Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Колко по-рано е добре да не се тренира и защо не цялото тяло?
Дали изобщо да спра да тренирам “гърди” се чудя....

# 481
  • София - Бургас
Аз тренирах до последно,
операцията ми беше на 05.04, а на 04.04 бях в залата на TRX тринировка...Д-ра знаеше, че тринирам не ми е казал да спирам преди операция. Каза,  че мога да започна наново  6 сед. след операция...

# 482
Колко по-рано е добре да не се тренира и защо не цялото тяло?
Дали изобщо да спра да тренирам “гърди” се чудя....
После ще се чудиш защо се получи бабъл дабъл, защо увиснаха и защо резултата не е хубав. Естествено ще обвиниш доктора в некадърност....
Постоперативните грижи и такива, които зависят изцяло от нас си е хубаво да се спазват стриктно. То си е за нас в крайна сметка. Щом е казано така, значи трябва така.

# 483
Мерси .Аз съм 53 кг .под гръдната  ми обиколка е 73 .( нз има ли значение )Утре ще ми кажат дали ще може 400 сс ,но по малко няма смисъл ,защото се видях с една програма 375 сс и не ми се виждаха големи .Даже взех да се чудя дали 425 да си останат🧐🤨🙃
Може ли да споделите коя е програмата? При доктор ли го видяхте?

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 10:20 от bubanka

# 484
Кате, пиши на д.р Молов, той какво  казва?

Сега му звъннах разпита ме каква е болката къде точно, имам ли темп и като цяло каза, че е нормална болката която е между гърдите. Имплантите слягат и влизат леко навътре в джоба. И каза, че през нощта е най- отпуснат мускула и повече боли.

# 485
Дребна съм,като цяло,висока съм около 157-8 см ,тежа 44-45 кг

След меренето каза,че минимумът е 345 сс,но  според него ще са малки ,375 и 390 сс,аз избрах средния вариант.

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 10:21 от bubanka

# 486
Тук една дама си сложи 290 и й седят страхотно! Според мен си е до стрултура, начален старт и пр. Щом доктора е предложил 390 кубика за малък гръден кош и ръст - ок. Все ще са хубави, въпросът е кой с какво се чувства комфортно.

# 487
  • Пловдив
Да попитам момичета който карат кола - слагате ли колани? Безопасно ли е като цяло?

# 488
Да попитам момичета който карат кола - слагате ли колани? Безопасно ли е като цяло?

Аз не мога още да карам понеже ме боли при смяна на скоростите, но като ме карат не слагам колан някак си ме притиска и не ми е комфортно все още. Даже като минем през някоя дупка или трамвайни линии и усещам как ме придърпва. Някой, който е опериран по отдавна може би трябва да каже, но сигурно след време, когато няма никаква болка, придърпване и вече са си част от теб все едно винаги са били, тогава е ок.
 Имам едно питане относно нещо за което почти нищо не пише.. секса:

Скрит текст:
кога вече нормално може да се прави секс, сега при движения мен лично ме боли и не мога грам да се отпусна

# 489
Аз лично се наложи да шофирам на 8-мия ден, а и после продължих, нямах проблем, но автоматик и без колан.

# 490
На мен ми се наложи да шофирам бързо след операцията и то колата ми беше за ремонт, та карах една 20 годишна със скорости. Неприятно е и трябва да се внимава с резки движения. Слагах колан, защото просто така съм свикнала, но го бутах под бюста. След като поотшумяха болките си слагам колан без проблем.

Относно болките, които получавате - нормални са и ще са епизодични няколко месеца. Не се притеснявайте. Но все пак от болка до болка има голяма разлика, така че ако нещо ви притеснява, търсете си хирурзите спокойно. В крайна сметка техният ангажимент към вас не приключва само с операцията.

Успех на всички и бързо възстановяване!

# 491
  • София - Бургас
Кате, браво - радвам се, че всичко е нормално...
И на мен д-ра ми пише всяка сурин и всяка вечер все още да ме провери как съм - имам ли Т, болки и оплаквания, като цяло проверява, както той казва визитацията е успешно примината Grinning
Днес му благодарих, че ми пише всеки ден, защото така някак се чувствам по - спокойна като му кажа как съм...Simple Smile
Днес вече започвам да ставам по - подвижна и все по - отпусната и смела...обаче от това стоене и лежене вкъщи вече 4 - ти ден, ми е замаено, просто усещам, че имам нужда от разведряване вече...
Утре по обяд записах час фризьор, вежди...и така започвам малко по - малко и да излизам, защото вече се вкиснах в това легло Stuck Out Tongue

# 492
  • в 1001-та нощ
Излизай, движи се, но не товари гръдната област. Там все още е рана, и всяко прекалено движение - ще резултира в секрет и оток, болка. Така, че лека-полека, плавно и славно ... без резки движения, и без да вдигаш ръцете високо Simple Smile

# 493
Kaleia да раздвижи се малко навън и аз така се почувствах по-добре, в началото даже ми стана лошо навънка и ме боляха очите от светлината, тежаха ми гърдите и кръста ме заболя от ходенето. Но после се почувствах по-добре и ми дойде една енергия Joy
Иначе аз днес съм по-добре, но снощи пих оки обезболяващо и през нощта почти не съм усетила болка сутринта ме заболяха преди да стана даже от това се събудих явно мина действието на обезболяващото и не мога да разбера тази странна болка между гърдите разбирам че е нормална , но много ми пречи например не мога да кихна Joy като тръгна да кихам и ме пробожда нещо и ме спира. Много е дразнещо. Попринцип не исках да се забелязва от околните, но ми стана малко тъпо, че никой не забеляза (явно защото преди с подплънки ходех и сега са все едно съм с подплънки) само ме попитаха защо ходя толкова странно а аз наистина ходя странно като вдървена в раменете и ръцете само аз ли съм така Joy

# 494
Хаха много забавно с подплънките и сега с подобен силует Joy
Ама като затоплее ще извадиш едно деколте без подплънки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт