Януарки 2017, заповядайте! :)

• 36 526
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
CvEt1, има спешни кабинети в 2-те АГ болници. Ако си в София и ако се наложи.

Предполагам, че в големите окръжни градове също.

# 646
Благодаря момичета дано да не се засилва че изпадам в ужас със първата бременност не съм имала никакви проблеми и това като се появи ме стресна ... Пловдив ми е най близко искрено се надявам всичко да е наред до петък

# 647
Здравейте момичета с голям интерес ви чета бременна съм в 6г.с по калкулаторите излиза че термина ми е на 12.01.2017 на лекар ще ходя за първи път в петък и затова малко с притеснение пиша....искам да ви попитам от вчера ми се появи едно бяло кафеникаво течение за деня може да го видя 2-3 но ме притеснява и още повече че понеделник и вторник са почивни дни дали ще има проблем че чак в петък съм на лекар Sad....
Пожелавам на всички лека бременност и много усмивки  Simple Smile

Цвети, според мен отиди възможно най- бързо на лекар, не чакай чак до петък.
Щастливка, много се радвам.

Момичета, надявам се още от Вас да се включат във Фейбук групата Simple Smile

# 648
И аз имам такова зацапване ,но е само сутрин и е много малко . Докторът каза да пия Дуфастон 2 х 1 ,но да не се притеснявам щом не е свежа кръв и не е по много. Каза, че се случва при много жени . В петък като отида на преглед ще го разпитам по-подробно.

# 649
И аз знам, че зацапването е често явление, но също така знам, че при първа поява трябва консултация с лекар. И според мен не чакай петък.

# 650
Все се надявах , че този път ще ми се размине ! Уви започнах да повръщам, и то не само сутрин , а през целия ден Sad
Тъкмо си мислех , как ще се храня здравословно и стомаха ми отказва всичко освен препечен хляб с масло! Хляб не бях яла от години. Мноооого ми е зле , а да не разказвам вечер от какви газове и подуване страдам.... Нямам търпение да минат тия ужасни първи 12 седмици
Оплаках се  Laughing
Честито на видялите сърчица

# 651
Кое момиче имаше желание да подготви новата тема,тъй като тази скоро я изписваме?? Предлагам да си напишем термините и коя подред бременност,по късно ще добавим пола!!! Предлагам заглавие "Януари е далече,ала малкото човече сърчице си има вече"!!!

# 652
Здравейте на всички настоящи и бъдещи мами Simple Smile Записвам се с радост в темичката и се надявам да сподлиме много вълнуващи моменти заедно. С първата ми бременност бях в декемврийска тема,а сега се включвам при вас. Имам момиченце на 1г5м и сега чакаме бебе номер 2 - термин 12.01.2017г Simple Smile Пожелавам на всички незабравими мигове Simple Smile

# 653
и на мен днес ми е зле, глава ме боли, задъхвам се....не знам, дали е от времето, от бременността....но съм парцал....аз съм в 8ма седмица, но от скоро ми е добре, само като хапна нещо...малко, после пак...

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 18:10 от aneeta

# 654
Аз когато съм навън съм много добре. Днес без да се усетим, докато сме разхождали кучето сме извървели близо 6-7 километра и си бях супер. Прибрах се, полежах малко и сега ме болят главата и кръста. Преди да изляза пък ми се гадеше. До преди няколко дни нямах никакъв апетит, а сега само се чудя какво да хапна, включително ми се хапват и сладки неща, но гледам да се залъгвам с плодове, макар че си позволявам от време на време и някое друго лакомство.

# 655
Аз когато съм навън съм много добре. Днес без да се усетим, докато сме разхождали кучето сме извървели близо 6-7 километра и си бях супер. Прибрах се, полежах малко и сега ме болят главата и кръста. Преди да изляза пък ми се гадеше. До преди няколко дни нямах никакъв апетит, а сега само се чудя какво да хапна, включително ми се хапват и сладки неща, но гледам да се залъгвам с плодове, макар че си позволявам от време на време и някое друго лакомство.
         И аз съм така с яденето, до преди 3-4 дена нямах апетит, ядяха ми се тиквички , леки неща ...от вчера най-вече , започнаха да ми се ядат яко сладки, аз също се залъгвам с плодове, но днес омахах и един сладолед...и ако не се възпирам мога и още много сладоледи да изям...

# 656
момичета,коя е фейсбук групата 😊

# 657
  • София
Момичета, аз съм подготвила новата тема в един уорд файл. Нека всеки ми напише на лично термин, за да ви добавя в списъка. Лека вечер. bouquet
Страхотно предложение за име на темата ; )))

# 658
Сега проверих,че с предишната бременност сърце се е видяло и чуло в 6г.с.5ден. Отложих пътуванията на дълги разстояния,защото ме е страх от ново прокапване. Още съм на Дуфастон и засега не ми го спират.                 
                                                                                                                                                                        Към момичетата с втора бременност - при същия ли АГ ходите или сте си избрали друг? Аз съм в дилема заради някои разочарования от първия АГ: невдигане на телефона по всяко време, въпреки избора на лекаря за раждането него го нямаше в Сф и друг екип ме изроди, първият ми изписва винаги супер скъпи витамини и хапове, които според втория АГ са излишни. Но всеки доктор си е лисица и ако има начин ще ни изцеди до макс.

# 659
Сега проверих,че с предишната бременност сърце се е видяло и чуло в 6г.с.5ден. Отложих пътуванията на дълги разстояния,защото ме е страх от ново прокапване. Още съм на Дуфастон и засега не ми го спират.                 
                                                                                                                                                                        Към момичетата с втора бременност - при същия ли АГ ходите или сте си избрали друг? Аз съм в дилема заради някои разочарования от първия АГ: невдигане на телефона по всяко време, въпреки избора на лекаря за раждането него го нямаше в Сф и друг екип ме изроди, първият ми изписва винаги супер скъпи витамини и хапове, които според втория АГ са излишни. Но всеки доктор си е лисица и ако има начин ще ни изцеди до макс.

Аз ходя при същия . Той ме следеше при предишната бременност и спаси нещата в няколко непредвидени  ситуации. Преди това имах два спонтанни аборта и ми беше писнало от некадърни лекари Simple Smile. Освен утрогестана, който пих почти до 9 месец, друго не ми е изписвал. Доволна съм и от секциото- е боля ме , ама няма как Simple Smile Ощо - взето си заслужи всеки лев, понеже накрая родих едно здраво бебе, а това е най- важното

Общи условия

Активация на акаунт