В МАЙската група настана оживление-всички се стягат за родилно отделение!Тема 10

• 41 430
  • 507
  •   1
Отговори
# 270
Честитоооо!!! Жив и здрав да е малкият Радослав!!!
Две в едно как вървят нещата при теб? Чакаме те с добри новини!

# 271
Radost честитооо бебче  bouquet

# 272
Честито бебе Радослав,да е жив и здрав,безгрижно детство!Бързо възстановяване!

# 273
Radost, честито бебе Радослав. Да расте здрав, щастлив и късметлия. На теб бързо възстановяване.

# 274
Честито на мама Радост и малкия Радослав   bouquet
Страшен бебевалеж настана в темата Grinning

# 275
  • На остров
Да е жив и здрав Радослав ! Много да се гушкате мама Радост !
Аз си лежа и чакам природата да се активизира Simple Smile имам си контракции но явно не достатъчни и разкритието е около 4 см от снощи. До утре все така ще си чакаме Simple Smile.

# 276
Честито и от мен за бебе Радослав!
А на чакащите мами стискам палци Peace

# 277
Честито на всички обебили се майчета!Желая много здраве на бебоците и палави игри! Hug

Много ми се иска да се включвам по-често,но наистина не ми остава време.А и времето като е хубаво излизаме честичко.
Виждам,че Две в едно още не е родила,защото наскоро си мислех за теб.Стискам палци всичко да минава скоро и безпроблемно. Hug

Ние имаме проблем с наддаването,със сукането и сега сме на АМ,но това въобще не ме притеснява.По-важно ми е само принцесата ми да е здрава и да започва да наддава.В петък сме на консултация и първи ваксини,та ще ви замоля да стиснете по един палец за хубави новини. Praynig

# 278
rosit@ , колко е наддала малката? С кърма или с АМ пак си растат децата Peace Сега като имаш наблюдение над количеството, което изпива. ще си качва нормално детенце Hug Ще чакаме да кажеш как е минало.
Нас ни викат на консултация на 25ти, но казаха ваксината ще е другия месец newsm78 И аз все се притеснявам с това кърмене дали яде достатъчно и ми е чудно как е с теглото.

# 279
Здравейте момичета! Най-накрая се включвам и аз след толкова дълго време.
Първо искам да честитя на всички майчета, които родиха. Да са живи и здрави бебчетата ви.
Аз родих на 04.05 момченце Борис 2900, 50 см. чрез секцио. За съжаление обаче след раждането бебчо се влоши. Преместиха го в друга болница. Дори не успях да го видя.
Май трябваше да ме срежат по-рано.
Някои казват, че съм преносила защото водите би бяха зелени. При излизането бебчо нагълтал от тези води. Липсвал му е кислород и е имал инфекция, която аз съм му предала.
Вече 12 дни е в болницата, но вече е по-добре. Само се моля да няма никакви последствия след всичко това което му се случи. С нетърпение чакам да го изпишат и да се гушкаме.

# 280
Карина, честито бебче, бързо да се оправи и да се гушкате в къщи  Hug
Един ден разлика от термина преносване ли се води  newsm78

# 281
karina31 , честито и от мен Hug Дано скоро изпишат бебо и да си се гледате на спокойствие. Вярвам, че всичко ще е наред Hug Аз съм споделяла, че имах подобно изживяване покрай раждането на сина си.

Зелените води обикновено се свързват с инфекция май, а не с преносване Thinking

# 282
Карина честити бебче,да е жив и здрав,да тсане голям и силен мъж!Не се притеснявай,случват се такива неща,въпроса е ,че Борко е по-добре и скоро ще го изпишат.Предстоят ви наистина страхотни моменти!

# 283
Честито на всички мами и бебчовци!!! Много здравички да растат, да се разбирате и повечко сън да остава и за мама Simple Smile

Аз съм за мометна планирана за утре(секцио по медицински), още не знам час, но ако се сетите между кърменията стиснете по някое палче Simple Smile

# 284
Момичета, днес в 11.53 ч с планово секцио се роди синът ни Станислав, 3, 030 кг 48 см.

Общи условия

Активация на акаунт