Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 164
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
 Много благодаря,че споделяте впечетления от д-р Молов!Цената при него мисля ,че беше около 5500,имате ли информация дали все още е толкова,аз съм нетърпелива да събера паричките и да отида на консултация.Изобщо не бих се колебала да се оперирам.А дами вие имате ли информация дали лятото е подходящо за такъв вид операция?

# 196
  • София - Бургас
Много благодаря,че споделяте впечетления от д-р Молов!Цената при него мисля ,че беше около 5500,имате ли информация дали все още е толкова,аз съм нетърпелива да събера паричките и да отида на консултация.Изобщо не бих се колебала да се оперирам.А дами вие имате ли информация дали лятото е подходящо за такъв вид операция?

Лятото не - не става... не може и не правят.. Не знам до кога може, но лятото не се правят операции... Може да го питаш по телефон, мейл,  или вайбър...тойфще ти отговори...
Цената за мен не е приоритет,  вярвай ми бих дала двойно на това и повече, ако някай може да ми даде гаранция...
Д-ра ме грабна с внимание, човечност още от първото обаждане по телефона...
Мисля, че има цени в сайта  му и са актулани Simple Smile

# 197

Лятото не - не става... не може и не правят.. Не знам до кога може, но лятото не се правят операции... Може да го питаш по телефон, мейл,  или вайбър...тойфще ти отговори...
Цената за мен не е приоритет,  вярвай ми бих дала двойно на това и повече, ако някай може да ми даде гаранция...
Д-ра ме грабна с внимание, човечност още от първото обаждане по телефона...
Мисля, че има цени в сайта  му и са актулани Simple Smile

Благодаря ти много за бързия отговор 🙏😊

# 198
Здравейте, към Съншайн недей така да се измъчваш. Гърдите ще се отпуснат много вярвай ми. Моята операция беше при друг лекар 315 кубика. Но първия месец са си много подути стоят настрани не знам имала ли си дренажи. Защото ако не си имала това са вътрешни рани тези вътрешни кървенета организма трябва да ги абсорбира по някакъв начин. Предполгам потенето от там идва. Мойте имаха около 3-4 см разтояние първите 3 седмици може би. Е сега вече е друго нещо много събрани меки. Е не са като истински но не са камъни определено. Има един момент където ти се струват много големи но вярвай ми ще мине . Сега ме е яд че не сложих 350 кубика бяха максимума който може да ми се сложи. Спокойно кожата ще се отпусне дай им време.

# 199
  • София - Бургас
Съншайн, мина седмица откакто писа.. Как си в този момент, по- добре ли са нещата, как се чувстваш? Запонахали да ти харесват гърдите как изглеждат, вече трябва да се се пооформили след почти месец...?

# 200
Честита Баба Марта на всички първо, много здраве и късмет и само положителни емоции!
Желая късмет на всички, и аз ще слагам, но съм в дилема с избора на доктор (аз съм от типа око да види, ръка да пипне, а нямам приятелки с ....)!
Baby165 как се спря на кръгли, имам предвид по какви причини и как ги избра?
Показах снимки на доктора ,които ми харесват и той ми каза че са кръгли .Simple Smile

# 201
  • София

Здравейте !Скоро ми предстои операция за уголемяване на бюста .Взех да се замислям 425 сс (кръгли)дали ще са ми голями (169/53кг)???
И аз съм с твоите мерки и ще слагам 470 кръгли Ментор и не мисля,че ще са големи.Твоите каква марка ще са?При кой доктор?
И моите ще са Ментор при Ильо Стоянов.
Колко кубика?Кръгли,нали?Имаш ли си твои?
Дами,аз искам да попитам дали някоя от вас е имала кистички в гърдите?Др.Стоянов каза,че няма да са проблем за операцията.Аз силно се надявах да има начин на операцията да се отстранят,понеже са болезнени за мен,а не се лекуват,но разбрах,че май не било добре да се махат на самата операция.
Забравих да го попитам на консултацията за това.

# 202
Момичета , има ли някоя от Вас която да е махала млечни жлези и да е поставила импланти ? Моя приятелка, която бе с рак на гърдата има желание да направи такава интервенция . След като проведе нужното лечение ( химио и лъчетерапия ) оперативно й махнаха яйчници, матка и т.н. с цел превенция . В момента е здрава 😊😊😊 и иска всичко да сведе до минимум . Операцията й при гърдата е извършена от Гаврилов , а другата гинекологична от Горчев . Моля Ви ако имате познати минали по този път да споделите . Пиша аз тъй като тя не иска да влиза във форуми , не иска да се натоварва ( достатъчно е преживяла и издържала ) . Аз й обещах  да потърся информация и да й кажа . На прима виста се сетих за Теоавичарова, но от Вас разбирам,че тя вече няма да е тук . За друг добър специалист който се сещам е Евгени Василев . Друга моя приятелка е излекувана лично от него , но тя не е махала млечни жлези и не поставяла импланти . Ще съм благодарна ако някой от Вас може да бъде полезен .

# 203
Честит 3-ти март!
Тепавичарова засега е тук, аз имам дата за операция след 2 седмици при нея.  Може да отиде на консултация и тогава да реши. Тя пътува, но и се връща. Знам, че тя прави такива операция и е супер специалист.

# 204
Честит 3-ти март!
Тепавичарова засега е тук, аз имам дата за операция след 2 седмици при нея.  Може да отиде на консултация и тогава да реши. Тя пътува, но и се връща. Знам, че тя прави такива операция и е супер специалист.
Много благодаряяяя 🤗🤗🤗

# 205
Здравейте, към Съншайн недей така да се измъчваш. Гърдите ще се отпуснат много вярвай ми. Моята операция беше при друг лекар 315 кубика. Но първия месец са си много подути стоят настрани не знам имала ли си дренажи. Защото ако не си имала това са вътрешни рани тези вътрешни кървенета организма трябва да ги абсорбира по някакъв начин. Предполгам потенето от там идва. Мойте имаха около 3-4 см разтояние първите 3 седмици може би. Е сега вече е друго нещо много събрани меки. Е не са като истински но не са камъни определено. Има един момент където ти се струват много големи но вярвай ми ще мине . Сега ме е яд че не сложих 350 кубика бяха максимума който може да ми се сложи. Спокойно кожата ще се отпусне дай им време.
Здравей, благодаря за отзивчивостта, малко се пооуспокойх сега, благодаря на всички за подкрепата, ще по слушам съветите Ви и ще си дам време, дано всичко да е наред. Galka, аз не съм била с дренажи, пих антибиотик 5 дни, а относно това вътрешно кървене... Сега се замислих дали нямам някакъв проблем 😕

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 18:58 от SUNSHINE___

# 206
  • София - Бургас
Аз също се отказа от Ильо по тези причини, и то при чакан час от 3-4 месеца... Не само от форума, а и др. Момиче ми прати снимки на негова работа, недоволна и отиваша в ИСТ за корекция.
Също чувам, че той вече не оперира, а неговите асистенти.., да може да присъства на операцуята, но не оперирак. Тук не съм убедена, но чувам тези слухове... а ти като си под упойка, мисли си, че Ильо оперира...(дано да не е така, но се чува - факт..)

# 207
Заставам с истинската си самоличност пред всички Вас!
Сигурно сте чели статии за мен колко големи импланти сложих в последния месец в тялото си и ще ви разкажа как се стигна до това!
Случайно доктор от естетична медицина мой близък му се оплаках ,че не харесвам първата си операция на бюста и изключително грозно ми стоят( моя лична преценка беше) и се оплаквах как в България всеки всеки хвали и резултата ако нямаш гърде е “уаааау” ,но при естествен бюст и неправилно поставяне изглежда ужасно ..
Отидох на консултация при Д-р Михайлов с моя познат и му заявих ,че искам огромно гърди по възможност 1000 кубика с който да снимам топлес.. Доктора ми каза ,че в практиката си не е слагал толкова ( а говорим практика не 5-10 години... доста повече) !
Аз възкликнах ,че искам точно това и че държа на него ,защото точно такива с мн реклами и малко практита правят най-големите поражения! А неговата реклама идваше само от уста на уста от негови доволни пациенти!
Договорихме се за имплантите,при което той се нави само защото бяха с 25% по олекотени от останалите!
Не отричам ,че няколко дни искаше да ме разубеди ,но без успех хаха ..
Дойде времето за операция ,отивайки в болницата и знаеки за мъките преди това на първата ми операция си казвах :
-Господи ,излизане от упойка,повръщне на упойка,обездвижване.. инвалид страшен 2 седмици ужас..
Но доктора ме увери ,че всичко ще
е наред!
 Влизам аз на операция и в момента в който излизам от упойка ,честно казано си мислех ,че още не са ме оперирали докато не пипнах бюста си ,който бе двойно по- голям .
Попита ме как съм и му отговорих ,че искам да се разходя .. Вярвате ли ми ,че 1 час след операцията правех разходки из клиниката хаха не ви се вярва може би,защото често попадаме на лоши анестезиолози или лоши доктори!
Еее чист късмет си беше с него,направо можех веднага да си отида вкъщи и да се преоблека ,за среща с приятелки хаха
Отношението на доктора към мен беше приятелско и същевременно като родител полагаше 24 часа грижи за мен!
На следващият ден ме изписаха и 3 дни по-късно бях на ски на боровец хаха точно такааа( еее не карах ски нали защото бях с дренажи,но се чувствах жизнена като скиор)
2 седмици се срещахме с доктора почти всеки ден за превръзка или просто да ме погледне как се възстановявам! Денонощно беше на мое разположение и всеки мой въпрос имаше отговори!
Професионализъм от всякъде!
Няма да споменавам клиниката в която се оперирах преди това тъй като споделям мнение за доктора от който съм доволна единствено да помогна на Вас,на който те първа ви предстой да се подложите на това!
Гордо мога да заявя ,че аз Кристин Каменова имам най-големия и най-якия силиконов бюст,който дори не усетих че направих едва преди месец!

# 208
  • София - Бургас
олеее Кристин - огромни са Simple Smile)) Видях снимки в нега Simple Smile))
Не ти ли тежат, и как си намираш дрехи...хаха.
Браво бе, много си смела!

Обаче не мога да разбера - нали всеки гръден кош и според тялото ти побира опраделен обем  - на мен ми отказват 325 к., и казват, че има риск за 325...ами как така при теб 1000 к...Нали уж, тялото не може да побере толкова...Лудница!

Последна редакция: пн, 04 мар 2019, 13:00 от kaleia

# 209
Определено има риск..
Но в моя случай аз бях с 520 преди това,джоба ми беше по-разпънат и млечната ми жлеза позволява да се сложи такъв вид имплант колкото и фрапантно да е хаха Simple Smile))
Не ми тежът,защото имплантите които имам на b-lite са с 30% по-леки и не ми дават такава тежина изцяло.
За дрехите хаха сложно да... залагам предимно на еластични блузки (еее не отричам ,че ако си харесам нещо и няма моя размер съм леко тъжна ама хахаха )

Общи условия

Активация на акаунт