Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 096
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, нова съм във форума, на мен също ми предстои операция на гърдите, по скоро при мен е смяна на импланти PIP и промяна на позицията. Преди няколко дни писах тук за да потърся мнение за доктор Комитски към когото се бях насочила, надявайки се някой да се е оперирал при него и да сподели мнение, защото аз започнах да се разколебавам дали съм напарвила правилния избор. Реших да отида и при др. Живко Кънев, прочетох за него в един друг форум, та днес в 17:30 ми е консултацията. Има ли някой  оперирал се при него, моля да сподели мнение.
Здравей! Аз се оперирах при др Живко Кънев през 2017г. Февруари. Много съм доволна и от отношение и от отзивчивост с въпроси от моя страна и от резултат. Да чукна на дърво нямам никакви проблеми и станаха точно, както искам. Бях плоска с 1.69 ръст и 50 кг. Той се съгласи да ми сложи 440 кк с висок профил и постигнахме супер резултат. Сега съм бременна и живот и здраве след това бих се доверила отново на него. След операцията ми препоръча масажи за максимален резултат при едно момиче Ани до южния парк.

Здравей, много ти благодаря за отговора!
Аз вчера може би постъпих малко тъпо ама свършено, консултацията ми с доктор Кънев беше в 17:30, отидох на време обаче пред кабинета имаше 3ма човека, които още не бяха минали, чаках около половин час през това време лекаря излезе и каза, че трявба да изчакаме още малко, не знам дали и това допринесе обаче като го видях нещо не ми хареса в него и си тръгнах. Сега си мисля дали не сгреших и да си запазя отново час. Не знам какво да правя и при кого да отида вече, съвсем се обърках, а трявба да ги сменям тези импланти Sad
А защо се колебаеш за Комитски? Иди на консултация и прецени. В Александровска е добър доц. Романски, аз се запознах с няколко оперирани от него там и доста доволни. Видях и резултатите им. Опитай с лична среща! Успех!

# 436
Между другото и на мен Живко Кънев не ми допадна особено, въпреки че беше изчерпателен и внимателен. И още едно допълнение, условията в Александровска не са уауу, но и зависи какво търсиш.....

# 437
Бях на консултация при Комитски миналия месец и ми допадна като човек, обаче ми обясни на две на три за операцията, вярно че и аз не знаех какво да го питам ама нито ме мери подробно, нито разпитва за старите импланти, каза в деня на операцията ще се мерим и снимаме, препоръча ми импланти Мотива 375 или 400 кубика и така. Аз все пак мисля, че това си е по сложно като операция, защото сменям не само импланти, а и позицията, от подкожно подмискулно и честно казано се притеснявам дали ще е успешно, в сайта му има само две снимки на такава операция, няма и много информация за него. А за условията като в държавна болница няма какво да очаквам, макар че и това ме притеснява с какво работят, имат ли техника ако нещо се обърка, не знам вече, какво ли не ми минава през главата.

# 438
  • София
Аз не разбирам защо се насочвате към доктори за които няма информация,особено пък за по-сложен случай.Наистина не разбирам.
Има лекари доказали се,с много успешни операции,с много снимки от операции,с много мнения от оперирани пациентки.
Аз лично мисля,че по тези критерии трябва да се избере доктора,а не по това дали ни допада или не,дали се чака много за операция,дали е дълга консултацията,дали е по-евтино.
Да,много е важно доктора да ни обърне нужното внимание,но най-важно е да е добър.
Ако е добър,той веднага знае точно какво трябва да се направи.Много е важно да умее да преценява добре какво ще подхожда на тялото ни.Колкото и часа да го разпитваме,той няма как да ни обясни как точно ще изглеждаме след операцията.Затова е важно да изберем правилния специалист на който да се доверим.Риск има и при най-хвалените да,но никога не бих се оперирала при някой за който няма никаква информация, мнения от пациентки и снимки.
Това са гърди все пак,не са разградими филъри.

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 20:22 от Даяна1111

# 439
Не знам защо се насочих към него, повлиях се от едно две менения и спонтанно взех решение, обаче сега се разколебавам. А вече има толкова много доктори, че кой да избереш, тези които са големите имена и те имат неуспешни случаи, а и не може да се добере човек до тях.

# 440
Аз не разбирам защо се насочвате към доктори за които няма информация,особено пък за по-сложен случай.Наистина не разбирам.

Комитски е единия доктор, за който знам, че оперира даже много сложни случаи. Другият е Гемеджиев, правят реконструкции на изцяло премахнати гърди, слагат импланти на липсваща гърда при оперирани жени с рак, които операции са много по сложни. Но това са болни жени, изстрадали много и не пишат по форуми и т.н  та няма от къде да се знае много, много. Не е като някоя популярна силиконка да се изпраска топлес на плажа и да качи снимка в Инстаграм с хаштаг на доктора.
Иначе, с другото написано съм съгласна на 100%

# 441
Момичета знаете ли при кого да ходя на масаж в Пловдив,това за масажите  не го бях чувала до сега 😧

# 442
  • София
Бях на консултация и при др. Антон Тонев ама така до кога да обикалям по консултации и все има нещо което не ми допада Sad
shampein1,от Пловдив ли си?Затова ли отиде при др.Тонев?
Не знам нищо за него честно казано.
Защо не отидеш при др.Желев?
Има добри отзиви за него.

# 443
Бях на консултация и при др. Антон Тонев ама така до кога да обикалям по консултации и все има нещо което не ми допада Sad
shampein1,от Пловдив ли си?Затова ли отиде при др.Тонев?
Не знам нищо за него честно казано.
Защо не отидеш при др.Желев?
Има добри отзиви за него.

Даяна1111 не съм от Пловдив, от София съм, за Тонев знам от една моя приятелка която се оперира при него много отдавна, той идваше и в София, сега обаче тук прави само консултации, а оперира в Пловдив. Но през далечната 2009 година когато изтеглиха от пазара имплантите PIP и се разшумя, че се пукат и са опасни ходих с нея при доктора на консултация и останах доволна, но така и не стигнах до операция, сега обаче нещо не мога да му се доверя. А доктор Желев предполагам е от Пловдив?

# 444
  • София - Бургас
Момичета, здравейте и от мен:)
Вече съм по - красива с едни  цицки напред Grinning...
Още вчера можеше да пиша, но ми е много да пиша през телефон, а искам да ви разкажа подробно от А до Я към момента...
Вчера на 05.04 ми беше операцията при д.р Молов,
отидох в болницата в 9 ч., и ме настаниха в стая с 2 легла, стаята ми се видя една мрачна, с тези болнични кабеляци, дори депресивна...имаше 2 легла - на едното имаше прилежно сгъната бабешка пижама и чехли до нея, реших, че има някой на това легло и веднага се нацупих, че няма да съм сама и кой знае с какво досадна бабка ще съм и се настаних на др. легло. Стана ми много тъпо, направо ми се насълзиха очите  като видях тази потискаща обстановка. Абе, разклатих се емоционално, обадих се на мъжа  ми и за малко да се разрева - хахах лигава история...Както и да е, дойде доктора и като ми видя и веднага започна да ме успокоява, хвана ме за ръка и ме увери, че всичко ще е наред, много мил човек наистина...Каза ми искаш ли да ти покаже нещо в другата стая, ела да видиш едно момиче, оперирано вчера да ви запозная ,и ест. женско любопитсво отивам да я видя Simple Smile)) Момичесто стоеше седнала, изглеждаше много добре и  ми каза ест. да не се притеснявам и че въобще не боляло много, дори каза че е отказала да пие обезболяващите лекарства...И доктора казва - видя ли и ти утре ще си така, всичко ще е наред Simple Smile)) Ест., това  ме успокои доста и започна подготовката за операция. Още щом се върнах в стаята се оказа, че леглато с пижама било за мен и всъщност съм сама в стая, явно се успокоих и нещата започнаха да се нареждат в моя полза Simple Smile)) Това легълце определено беше по - удобно, в по - светлата част на стаята, до врата и до телевизора, някак доста по-комфорно...
Имах огромен късмет да познавам анастезиоложката, с нея тренираме заедно в една зала (описах по - напред в темата как се оказахме познати при предварителнта  ни среща ), тя дойде в стаята да поговорим преди операцията и така завъртя разговора пак за фитнес и тренировки, така че вече тотално бях отпусната и успокоена, като се замисля - тези хора са и психолози...Та, така - приготвиха ме име отведоха в операционната (преди това д-ра пак ме черта и мери и разговаряхме кое как ще стане и т.н..той видя мамографията и каза, че имам плътни мчени жлези и бюста ще стана много добре Simple Smile))
В операционната -  посрещат ме анастезиоложката и 2 млади сестри - усмихнати, весели - веднага започнаха да ме закачат и де се шегуват, да разведряват, за да съм спокойна. Например когато ми поставяха системата едната сетра ми вика - сега ще те черпим с едно хубаво уиски Simple Smile)) Влиза д-ра и аз се шегувам - казвам д-ре, черпят ме уисики и той започна да се смее с майтап нещо за вип обслужане и ол инклзив:))) Пожела ми райски сънища и Това беше последният ми спомен, защото в момента,  в който видях маската над главата ми за секунди съм заспала, събудих се вече в стаята и анастезиоложката беше до мен Simple Smile Беше около 14:30 ч, Постоянно идваше на всеки 5-10 мин. да ме проверява и да пита как съм и ми разказваше какви лекарства през колко време е предписала на сестрите да ми  дават. Тя си тръгна към 19 ч, като преди да тръгне отново ме провери + вечерта около 21:00 се обадила на сестрата да я пита как съм - много съм впечатлена като цяло от вниманието, не съм очаквала такова добро отношение, от всичко - сестрите също млади мацки - едната беше до 18 ч. на работа и постоянно идваше и се грижеше за мен- даваше ми вода, помагаше ми за всичко...После като свърши смяната и ме запозна с другата сестра, която застъпи  и беше с мен цяла нощ - това пък момиче беше също уникално - толкова мила и загрижена, абе постоянно идваше да ме пита имам ли нужда от нещо, подаваше ми вода, храна, чантата - какво  ли не, каквото поискам - когато излизаше от стаята ми казваше и за най - малкото нещо да я повикам и веднага ще дойде. То въобще не се наложи, тя си идваше периодично и като духче се е вмъквала, защото в моментите когато съм дремвала също е идвала без да усетя...Понеже си ми болеше и ми даваше периодично обезболяващи + 1 система, каза да пия повече вода, аз не пиех - тя се притесни каза че ще ми прави чайчета с мед, а на сутринта ми направи и кафенце, че и с мляко ми предложи:))) - оле, хора наистина такава загриженост и грижи не съм  очаквала и супер благодарна, че попаднах на тази клиника и този екип в Оксиком Бургас.
