Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 895
  • 735
  •   2
Отговори
# 510
Здравейте !
Операцията ми беше преди 2 седмици.Всичко е наред при мен и колата си карам ,нямам болки ,НО видимо се вижда ,че едната ми гърда и малко по висока от друга и по малка .Попринцип и преди беше по малката 😀,но все пак след операция не трябваше ли поне да са еднакви 🧐
Вас кой Ви оперира?

# 511
Здравейте !
Операцията ми беше преди 2 седмици.Всичко е наред при мен и колата си карам ,нямам болки ,НО видимо се вижда ,че едната ми гърда и малко по висока от друга и по малка .Попринцип и преди беше по малката 😀,но все пак след операция не трябваше ли поне да са еднакви 🧐

Започни масажи докато не е станало късно. Шансът да се оправят с масажите е много по-голям отколкото просто да си ги чакаш.

kaleia, операцията боли! От седмия ден нататък ще имаш значително подобрение, но поне 1 месец след операция си боли, няма как да е другояче - това не е толкова елементарна интервенция.

# 512
Здравейте !

Започни масажи докато не е станало късно. Шансът да се оправят с масажите е много по-голям отколкото просто да си ги чакаш.

kaleia, операцията боли! От седмия ден нататък ще имаш значително подобрение, но поне 1 месец след операция си боли, няма как да е другояче - това не е толкова елементарна интервенция.

Часовете ми за масажи започват чак от 7 юни(нямало по рано).Попринцип ми се вижда късно .Сама немога ли да си ги правя?🧐

# 513
Не знам някой на 2та седмица да успее да прави какъвто и да било масаж,аз моите като ги докосна ме болят още камо ли да ги мърдам наляво надясно. И още са твърди като камък. В tialoto са писали,че хирурзи като Стоянов са казали, че се почват след 1 месец най малкото да зарастнат напълно шевовете, моите още имат коричка дори. По скоро изчакай не може да съдиш за крайния резултат от 2рата седмица тепърва ще се наместват Kissing Heart

П.с. Като гледам в tialoto Заякова, Манджуров, Георгиев, Василев, Анастасов отричат тия масажи. Както и моя хирург.

# 514
  • София - Бургас
д.р Молов също отрича масажите, пак повтарям думите му - било стар метод и така е нагодил джоба, че да си слегнат естествено и така както трябва да са.

Днес съм значително много, много по - добре Simple Smile 7 ден от операцията   - днес шофирах  2 пъти Simple Smile Първият път ми беше трудно да превклювам скоростите, но му хванах цаката Grinning Пих кафенце с приятели  + вторият път шофирах до болницата, за да ми свалят конците. Нещата са много добре Simple Smile Докторът е много доволен, каза че вървят перфектно, шевът е бил спокоен, дори са започнали да влизат в джоба, но има още разбира се да се наместват +  има и оток, който още не е спаднал...Свалиха ми всички видове лепенки и остана само по една мъничка в/у раната от сваления конец, но каза вечерта махам всичко, мога да се къпя вече спокойно  и започвам с мазане с крем невен.
Понеже имам пътуване на 01.05 до 15.05, и то интензивно, ще водя група в Япония  + круиз до Южна Корея и се притеснявам от полета, натовареността на екскурзията като динамика и много ходене по цял ден, помолих д-ра да направим още една консултация преди да замина. Той реагира много позитивно и каза - ама разбира се, хем ще те видя, може да идваш всяка седмица когато съм в Бургас, ако искаш... и веднага отметна тефтера и ми записа час...Е, казвам много е готин този доктор Simple Smile  
След този преглед вече се чувствам значително по - спокойна.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 15:04 от kaleia

# 515
  • в 1001-та нощ
Малко е подвеждащо това "слизане на имплантите". Имплантите са фиксирани в джоб, и не мърдат. Масажите вероятно релаксират тъканите, и дренират отоците. Спазвайте стриктно указанията на Вашите лекари, те знаят какво са правили, и какво е уместно във Вашите случай и състояние.

# 516
Да „слизането” е образно казано Grinning

# 517
kaleia, много се радвам, че се възстановяваш! Много си смела и да летиш, и да си активна физически 1 месец след операцията!

# 518
  • София - Бургас
kaleia, много се радвам, че се възстановяваш! Много си смела и да летиш, и да си активна физически 1 месец след операцията!

Ами коментирахме   го с д-ра още преди операцията и ме увери, че ако всичко е наред 3 сед. са напълно достатъчни, да се чувствам нормално и да мога да направя този тур. Каза, че и имал стюрдеса и бързо след операцията е запчнала да лети и е ок, както и др. пацинтки, които се прибирали в чужбина, даже скоро е имам такава пациентка на 4 -  ти ден е летяла. Вярвам му,защото и аз имам приятелка, която ги прави в Белгия  и веднага след операцията е летяла...Мисля, че ако всичко върви по план - график и нещата са добре няма да има проблеми, както и той каза. Каза само да намирам време да полягвам за по 15 мин., за да може силикона да се разстеле, а не е да непекъснато под настик надолу от ходенето...Това с полягването не виждам как ще стане, ама ...ще го имам предвид...

# 519
Момичета, вече ми е 18 ден, през деня не ме боли, но в момента, в който легна болката и дискомфорта започва, не мога да се наспивам, като легна и дори като се закашлям усещам тежест, придърпване и задух. Кога всичко окончателно се оправя, направо ми писна. Преди това го нямаше, от една седмица съм така ...

# 520
  • в 1001-та нощ
Възстановяването при всеки е различно, както и интервенциите при всеки са различни. Имай търпение. За едно порязване - колко време минава, докато раната зарасне, какво да говорим за нещо толкова мащабно - с рязане, разпъване и т.н.

# 521
  • София - Бургас
Възстановяването при всеки е различно, както и интервенциите при всеки са различни. Имай търпение. За едно порязване - колко време минава, докато раната зарасне, какво да говорим за нещо толкова мащабно - с рязане, разпъване и т.н.

АЛЕНА, ти си чудесна🌺
Благодарим ти, че те има:)))

# 522
  • София
Да ви кажа честно видях гърдите на kaleia,и са страхотни! Peace
И сега за миг в мен се прокрадна мисълта,дали пък да не отида и аз при др.Молов.
Бях твърдо убедена,че искам при др.Стоянов.За мен той е светило и пример за лекар правещ красиви гърди,но ако др.Молов може да ми направи същите и не по-лоши от Стоянов,защо да не си спестя едни 3 хил.лв.
Оххх,не знам,много се обърках сега. newsm78

# 523
Даяна1111, не го мисли въобще, отиди на консултация при др Молов и ги сравни, който ти вдъхва повече доверие, ще си го усетиш ти самата

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 01:41 от Анонимен

# 524
Здравейте момичета, моля Ви за мнение за д-р Стоянов за уголемяване на бюст!
Ако има момичета които скоро са поставили импланти при него ще съм благодарна ако ми изпратят снимки!

Общи условия

Активация на акаунт