Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 977
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, искам да попитам дали мога да ходя на солариум , като например слагам кърпа върху гърдите и най-вече закривам белезите? Дали през кърпата ще им стане нещо

# 496
Здравейте, искам да попитам дали мога да ходя на солариум , като например слагам кърпа върху гърдите и най-вече закривам белезите? Дали през кърпата ще им стане нещо

И аз се интересувам за солариума, понеже не съм питала. Но една приятелка ми каза, че докторката й й е казала, че трябва да маже със слънцезащитен крем 50 фактор на слънчева светлина, а в солариумите е хубаво да слага и лепенки, някакви специални за белези, за да не пигментират.

# 497
Солариум поне на 2рия месец.

Белезите - с 50 фактор намазани и отгоре задължително лепенка! Да, стават разлики, но пигментиралите белези после нямат оправяне. Белезите се мажат с 50 фактор в продължение на 1 година не само в солариум, а и на плаж.

# 498
  • София - Бургас
Здравейте, красавици:)
Да се включа и аз с отчет от последните два дни - амиии положението не е розово Simple Smile)) Боли си, опъва, вечер е най - трудно - слала Богу лесно заспивам, но от това, че не мога да се завъртя и сменя позатан направо е ад - боли търба, боли като мърдам...абе кофти си е много с това спане...Някак си представях си го по - бързо това възстановяване, в смисъл всеки казва от 24 ч до 2-3 дни и минава, като аз си представях, че наистина 3-4 дни и всичко отминава...Grinning да, ам не - вече 6 - ти ден съм си все така - боли, тежи, ходя превита, нощите са трудни...а уж всеки ден все по - добре ще става и си казвам - айде утре ще съм 6 Grinning Истината е, че действително всеки ден е по-добре, но с много бавни напредъци...Simple Smile
Да си призная честно от 2 дни често ми минава през ум - защо си причиних това, как можах, какво си ми беше преди, как можах да си разваля дискомфорта, че и болки, че и опрация, мисля сив момента, че ако мога да върна времето назад в момента - не бих го направила Grinning (не съм отчаяна или негативна, пиша това с усмивка, не са толкова зле нещата, но определено дискомфорта не е никак малък) Simple Smile
Може би защото още нямам смелост да сваля сутиена и реално не съм ги и виждала как изглеждат - утре ще сваляме конците, стискайте палци всичко да е наред и най - вече да се харесаме взаимно Grinning Абе, това което виждам от горе, от висок поглед е прекрасно, но да видим и утре как ще ми се види...Grinning

# 499
Алена,ти беше ли правила масажи и колко време след операцията?

# 500
  • София - Бургас
На мен д-р Молов ми каза да Не правя масажи, това е стар метод и няма нужда, обясни че е направил джоба да си слязат по естествен начин, непомня точните думи,но някак непрепоръчително се изказа за масажите...

# 501
На мен д-р Молов ми каза да Не правя масажи, това е стар метод и няма нужда, обясни че е направил джоба да си слязат по естествен начин, непомня точните думи,но някак непрепоръчително се изказа за масажите...

Aз понеже не се доверявам на български източници и литература, а още по-малко на еднолични мнения на хирурзи. То се видя, че мамолози и всякакви други лекари поставят имланти, мога да те уверя, че това не е така. Масажа спомага не толкова да слезе бързо импланта и естествено надолу, а да намали рикса от капсула. Аз лично правих масажи и смятам, че това доста спомага бързото възстановяване. А иначе би трябвало вече  да си добре, 2-3 ден всичко отшумява, но съм виждала приятелки със огромни синини от поставени импланти от " мамолог" и лежане 10 дни на легло да се възстановят, така че всичко е възможно, може и до организъм да е, може и до професионализъм при самата операция... няма как да знаем;)

# 502
Здравейте, красавици:)
Да се включа и аз с отчет от последните два дни - амиии положението не е розово Simple Smile)) Боли си, опъва, вечер е най - трудно - слала Богу лесно заспивам, но от това, че не мога да се завъртя и сменя позатан направо е ад - боли търба, боли като мърдам...абе кофти си е много с това спане...Някак си представях си го по - бързо това възстановяване, в смисъл всеки казва от 24 ч до 2-3 дни и минава, като аз си представях, че наистина 3-4 дни и всичко отминава...Grinning да, ам не - вече 6 - ти ден съм си все така - боли, тежи, ходя превита, нощите са трудни...а уж всеки ден все по - добре ще става и си казвам - айде утре ще съм 6 Grinning Истината е, че действително всеки ден е по-добре, но с много бавни напредъци...Simple Smile
Да си призная честно от 2 дни често ми минава през ум - защо си причиних това, как можах, какво си ми беше преди, как можах да си разваля дискомфорта, че и болки, че и опрация, мисля сив момента, че ако мога да върна времето назад в момента - не бих го направила Grinning (не съм отчаяна или негативна, пиша това с усмивка, не са толкова зле нещата, но определено дискомфорта не е никак малък) Simple Smile
Може би защото още нямам смелост да сваля сутиена и реално не съм ги и виждала как изглеждат - утре ще сваляме конците, стискайте палци всичко да е наред и най - вече да се харесаме взаимно Grinning Абе, това което виждам от горе, от висок поглед е прекрасно, но да видим и утре как ще ми се види...Grinning

kaleia -Горе главата!Ти най -трудното го мина .Стискам палци за утре всичко да мине добре и най-вече да има любов от пръв поглед между теб и новите ти придобивки

# 503
  • Варна
Момичета помагайте,
За импланти Политех, чували ли сте ги? Някой има ли с такива импланти от тук записаните? Какво ви е мнението за тях? Лекаря каза че работи с тях, но ако изрично искам Ментор може да ми поръча, но той лично не виждал смисъл и не ге харесвал повече от Политех. Аз не знам какви са им размерите сравнено например с Ментора?
Дали са същите размери като проекция с Ментора или са по малки например?
Не знам кои да избера, а нямам много време за мислене.
Благодаря!

# 504
  • в 1001-та нощ
Алена,ти беше ли правила масажи и колко време след операцията?

Тепавичарова ми показа с кръгови движения около месец след операцията. Почти не съм правила.

kaleia, всичко минава и се забравя Simple Smile

# 505
Kaleia, сигурна съм, че ще си многоооо доволна от резулатата! И че си струват мъките!

Само че мен ме гложди мисълта(като спортуваща като теб) защо ти е отпуснал или там каквото се прави гръбен мускул и това нещо как се възстановява....А аз много обичам да тренирам гръб Astonished

# 506
  • София - Бургас
Kaleia, сигурна съм, че ще си многоооо доволна от резулатата! И че си струват мъките!

Само че мен ме гложди мисълта(като спортуваща като теб) защо ти е отпуснал или там каквото се прави гръбен мускул и това нещо как се възстановява....А аз много обичам да тренирам гръб Astonished
Защото ми каза, че мускуртурата ми е много стегната и съм много здрава, явно това му пречи на работата при оформяне на джоба - не съм сигурнадали е томнотова примената, може да има и друга... Каза, че са отпуснали мускултирата, за да е релаксирана и да работи спокойно, да няма проблеми. Обясни ми, че се възстановява до ден - два след упойката и понеже от отпусналост се стяга самата мускултура в обичаен вид и боли повече...

# 507
Kaleia всичко ще е наред, при всички е така, който казва, че не го боли лъже или е забравил, все пак е рязана кожа, мускули, чуждо тяло се поставя, намества се. Но ще мине и ще сме хубавки Heart Eyes

# 508
Здравейте !
Операцията ми беше преди 2 седмици.Всичко е наред при мен и колата си карам ,нямам болки ,НО видимо се вижда ,че едната ми гърда и малко по висока от друга и по малка .Попринцип и преди беше по малката 😀,но все пак след операция не трябваше ли поне да са еднакви 🧐

# 509
 Baby165, още е много рано, ще се наместят и ще бъдат еднакви, гърдите се позиционират окончателно до 6 месеца. А и все пак са две различни операции, доколкото бях чела при хората, които са десничари е по стегнат десният гръден мускул и по-бавно се отпуска, дали е вярно не знам, но при много момичета имплантите слизат по различно време и няма място за притеснение, а относно големината сигурно имаш още малко отток, което също е нормално до 1 месец.

Monday, при подмускулното масажите са за слизане на имплантите по-бързо, а при надмускилно по-голямо кръвоснабдяване. В повечето случаи КК се получава след възпаление (КК всъщност е значително удебеляване на нормалната капсула, която се образува около импланта). Рискът от КК е повишен при хематоми, задържана течност в джоба на импланта, следоперативна инфекция, периодично възпаляващи се мастопатични възли в гърдата.

Общи условия

Активация на акаунт