Д-ра също беше до 19:00 в болницата и дойде 2-3 пъти да ми види - разказа ми подробно как е минала операцията - какво е направил, понеже много ме болеше гърба, имам чувството че гърба ме боля повече от гърдите и понеже лежиш и не можеш много да мърдаш, без да се въртиш още повече си вдървен  + болничното легло е по - твърдо и беше кошмар ...не можах да спя от болка, задрямвах - будих си и така цяла нощ...Доктора каза, че понеже съм много стегната и много тренирам се е наложило да отпуснат мускултурата на гръбнака и сега затова ме боли много докато се стегне и каза че ще е така 1 ден, докато си върне нормалното състояние... и така и стана, днес сутринта към 06:00 ч.когато се събудих гърбът не ме болеше и болката беше по -отслабнала...
Болката - не голяма, не е много силна, търпима и поносима е...Още като се събудих и усетих като болка, но несилна търпима към лека - питах анастезиоложката - не ме боли, защото съм под успока още ли, защото очаквах много по - силна болка, бях подготвена за повече...тя каза, че преди да ме събудят са ми вляли обезболяващи, но болката няма да стане по- силна от тази в момента, ако стане - е предписала с-ми и хапчета...Искам да ви кажа, че тази болка си я имаше нон стоп, като ами жестака мускулна треска  + в гърба, проблемът беше, че тя се търпи, но е нон стоп. Не като да те отпусне, да мине, после да заболи - не - болката е една и съща, равна и непрекъсната, което всъщност е проблема. А тези системи и болкоуспокояващи въобще на мен не ми действаха, все така си ми болеше едно и също чувство без промяна...
Днес сутринта вече ме болеше по - слабо, а още нямаше 24 часа...и осезаемо бях по - добре ...Към 09:00ч  дойде д-ра усмихнат, свеж - прегледа ме, смени превръзката, снима - искам да ви кажа, че той много повече от мен им се радваше на моите гърди Grinning само ги гледа и вика - ее супер станаха, един от най - хубавите бюстове, които съм правил Simple Smile)))и ще станат още по - красиви и започна пак  да ми разказва какво следва - как ще слегнат, ще се наместят и какъв джоб е направил, каза каквото съм ти обещал ще стане - т.е имплантите да слегнат леко навътре, а не настрани, както ги исках да са леко събрани...той още вчера ми питаше - как са, харесват ли ти...аз не смея да се надигна и да ги видя от страх да не ме заболи и да изпаднат Grinning но днес ми показа снимки от неговия телефон - ами те изглеждат огромни, много са големи и той - "видя ли, 300 вика било малко - хич не са малки" и наистина, да ви кажа - големи са си и едната гърда, която беше по - малка ме опъваше и много повече боли от другата, в дясната болка почти не усещах, т.е ако импланта беше по - малък от 300, хич нямаше и да ме боли...Та, така - мина Simple Smile
Днес към 11:00ч се прибрах и да ви кажа в мойто легло на мекото матраче, направо се отпуснах и заспах от 12 до 15:00ч. съм спала спокойно и без болки. Когато се събудих д-ра ми беше писал на вайбър около 13:00 ч.да пита как съм, как се чувствам - (много готин доктор, наистина), а кагато се събудих към 15:00 болката беше още по - намаляла - вече всъщност не ме боли, само като ставам ми е трудно  и движа повече, иначе ръцете си ги вдигам без проблем още от вчера - мога да си пипам главата, косата, не мога да се набърам и подпирам на ръце, защото напрягам мускула. Сега съпругът ми ме повдига като си сложи ръката зад гърба ми така се надигам и ставам...Simple Smile))
Като цяло мина леко, много добре и най - вече съм очарована от  екипа и грижите в Оксиком Бургас и д-р Молов.
Ааа да ви кажа и още нещо - носете си трахизан или хапчета за смучене, защото катото се събудихи гърлото ме болеше като при настинка, сестрите казаха, че от трабата, която нито видях, нито усетих - но гърлото си боли - чист късмет, че имах стрепсилс в чантата когато го изсмуках веднагаме облекчи...

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 17:23 от kaleia

# 445
Kaleia честито пак :* да си се радваш на новите придобивки и много се радвам, че си попаднала на добър екип и обстановка  и се чувстваш добре. С гордост да си ги пъчиш Hug Kissing Heart

А за доктор Молов и аз нямам думи страхотен лекар.

# 446
  • Пловдив
Честито!!❤ със здраве!😁 ще те тормозим.за снимки да знаеш☺

# 447
  • в 1001-та нощ
kaleia, леко и бързо възстановяване Simple Smile
И не бързай със спорта Simple Smile

# 448
Браво, мацка! Чаках да пишеш!!!
По-натам ми пиши на лични със снимки, като имаш желание(разбира се облечена или както ти е комфортно).
Леко възстановяване и многоооо да им се радваш!

# 449
Честито и от мен, много да им се радваш и бързо възстановяване Blush

Общи условия

Активация на акаунт