Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 843
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Добрутроо Hug
Терз bouquet

Joy Joy Joy Joy Joy

Grinning Grinning

айде вече да се появи още някой Crossing Arms Crossing Arms

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 10:02 от Airra

# 497
Привет!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes Hug wavey
Терз  Heart Eyes bouquet Благодаря за всичко!
Не знам защо, но си мисля, че Башак е наистина бременна, пък да видим  newsm78
Много познати лица видях от Кара Севда на снимките ... Мелиса, този , който играе бащата на Емир, видя ми се и Биркан - Петро от КСШ ...
Целувката на Джем с Башак била по протокол моля ви се  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo И Киво много бързо я скрил в таксито, интересно защо  hahaha Нейсе, да не обръщаме внимание на глупости ...
Не, този не е Биркан ...объркала съм се  Peace Много хубави крака има тази Башак ...

# 498
Фену Heart Eyes Hug
ади, че няма с кой да обсъждам клюките Mr. Green
аааа първо да честитя имения ден на Светлината внучка bouquet bouquet

много ми хареса как Киво се протегна да я хване Башак за ръчичка Wink
да, били са Мелиса Памук и Каан Ташанер Peace

всеки гледа според акъла си Mr. Green

Цитат
Турецкие СМИ: "Кыванч Татлытуг в сопровождении Башак Дизер составили компанию Джему Татлытугу и его друзьям в день рождения, отмечаемый вечером 19 мая в районе Нишанташи. Выходя из кафе, Кыванч сказал журналистам: «В этот счастливый день мы пришли поздравить моего брата». На вопросы о беременности Башак последовало: «Нас ждет такси. Мы поговорим об этом в другое время».

и още нещо Peace
официална страница на СЮ
http://ayyapim.com/kuzey-guney

на ЗП
http://ayyapim.com/ask-i-memnu

на КСШ
http://ayyapim.com/kurt-seyit-ve-sura

олеле какво стана с Мемо Sad
това съм  го забравила Whistling

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 11:48 от Airra

# 499
Айре  Heart Eyes тук съм вече  Peace
Благодаря за всички новинки! Права си, всеки гледа според акъла си. Ако не иска, няма и да види  Peace
ЧИД и от мен на внучката на Светлето!  bouquet Да е честит на всички, които имат повод днес!
Вай бе, днес е ужасна серията на Перла ... тези изроди трябваше само да сплашат Мехмет, а те направо го екзекутираха, колко пъти го намушкаха  ooooh! ooooh! ooooh! Киво го изигра великолепно ...

# 500
въобще не си го спомням това нападение, мислех ,че свършва вече сериала, както и да е Peace

снощи започна 38 серия на СЮ, кога беше сцената с летището newsm78
скоро ще гледаме най, най тъжното Sad

Япъма са направили компилация от сериалите си, най-хубавите турски сериали за мен thumbsup
с малко изключения Mr. Green

хехе Wink

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 13:01 от Airra

# 501
Айре  Heart Eyes благодаря! Много хубава компилация, от тези сериали на мен ми харесват само 6 ...
Ехе, Джем колко е слабичък на тази снимка ... гледам, че сега е оформил добро шкембенце  Laughing
А Перла почти свършва, права си - не помня още колко серии остават, но е към края си  Peace
Доглеждам си Зимно слънце ... страхотен е, но май ще го приключват и него  Sad  За това пък се гледа Селската госпожа  ooooh!

# 502
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря ви, милимои, за пожеланията към моята именичка. Hug
Най-хубавото е, че е при мен и ще е така цееели три дни!

Много мили снимки на Башак, Киво и брат му. Отношението на Джем към енгето е направо нежно, браво!
Мнооого ще се радвам, ако нашият човек стане татко.

Фенче, как е Селската госпожа? Аз гледах първата серия, не ме грабна чак много, но заради българското момиче и Юсуф ще го продължа, като свърши Зимно слънце, че много ще ми станат.

# 503
Светле, много весели дни ви пожелавам !!  Simple Smile
според мен Фенка спомена иронично Селската годпожа Peace

Фенче Heart Eyes и на мен 6, и още един, два по малко Peace

ооо постоянно чета кой проект на Япъма ще стартира на есен Whistling
само да не решат Киво да го изместят след нова година, че ще #2gunfire #2gunfire #2gunfire
а Джем си угажда сигурно, не тренира като брат си Wink Wink

Heart Eyes Crazy

аз мисля да гледам филма с Ханде и Шукрю Peace

# 504
Светле  Heart Eyes не съм гледала изобщо Селската мома  hahaha дори и заради Юсуф не ме влече ... пък и тази, която била с българско потекло нещо не ме кефи но, казват, че има висок рейтинг  ooooh! те комшиите такива харесват явно  newsm78
Айре  Heart Eyes не вярвам точно Киво някой да го измести, но много таен нещо тоя новия сериал , много  newsm78
Ох, като чуя тази музика от КГ и настръхвам ...

# 505
 Crazy Crazy

нямам впредвид, че някой ще го измести  Wink
ама виж, че никакво инфо почти няма за него Whistling
но СЦ-те доколкото знам са започнали да пишат сценария много отдавна Peace
дано да е нещо добро като Карадай Praynig(аз нали го гледам в момента и съм възхитена, но най-вече от Кенан и Берг, страхотнииии!)

до по късно  Hug

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 14:18 от Airra

# 506
Айре  Heart Eyes и аз имах предвид същото, но не се изразих правилно - няма как да го пуснат по- късно, хората го чакат с нетърпение, а и Киво сам каза, че ще снима на есен ... А защо никой нищо не говори не знам ... може да се окаже бомба  Laughing Аз пък се надявам да е по-добър и от Карадайе  Praynig Така и не се наканих да го догледам ...Аз пък се възхитих в този сериал на Четин Текиндор ... не го бях гледала, много  е добър! Естествено  и Кенан и Берг са страхотни Peace А малкото беше просто невероятно хлапе, много ме е яд, че не го оставиха до края.

# 507
Айре  Heart Eyes и аз имах предвид същото, но не се изразих правилно - няма как да го пуснат по- късно, хората го чакат с нетърпение, а и Киво сам каза, че ще снима на есен ... А защо никой нищо не говори не знам ... може да се окаже бомба  Laughing Аз пък се надявам да е по-добър и от Карадайе  Praynig Така и не се наканих да го догледам ...Аз пък се възхитих в този сериал на Четин Текиндор ... не го бях гледала, много  е добър! Естествено  и Кенан и Берг са страхотни Peace А малкото беше просто невероятно хлапе, много ме е яд, че не го оставиха до края.

Ч.Текиндор, съм го гледала и преди, той е класа Peace
а малкото е поредното малко сериално съкровище Grinning

# 508

Здравейте!

Да са ни честити св. св. Константин и Елена!?

Кой е този сериал за Селската мома!? Не съм ви чела тук за него!?

Ако Къванч има сериал наесен, не мисля, че ще го вкарат в n-та глуха. Ще се разбере. Като започнат да снимат - август ли, юли ли - все ще се направи някаква засечка и ще се види нещо издайническо. И дано!

Хареса ми това хващане на ръка от страна на Къванч. Беше, някак си, свойско. В хубавия смисъл. Просто си потърси другарчето, протегна се и го хвана за ръка. Дано има бебе, но това си е тяхно решение.

Светле, да са ти хубави трите дни.

Скрит текст:
Тъкмо е следобедното, кафено време и с по една хапка за имения ден на Светлината и моята внучка!

# 509

Здравейте!

Да са ни честити св. св. Константин и Елена!?

Кой е този сериал за Селската мома!? Не съм ви чела тук за него!?

Ако Къванч има сериал наесен, не мисля, че ще го вкарат в n-та глуха. Ще се разбере. Като започнат да снимат - август ли, юли ли - все ще се направи някаква засечка и ще се види нещо издайническо. И дано!

Хареса ми това хващане на ръка от страна на Къванч. Беше, някак си, свойско. В хубавия смисъл. Просто си потърси другарчето, протегна се и го хвана за ръка. Дано има бебе, но това си е тяхно решение.

Светле, да са ти хубави трите дни.

Скрит текст:
Тъкмо е следобедното, кафено време и с по една хапка за имения ден на Светлината и моята внучка!

Орси Hug thumbsup

не знаех, че и ти имаш Елена, да ти е жива и здрава bouquet
ако почнат снимки, ще се разбере ествествено Peace
а Селската госпожа е един селски сериал  с много забрадки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт