Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове се правят за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви изследвания се покриват от НЗОК за заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове се правят за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви изследвания се покриват от НЗОК за заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как се извършва наблюдението на пациентите с хипертиреоидизъм?
-
Какви са препоръчителните диетични и начин на живот промени при заболяване на щитовидната жлеза?

Е, ям си и повече де, може би е комплексно. Въпроса ми е че уж от хипо се дебелее, което при мен не беше така, а сега дори качих след тироксина, което си ми беше и необходимо де.
.Притеснява ме и това, че дори и ендокриноложка казва да си водя нормален живот, без диети, никакво приемане на витамини.На своя глава си купувам витамини, пия прополис и се опитвам да ограничавам определени храни, за които научих тук, благодаря ви за което.Искам да ви питам за селен и магнезия, мога ли да си взема и пия без лекарска препорька?Единствения плюс в случая е, че всички изследвания се поемат от здравната им каса, при условие, че работиш и си осигурен, другата седмица отивам да искам отново хормони, пролактин и антитела, и незная защо тук изследват само TPO.