Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 866
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря,  Деница Боянова! Flowers Hibiscus
Не мисля, че грешиш, всеки има свои ориентири.

# 616
kaleia, ти може да си ги чувстваш големички(все пак е твоето тяло),но за мен са ти идеални - не са изкуствени, не са "нахални" и вулгарни. Ще си им свикнеш и след 6 месеца друга песен може да запееш Grin

Аз използвах домашния метод, който Алена беше споделила за кубиците: в прозрачна торбичка налях 400 мл.вода и наложих в сутиен. Ами изобщо тея 400 кубика не са нещо огромно, при все че имам някакъв старт и че биха улегнали под муслука или където там си уляга....а си представям нещо такова:

Снимките са на Кънев, но не съм се насочила към него:
Скрит текст:

Пууу тоя Стоянов пък има готини естествено-седящи гърди от портфолио поне:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 09:07 от bubanka

# 617
Не съм съгласна, че д-р Молов говори празни приказки, напротив вдъхва доверие като усетиш колко компетентен е, когато започне да дава подробна информация. Аз се чувствам много запозната след негова консултация...
Но има и личен усет и интуиция, явно д-р Стояно е твоят д-р, успех и чекаме похвали през м. май:)
Определено беше доста по-обстоятелствен от Стоянов относно операцията и ако не бях отишла първо при него сигурно нямаше да съм удовлетворена от консултацията при Стоянов,просто вече бях запозната с всичко.Други неща не ми харесаха,така като гледам практиката му е еднаква при всички-показва снимки от фб и т.н. ,което не ми се стори особено професионално.Ще видим как ще е Simple Smile

# 618
Kaleia,  може ли да ми пратиш снимки на личен да видя твоите резултати преди и след операцията Simple Smile

# 619
Не съм съгласна, че д-р Молов говори празни приказки, напротив вдъхва доверие като усетиш колко компетентен е, когато започне да дава подробна информация. Аз се чувствам много запозната след негова консултация...
Но има и личен усет и интуиция, явно д-р Стояно е твоят д-р, успех и чекаме похвали през м. май:)
Определено беше доста по-обстоятелствен от Стоянов относно операцията и ако не бях отишла първо при него сигурно нямаше да съм удовлетворена от консултацията при Стоянов,просто вече бях запозната с всичко.Други неща не ми харесаха,така като гледам практиката му е еднаква при всички-показва снимки от фб и т.н. ,което не ми се стори особено професионално.Ще видим как ще е Simple Smile

Молов показва снимки от фб?
На мен не ми е показвал никакви такива снимки, показвал ми е само такива направени в кабинета му, дори повечето мацки бяха разчертани с маркер значи са от преди операцията и ми показа снимки след на такива с превръзка при махане на конците. И аз си харесах на една момиче гърдите и той ми ги показа на 6 месец като я е снимал и пак беше е кабинета му снимката.

# 620
  • в 1001-та нощ
Моите са доста подобни на последните показани от Lion_ess. Кръгли ли са имплантите?

# 621
  • София - Бургас
На мен също не ми е показвал снимки от ФБ - покоза ми много такива, но от лаптопа си - имаше синхронизирани папки по профили и ми отваряше снимки, само такива каквито отговарят на моите параметри и изисквания:)

Бонибон, ще изпратя Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 11:51 от kaleia

# 622
Алена, снимките са от двата сайта на хирурзите, според мен на Стоянов са анатомични, но само мога да предполагам. Като кубици си представям такива - може би са около 400

# 623
  • София
Lion_ess,на първите 2 снимки една и съща пациентка ли е?
Гърдите от първата снимка много ми харесват.Какви ли са?

# 624

Молов показва снимки от фб?
На мен не ми е показвал никакви такива снимки, показвал ми е само такива направени в кабинета му, дори повечето мацки бяха разчертани с маркер значи са от преди операцията и ми показа снимки след на такива с превръзка при махане на конците. И аз си харесах на една момиче гърдите и той ми ги показа на 6 месец като я е снимал и пак беше е кабинета му снимката.
Да,от телефона си,снимки от дискотеки,плажове и т.н.,каза,че сам си ги е намирал.

# 625
  • София
Деница,ти какви гърди каза,че искаш на консултацията?
375к среден профил,анатомични би трябвало да изглеждат доста естествено.
А ти имаш ли си някакъв старт?

# 626
Lion_ess,на първите 2 снимки една и съща пациентка ли е?
Гърдите от първата снимка много ми харесват.Какви ли са?

Мисля, че бяха на различни жени. Може да питаш в контакт формата на Кънев, мисля, че ще са усложливи.
На мен пък точно този профил ми е висок, но предполагам и че не всичко е концерт пожелание, а както стане Flushed

# 627
  • Бургас
Момичета, има ли някоя от Вас която си е поставила импланти и е с голяма подгръдна обиколка, от порядъка на 87-90 см.?

# 628
Деница,ти какви гърди каза,че искаш на консултацията?
375к среден профил,анатомични би трябвало да изглеждат доста естествено.
А ти имаш ли си някакъв старт?
В момента съм с подгръдна 70 и гръдна 78 см,след две кърмения гърдите ми почти изчезнаха,не са отпуснати,но са доста малки.Казах,че искам "да има",дето се казва 😁 но да изглеждам прилично.Чашка С ми казаха,че.ще стана.И Стоянов и Молов ми предложиха по три варианта-345,375 и 395 ,но казаха,че 395 ще е твърде голям,според тях,а 345 ще са ми малки(според мен).

# 629
  • София
При почти нулев старт,с 470к Ментор кръгли,екстра висок профил дали е възможно Стоянов да ми ги направи такива?
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 21:36 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт