Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 097
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Kaleia, стискам ти палци всичко да мине добре, успех Hug

# 421
Даяна1111, моите импланти са 495 cc анатомични Ментор, но аз съм висока - 174, 60 кг, подгръдна 75

SUNSHINE___ , ако имаш време, пиши за кафе Animal Hatching Chick

Katia.hadzhieva33, на мен ми е интересна работата на д-р Молов, така че (ако може) прати ми снимки преди и след на лично Simple Smile

# 422
Bonibon_ изпратих ти снимка след, понеже трябва да намеря от преди Joy

Да ви питам понеже доктора на този етап не ми каза нищо за масажи, те по нататък ли се започват или не са задължителни

# 423
  • Пловдив
Да помоля и аз за снимка, ако е удобно разбира се❤

# 424
Даяна1111, моите импланти са 495 cc анатомични Ментор, но аз съм висока - 174, 60 кг, подгръдна 75

SUNSHINE___ , ако имаш време, пиши за кафе Animal Hatching Chick

Katia.hadzhieva33, на мен ми е интересна работата на д-р Молов, така че (ако може) прати ми снимки преди и след на лично Simple Smile

Ок, ще ми бъде приятно , аз съм в Перник , ти ако си в София за мен не е проблем да дойда някой ден да се видим Simple Smile

# 425
Здравейте момичета, нова съм във форума, на мен също ми предстои операция на гърдите, по скоро при мен е смяна на импланти PIP и промяна на позицията. Преди няколко дни писах тук за да потърся мнение за доктор Комитски към когото се бях насочила, надявайки се някой да се е оперирал при него и да сподели мнение, защото аз започнах да се разколебавам дали съм напарвила правилния избор. Реших да отида и при др. Живко Кънев, прочетох за него в един друг форум, та днес в 17:30 ми е консултацията. Има ли някой  оперирал се при него, моля да сподели мнение.
Здравей! Аз се оперирах при др Живко Кънев през 2017г. Февруари. Много съм доволна и от отношение и от отзивчивост с въпроси от моя страна и от резултат. Да чукна на дърво нямам никакви проблеми и станаха точно, както искам. Бях плоска с 1.69 ръст и 50 кг. Той се съгласи да ми сложи 440 кк с висок профил и постигнахме супер резултат. Сега съм бременна и живот и здраве след това бих се доверила отново на него. След операцията ми препоръча масажи за максимален резултат при едно момиче Ани до южния парк.

# 426
Здравейте момичета, нова съм във форума, на мен също ми предстои операция на гърдите, по скоро при мен е смяна на импланти PIP и промяна на позицията. Преди няколко дни писах тук за да потърся мнение за доктор Комитски към когото се бях насочила, надявайки се някой да се е оперирал при него и да сподели мнение, защото аз започнах да се разколебавам дали съм напарвила правилния избор. Реших да отида и при др. Живко Кънев, прочетох за него в един друг форум, та днес в 17:30 ми е консултацията. Има ли някой  оперирал се при него, моля да сподели мнение.
Здравей! Аз се оперирах при др Живко Кънев през 2017г. Февруари. Много съм доволна и от отношение и от отзивчивост с въпроси от моя страна и от резултат. Да чукна на дърво нямам никакви проблеми и станаха точно, както искам. Бях плоска с 1.69 ръст и 50 кг. Той се съгласи да ми сложи 440 кк с висок профил и постигнахме супер резултат. Сега съм бременна и живот и здраве след това бих се доверила отново на него. След операцията ми препоръча масажи за максимален резултат при едно момиче Ани до южния парк.

Здравей, как се отразява бремеността на гърдите ти, много ли наедряват през този период. Аз също ходих при Ани , всички много я хвалят , аз не мога да кажа ,защото когато отидох ми каза много рано си дошла трябва да
 мине повече време след операцията за масажи -сега ще ти направя половин процедура(естествено платих за цяла, може би аз съм си карък) и на следващия ден явно и беше отпаднал час защото ми писа ако мога да отида....не разбрах къде е логиката но и без това не ни съвпадаха  графиците и аз нямаше как да ходя, а и моя лекар от Турция ми каза да не правя масажи , така и не разбирам в крайна сметка трябва или не трябва да се правят масажи, тъй като срещнах много противоположни мнения.

# 427
Ами според мен масажите се отразяват много добре . Аз правих около 15тина и много бързо гърдите ми придобиха вида в който си останаха, а не чаках 6 месеца или година. Бременността ги уголемява доста. За сега съм в края на пети месец и съм вдигнала един размер- за съжаление ми се появиха една две стрии въпреки, че се мажа всеки ден. В момента изглеждат по естествени и подвижни, също и по-меки, защото в моя случай нямах много моя жлеза, а сега тя ги обвива.

# 428
Момичета, и аз съм много ЗА масажите Simple Smile наистина помагат! Ани е страхотна! Невероятен човек и специалист! Heart Цената на масажите не е непосилна,.... а като се има предвид колко облекчават ужасните болки...а и че визуално могат да подобрят позиционирането на импланта.. честно да ви кажа за мен тези масажи за безценни!

Аз съм пациент на д-р Кънев, една от най-върлите му защитнички във форума, а в живота съм го препоръчала на доооста мои приятелки. Общо взето стигам до заключение, че прави супер гърди, ако има старт 0 (както бях аз и част от приятелките ми). Ако пациентката обаче има гърди и става въпрос за обиране на увисване… май не е толкова уау. Освен това със съжаление разбирам от съфорумки, че напоследък е станал малко като на конвейр и не обръща вниманието от едно време на пациентките.. а това е доста важно за мен!

Успех на всички Simple Smile

# 429

Здравей, много ти благодаря за отговора!
Аз вчера може би постъпих малко тъпо ама свършено, консултацията ми с доктор Кънев беше в 17:30, отидох на време обаче пред кабинета имаше 3ма човека, които още не бяха минали, чаках около половин час през това време лекаря излезе и каза, че трявба да изчакаме още малко, не знам дали и това допринесе обаче като го видях нещо не ми хареса в него и си тръгнах. Сега си мисля дали не сгреших и да си запазя отново час. Не знам какво да правя и при кого да отида вече, съвсем се обърках, а трявба да ги сменям тези импланти Sad

# 430
Момичета, може ли координати на тази Ани и кога препоръчва тя да се тръгне на масажи, аз още съм прясна, но да си се подготвя Joy

# 431
  • София - Бургас
Какви са тези масажи, за какво става въпрос?
Кога започват да се правят и с каква цел?

# 432
Момичета, може ли координати на тази Ани и кога препоръчва тя да се тръгне на масажи, аз още съм прясна, но да си се подготвя Joy
Ще ти го изпратя на съобщение. Масажите са за по-бързото слягане на импланта и неговото правилно наместване. Докъто операцията е прясна. С масаж може да се моделират гърдите в началото. Мисля, че започнах на 15 или 20 ден.

# 433
Quenny23 благодаря ти много

Да попитам оперираните вече кога успяхте да се върнете на работа, аз в понеделник съм и ще ми е 13 ден, притеснявам се дали ще се справя.

# 434
Quenny23 благодаря ти много

Да попитам оперираните вече кога успяхте да се върнете на работа, аз в понеделник съм и ще ми е 13 ден, притеснявам се дали ще се справя.

Аз се върнах на 16-тия ден. Моята работа е в офис. Внимавах само с вдигането на тежко и вземането на класьори от високи рафтове - вдигането на ръцете ми беше болезнено.

При всеки възстановяването е различно! На 13 ден би трябвало да си в състояние за работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт