са малките слънчица!
 Two Hearts

# 257
Две в едно, на 18 май Simple Smile
Обаче от преди малко усещам, както си шава малкия, като силни бодежи ниско долу. Започвам да клоня към проверка в болницата...

# 258
Обаче от преди малко усещам, както си шава малкия, като силни бодежи ниско долу. Започвам да клоня към проверка в болницата...

Ако е първо раждане и болницата не е прекалено далеч, може да изчакаш малко. Но най-важното е да ти е спокойно, така че ако имаш притеснение, отивай Simple Smile

# 259
Здравейте мами фалшива тревога. Вчера изкарах вечерта в болницата под наблюдение за всеки случай. Воднистото течение не е било води но имах много болки в кръста днес се успокои и се прибрахме. Като му дойде времето ще излезе не искам насила да предизвикат раждане. За сега чакаме
Честито на родилите мами  bouquet

# 260
Честито на родилите мами! Да са ви живи и здрави вързопчетата радост! Simple Smile
Ние с моето сме си вече вкъщи и се учим на често кърмене, че на мен ми тръгна кърмата, но със запушване на каналите и Михаела не искаше да суче. Тук е моментът да похваля екипа на 12тия етаж в МД за страхотната подкрепа. Една от акушерките ме изцеди ръчно и ми даде напътствия как да оправя нещата и сега с малката мушморана се учим заедно. Чувството да си вкъщи на познато, но с едно ново същество,е много странно Simple Smile

# 261
  • София
_dreamon_ с помпа не успя ли да се оправи проблема или ръчното изцеждане е по- ефикасно ?

# 262
И моят термин е 18 май и вече нямам търпение Simple Smile имам чувството, че всички родиха само моето не иска да излиза Simple Smile много се надявам да се появи до термин, страх ме е от преносването...

# 263
И моя термин е 18.05  Grinning Grinning

# 264
  • На остров
Моят е на 16 тази сутрин започнаха да текат водите и сме в болница под наблюдение, че главата не е фиксирана. Имам си леки контракции на 4 5 мин, но така като гледам поне до утре ще откараме.
Момичета не се тревожете от преносване, аз първият път преносих 7 дена без да има някакви грижи особени.
Важно е да почивате и да сте спокойни.

# 265
Две в едно желая ти успешно и безпроблемно раждане

# 266
_dreamon_ с помпа не успя ли да се оправи проблема или ръчното изцеждане е по- ефикасно ?

Отначало тя не искаше да се буди и да яде и позабавихме процеса, после като прояде и не знаех, че проблемът е, че гърдите са ми прекалено твърди и тя не може да засуче. Почнах да ползвам помпа по някое време, но явно не е било достатъчно изцеждането или недостатъчно начесто.

Две в едно, успех и безпроблемно раждане! И аз точно така бях, главата не се беше фиксирала, но след 15 часа мъки първо да получа разкритие и после главата да се фиксира..успяхме  Laughing

# 267
_dreamon  слагай топли компреси на гърдите ако имаш грейка с гореща вода също честити бебчета на всички

# 268
Или шише с гореща вода - по препоръка на акушерка. Иначе между помпата и ръчно цедене, при мен второто помогна за отпушването Peace Поне след първото раждане. Сега се надявам да се размина с такива екстри Praynig

# 269
Мами, вчера 14.05.2016,в 12.30 часа родих сина си Радослав. Много съм щастлива.
Нормално раждане, само дето ме цепнаха отдолу и доста съм шита, но поне бебо е здрав.
Всеки момент чкаме визитацията и след това ще ни донесат мъничетата.
Стискам палци и на вас-все още с коремчета, да не се страхувате от раждането и всичко да мине гладко.
От вас нучих много неща, благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт