Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 106
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • София
kaleia,честитоооо още веднъж!!! bouquet
Пожелавам ти мнооого положителни емоции с новите гърди!
Само напред и нагоре да сте и ти и те! Laughing Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 451
Аз не разбирам защо се насочвате към доктори за които няма информация,особено пък за по-сложен случай.Наистина не разбирам.

Комитски е единия доктор, за който знам, че оперира даже много сложни случаи. Другият е Гемеджиев, правят реконструкции на изцяло премахнати гърди, слагат импланти на липсваща гърда при оперирани жени с рак, които операции са много по сложни. Но това са болни жени, изстрадали много и не пишат по форуми и т.н  та няма от къде да се знае много, много. Не е като някоя популярна силиконка да се изпраска топлес на плажа и да качи снимка в Инстаграм с хаштаг на доктора.
Иначе, с другото написано съм съгласна на 100%
При Комитски съм правила операция, но не бюст. Но мога да потвърдя, че там наистина правят много реконструктивни операции и тогава оперират двамата с доц. Романски. За реконструктивните ми е казвал, че са много по-тежки и продължителни от пластичните операции. Знам също, че поправя бюстове след работа на негови колеги, но тия операции не ги броят за реконструктивни.

# 452
Аз не разбирам защо се насочвате към доктори за които няма информация,особено пък за по-сложен случай.Наистина не разбирам.

Комитски е единия доктор, за който знам, че оперира даже много сложни случаи. Другият е Гемеджиев, правят реконструкции на изцяло премахнати гърди, слагат импланти на липсваща гърда при оперирани жени с рак, които операции са много по сложни. Но това са болни жени, изстрадали много и не пишат по форуми и т.н  та няма от къде да се знае много, много. Не е като някоя популярна силиконка да се изпраска топлес на плажа и да качи снимка в Инстаграм с хаштаг на доктора.
Иначе, с другото написано съм съгласна на 100%
При Комитски съм правила операция, но не бюст. Но мога да потвърдя, че там наистина правят много реконструктивни операции и тогава оперират двамата с доц. Романски. За реконструктивните ми е казвал, че са много по-тежки и продължителни от пластичните операции. Знам също, че поправя бюстове след работа на негови колеги, но тия операции не ги броят за реконструктивни.

Значи все пак има доста оперирани хора от него, явно е добър доктор, просто не е толкова известен. Много благодаря за информацията.

# 453
  • София - Бургас
Здравейте,
днес съм още по - добре.Всъщност болка вече няма, усещам само по - голямо напрежение в лявата гърда, то е защото тя беше по - малка...но не бе боли, днес ставам сама, всичко си правя сама - лекичко, внимавам, но се оправям съвсем самостаятелно...
Цяла нощ ме събя около лепенките и днес е все така -сърби много...
Писахме сутринта с д-ра, и той каза, че това  е хубав знак:))) Хубав, ама сърби много Grinning ...
Споделих му, че ме боли много и главата - по принцип съм с мигрена и честно искам да ви кажа, че мигрената боли много повече от операцията,  и така...д-ра каза, че вероятно ме е заболяла от напрежение и следобяда ще ми пише пак да ме провери как съм...
Няма проблеми за снимките, на всекr който поиска ще изпратя - само да ги снимам, че още ме е страх да сваля сутиена Grinning

# 454
  • Пловдив
Колко е хубаво, че ни държиш така в течение❤
Друго си е някой ден по ден да пише и разказва как е😍

# 455
kaleia, абонирам се за снимки преди и след Hands V

Бързо възстановяване! 🍀

# 456
Здравейте,
днес съм още по - добре.Всъщност болка вече няма, усещам само по - голямо напрежение в лявата гърда, то е защото тя беше по - малка...но не бе боли, днес ставам сама, всичко си правя сама - лекичко, внимавам, но се оправям съвсем самостаятелно...
Цяла нощ ме събя около лепенките и днес е все така -сърби много...
Писахме сутринта с д-ра, и той каза, че това  е хубав знак:))) Хубав, ама сърби много Grinning ...
Споделих му, че ме боли много и главата - по принцип съм с мигрена и честно искам да ви кажа, че мигрената боли много повече от операцията,  и така...д-ра каза, че вероятно ме е заболяла от напрежение и следобяда ще ми пише пак да ме провери как съм...
Няма проблеми за снимките, на всекr който поиска ще изпратя - само да ги снимам, че още ме е страх да сваля сутиена Grinning
Здравейте Simple Smile пак пробвам да пиша.Вчера бях на консултация при д-р Молов и като цяло той ще е моят доктор май,но нещо ме притесни Simple Smile показа ми снимки на гърди ,оперирани предния ден и изглеждаха меко казано ужасно.Обясни ми,че с времето се наместват и придобиват съвсдм друг вид,но тези гърди бяха толкова безформени и странни,че бях готова да си тръгна веднага 😁😁😁 така ли е наистина? Нормално ли е да са в този вид гърдите,когато са на ден-два?

# 457
  • София - Бургас
Да, знам че се променят доста при това.
2 месеца се наместват, в началото стоят високо, после падат надолу и се наместват с времето в джоба. Моите в момента са раздалечени, но джобът им е направен така че да се съберат една към друга.
Имам снимка на моите, но е точно след операцията, буквално веднага щом се събудих и не знам, на мен не ми изглежда зле, само огромни...макар  че те още много ще се променят...Показах днес сутринта на едно момиче, като и писах да не се стряска, защото е точно след операция с йода и т.н, тя пък много ги хареса, каза дано и моите да станат така и така са много хубави...Аз очаквам да олегнат малко и да поприберат, кожата като се поотпусне да не е така очертан импланта...
Мога да я пратя, но понеже ми е в телефона, през вайбър ще ми е по - лесно..Оставям си тел, на л. съобщение...

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 11:19 от kaleia

# 458
Момичета и аз да се отчета 12 ден. Вече съм много добре, само сутрин като се събудя усещам напрежение в гърдите и леко придърпване. Иначе не ме боли. Гърбът сутрин също ми е схванат. Мажа сутрин и вечер с невен гърдите както каза доктора и честно казано усещам как омекват съвсем малко, но ме дразни, че още са много твърди. Кога ще омекнат и ще се „полюшват” така да се каже примерно като подскоча и да се мръднат, а не като камъни Joy Всичките дни свикнах да си лежа главно, но утре съм вече на работа и цял ден няма да мога да полегна, ще пиша как е минало.

А относно как изглеждат гърдите след операцията наистина са грознички моите не бяха чак толкова безформени и на високо качени, но съм виждала на мои приятелки на които бяха ужасни, но след това станаха уникални, индивидуално си е. Аз усещам, че моите спадат и само си гледам белега, страх ме е да не се качи нагоре, а както си трябва да си съвпадне с гънката.

# 459
  • в 1001-та нощ
Моите изглеждаха отвратително непосредствено след операцията, като големи квадратни камъни, залепени за тялото. Това е от отоците. С времето наистина слягат, и окончателен вид при мен добиха около година след операцията. Красиви станаха три, четири до шест месеца след операцията. Под красиви аз разбирам напълно естествени, а не във вид на надуваема кукла. Затова и кубиците при мен не са много. Гърдите ми са изцяло, както си бяха момински - естествена капковидна форма, мекота ...

# 460
Здравейте момичета,  моля Ви за мнение за д-р Николай Георгиев за уголемяване на бюст?

Последна редакция: нд, 07 апр 2019, 14:53 от Мануела

# 461
  • Варна
Алена, твоите кубици колко са, и имаше ли голям начален старт? Извинявай ако си писала, но ще е било назад в темите. Нещо ми се върти 330-350 куб, не зная правилно ли помня.

# 462
  • София - Бургас
Здравейте,
преди малко отново ми писа д-р Молов по вайбър да пита как съм - поинтересува се дали има температура (не съм имала дори в болницата, постоянно мереха, но и днес сутринта д-ра ме пита...нямам:) Simple Smile)) Казах му, че болки нямам, много съм добре само ме е страх да ставам много и да ходя, за да не паднат Grinning ох, сега това много ме притеснява - бебето си така не съм мислела и  искала да задържа като този бюст Grinning
Той каза - моля ти се ставай полека - лека, няма да паднат...
оле, този човек какво ли не е чувал...Simple Smileдушичка...)))
Едно момиче ме пита как се възстановявам, предвид че имам Хашимото - пиша тук, за да достигне до повече от вас...
Venig79  - аз съм с Хашимото, като когато ми го откриха АТ бяха  3 пъти над стойностите завишени, но хорманите винаги са ми били в норма. Изкуствен хорман НЕ пия, отказах, защото четох много, че дори да приемаш изкуствен хормон АТ не се влияят  от него и си остават така високи. Единственият вриант, за да спаднат АТ е като се спре консумацията на глутен. Когато ми го откриха аз бях много амбицирана и спрях този вид храни, само след 3 м. пуснах нови изследвания (а ми казваха, че няма смисъл, защото глутенът се чистел от организма след 6 месеца), но нямах търпение да проверя...та, още след 3 м, АТ бяха 2 пъти по  надолу Simple Smile Продължих на тази режим като всеки път на всяко изследване АТ падаха надолу и надолу...И така години вече го владея, всяка година пускам пълен пакет щитовидна жлеза, за да изследвам и за сега всичко е в норма:) Само да кажа, че не съм много сериозна като казвам не ям глутен - ям си, но определено го избягвам, да кажем  1 път в седмицата се позволявам да наруша режима и си хапвам торта, кекс, баница, полачинки и т.н...но не преяждам, просто да кажем неделя нарушавам, защото много ми се дояжда и не мога винаги да се владея...Simple Smile
Аз ходя при д-р Кирилова в Б-с, това е най -добрият ендокринолог в Б-с и завежда отделението по ендокрунология тук. Тя ми откри забаляването, при нея ходя на профилактика и тя ми даде писмена предоперативна консултация, че няма проблем да се оперирам след преглед и изследвания, разбира се...В момента и АТ са ми в норма, саво едното е съвсем малко завишено над нормата...но всичко друго е ок:)
Възстановяването - според мен върви много добре,  аз се чувствам добре - още след 24 ч след операцията спря да ме боли, болка не изпитвам. В момента усещам тежина  и силен сърбеж, което д-ра каза, че е добър знак - значи раните зарастват вече, дори мисля прекалено рано...но факт...
Добре се чувствам много, вчера и днес ме болеше главата, имам мигрена и определено твърдя, че болката в главата е десетки пъти по - силна от тази която усещах след оперативната. Когато ме боли глава повръщам от болки...ужасно е, определено главата ме болеше повече от всичко друго...
Сега се притеснявам да ги задържа, както казахи на д-ра да не изпаднат Grinning, страх ме да не стане нещо, само това ме тревожи. Не ги усещам подути, като писаха някои момичета, или че ще се пръснат или все едно  подути като при кърмене - НЯМА ТАКОВА НЕЩО, много добре си ги приемам, само и те да си останат в мен Simple Smile Физически съм много добре Simple Smile

# 463
Мда. И при мен това беше най неприятното чувство, и продължи до към 6ти-7ми месец. При всяко навеждане имах чувството, че ще паднат. А в банята без сутиен ми беше ужас Simple Smile Simple Smile  А понеже се оперирах октомври като ми станеше студено направо изтръпваха, камък ставаха...
Та за година и половина не са ми паднали де Simple Smile Simple Smile

# 464
Много благодаря за изчерпателния отговор.Всъщност дори и не подозираш колко кураж ми даваш в този момент,понеже аз съм идентичен случай.Спазвам същия режим на хранене, с който освен ,че се подобри здравословното ми състояние свалих и много килограми.Бюста ,който и без това нямах  кой знае колко съвсем изчезна . От това операцията за уголемяване на гърдите вече направо е наложителна.Скоро и аз се надявам да се похваля с нови придобивки.До сега Хашимотото ме спираше,но сега добих голяма смелост.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт