Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 077
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Във Фейсбук  го намерих аз. И тук
http://dr-mihaylov.com/?fbclid=IwAR2F59xv1mD2TmebE9i2yCz0TaI3Fub … YStWXbtNfB7QIIKFE
Днес го четох след предните постове, не съм наясно точно какво значи, въпреки, че има снимки....
 Между другото във фейсбука на един доктор открих негов пост с програма която показва как бихте изглеждали с различни импланти, още не съм търсила информация подробна за тази програма, но за тези на които им се рови и занимава програмата е crisalix (става въпрос за Д-Р МАРТИН ГЕНОВ, за да не съм голословна)

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 20:37 от DolliGi

# 226
Да, Михайлов ми обясни за частично подмускулно поставяне. Но предлага само импланти 380сс и ако не се харесам след време повдигане с орязване. Според всички останали първо трябва да е повдигането, ако искам после може имплант за по-голям обем, но по-малък кубик, аз все пак в момента съм 75С. И може да мине без импланти. Незнам вече, но трябва да реша.

# 227
  • в 1001-та нощ
Лично за мен, при достатъчно твоя тъкан, само повдигане е по-добрият и по-безопасен вариант. Ако след време решиш, че ти малеят, винаги можеш да добавиш и имплант.

# 228
Алена, и аз мисля така. Може да не е много тъканта, но колкото имам, толкова. Вече реших, няма да се тормозя повече. Имам дата следващата семица. Стискайте палци!

# 229
  • в 1001-та нощ
Успех Simple Smile И бъди спокойна Simple Smile В добри ръце си Simple Smile

# 230
  • Бургас
Алена, и аз мисля така. Може да не е много тъканта, но колкото имам, толкова. Вече реших, няма да се тормозя повече. Имам дата следващата семица. Стискайте палци!
При кого реши да направиш корекцията?

# 231
При доц. Тепавичарова

# 232
  • Бургас
Стискам палци! И чакаме да се похвалиш и разказваш! Simple Smile

# 233
Имам позната, която е правила ендоскопски и brow lift при Ильо Стоянов и такава, която е правила само brow lift пак при него. На мен ми харесва резултата и при двете. Мисля, че Люба Кулезич е правила пак при него пьлен лифитинг и ми харесва как се е получило

# 234
  • София
Имам позната, която е правила ендоскопски и brow lift при Ильо Стоянов и такава, която е правила само brow lift пак при него. На мен ми харесва резултата и при двете. Мисля, че Люба Кулезич е правила пак при него пьлен лифитинг и ми харесва как се е получило

И на мен ми харесва Л. Кулезич(смисъл преди-после), ама това му е "визитката". Отделно, че е много комерсиален, колко лифта и какви има няма как да се знае, а и се промъкват мнения, че той вече не оперира, а някакви обучаващи се.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 10:30 от bubanka

# 235
Здравейте момичета, изчетох коментарите ви и много неща научих за което благодаря. Някоя от вас чувала ли е за д-р Иван Вълчев от Добрич? Прави самите операции в Балчик. Искам увеличаване на бюст от много време но все не мога да събера смелост. Попаднах при д-р Вълчев преди време от препоръка на мой приятел лекар, бях възхитена от отношение и всичко, но нищо никъде не намирам за него като коментари, което ме притесни. От тук прочетох за д-р Молов и запазих час при него за идната седмица да видя и там Sunglasses . Преди година бях на консултация в болница Вита но там наистина ме накараха да се чувствам зле и няма да стъпя повече там. Та моля ако някой е чувал нещо зя д-р Вълчев нека сподели.

# 236
И на мен ми харесва Л. Кулезич(смисъл преди-после), ама това му е "визитката". Отделно, че е много комерсиален, колко лифта и какви има няма как да се знае, а и се промъкват мнения, че той вече не оперира, а някакви обучаващи се.

Не сьм пациентка на Ильо Стоянов, но познавам две дами на които е отказал да ги оперира ( а Николай Георгиев не отказа), едната искаше доста интервнции, от който е щял да вземе доста солидна сума, което ме кара да мисля, че не комерсиален. Не мога да кажа сьщото за сестра му, от личен опит.

За лифтинг сьм чела мнения в Тялото за няколко лекари, може да погледнете там, ако все още ги има, защото са писани преди 10-12 години. Може би има и нови

# 237
  • София
Скрит текст:

Не сьм пациентка на Ильо Стоянов, но познавам две дами на които е отказал да ги оперира ( а Николай Георгиев не отказа), едната искаше доста интервнции, от който е щял да вземе доста солидна сума, което ме кара да мисля, че не комерсиален. Не мога да кажа сьщото за сестра му, от личен опит.

Скрит текст:
За лифтинг сьм чела мнения в Тялото за няколко лекари, може да погледнете там, ако все още ги има, защото са писани преди 10-12 години. Може би има и нови

Преди колко време са се оперирали? Аз събирам мнения, няма да се оперирам сега или догодина. Не мисля, че в тялото има нови мнения, не знам защо, а от преди 10 г хич не ми върши работа. Flowers Hibiscus

# 238
Ами и мненията са от преди десетина години

# 239
  • София
Ами и мненията са от преди десетина години
Много време е това, като сложа и годините преди евентуална операция, става прекалено и безсмислено. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт