Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 669
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • AMS
Дружки, не съм най-осведомената за Берен и хонорарите ѝ!!!
Дори, четейки такива неща, моментално забравям числата.
Знам само, че тя си знае работата.
Самата роля на Кьосем в такъв проект, предполага най-висок хонорар.
Просто съм запомнила това за Моят свят от интервюта и статии,
че Берен снима две седмици само и не е поискала хонорар.
В този филм се е снимала, заради хората с увреждания
и заради уважението към режисьора.
После с голям ентусиазъм направиха премиерата в Истанбул
и в Европа.
Тогава обърнах внимание и на Къванч
за Сънят на пеперудите и премиерата в чужбина.
После гледах и някой клипове от снимачната площадка на Пеперудите.
Видях какви приятели са целият екип.
Тази атмосфера, която се вижда в процеса на работа,
изключва, човек да си мисли за пари и хонорар.
Тази снимка на Къванч от премиерата в Берлин, ме е впечатлила много.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 21:38 от *** Diva ***

# 541
Дива  Hug thumbsup

Киво и Берен може да ги съберат като Нургюл и Йозджан Дениз, 13 години по-късно Laughing
Фенче Heart Eyes, да и Халил беше бизнесмен, много беше готин Heart Eyes
ама с тия СЦ нали не очакваш романтична комедия Laughing, те са по-драматични и от Едже и Мелек Peace
хубавото при тях е, че всичките им сериали са с хепиенд!! Wink

точно тази музика не си я спомням, не съм фенка на двойката Whistling

снимката от днес е била от летището newsm78

Цитат
Кыванч,новое фото,с группой Стамбульских студентов в VIP зоне аэропорта Ататюрка,студенты летят в Сан-Франциско,а вот куда Кивушка пока неизвестно

уникалните очи на Берен Heart Eyes

лека от мен, отивам при Махир и Фериде  Crazy

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 22:48 от Airra

# 542
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

Аз гледам Песента на живота, че го бях зарязала ... много тежка драма, ама как играят Биркан и Бурджу ... и той е много интересен, жалко, че го превеждат само рускините ... А и останалите актьори са супер!Да ви кажа, като не играе Биркан с Киво заедно ми харесва  hahaha

# 543
Добрутроо Hug

Фенче Heart Eyes Hug
ами то зависи и от ролята на Биркан, ако играеше Джелил примерно щеше да ти харесва Peace

хороскоп
Скрит текст:
с Киво ще сме раздразнителни и ще се караме с хората Whistling
да взема да не пиша в темата ли newsm78 Wink

# 544
Здравейте!

Поздрави за всички! Hug
Хубава нова седмица и спокоен почивен понеделник! Grinning

Фенче, Айра,  Heart Eyes

# 545

Ако съберат Къванч и Берен рейтингометъра ще се потроши и вместо числа, ще излизат сърцааа.  Crazy

# 546
Марги Hug wavey
мерси подобно!

Краличке Heart Eyes, тенкю за снимките Grinning
аз пък си мисля, че ако ги съберат отново, няма да има същата химия Rolling Eyes
в ЗП нещата бяха уникални и неповторими!!
ама ми хареса последното ти изречение де Wink

сега ми попадна
ами и Берен се облича странно понякога Wink

Shocked Whistling newsm78
Скрит текст:
Цитат
Берен Саат против Энгина Акюрека.

Несмотря на то, что у сериала "Великолепный век. Кёсем" низкие рейтинги в Турции, его хорошо смотрят на Среднем Востоке и Европе. Именно этот фактор говорит нам о том, что будет продолжение. По сообщению газеты "Pazartesi" команда сериала начала поиски актера на роль Мурада IV, сына Кёсем Султан.

Конечно же, претендует на эту роль Энгин Акюрек. Берен Саат наложила на него вето. Вот что сказала Берен: "Я снималась с Энгином в сериале "Без вины виноватая", там мы играли возлюбленных. Сейчас, если я сыграю роль его матери, это будет неубедительно. Если так пойдет и дальше, я хочу уйти из сериала".

Продюсер Тимур Савджи с пониманием отнёсся к решению Берен Саат. Первая претендентка на роль Кёсем - это Нургюль Йешилчай.

и нещо старо Simple Smile

# 547
Благодаря за всичко постнато, свързано с Къванч.  bouquet Дано скоро започне да се снима този сериал, че търпението ми се изчерпва.  ooooh! Надявам се и на хубава и талантлива партньорка. Praynig

Айрее, мерси за Хазал.  bouquet

# 548

................................

аз пък си мисля, че ако ги съберат отново, няма да има същата химия Rolling Eyes
в ЗП нещата бяха уникални и неповторими!!

...............................................
сега ми попадна
ами и Берен се облича странно понякога Wink

Shocked Whistling newsm78
Скрит текст:
Цитат
Берен Саат против Энгина Акюрека.

Несмотря на то, что у сериала "Великолепный век. Кёсем" низкие рейтинги в Турции, его хорошо смотрят на Среднем Востоке и Европе. Именно этот фактор говорит нам о том, что будет продолжение. По сообщению газеты "Pazartesi" команда сериала начала поиски актера на роль Мурада IV, сына Кёсем Султан.

Конечно же, претендует на эту роль Энгин Акюрек. Берен Саат наложила на него вето. Вот что сказала Берен: "Я снималась с Энгином в сериале "Без вины виноватая", там мы играли возлюбленных. Сейчас, если я сыграю роль его матери, это будет неубедительно. Если так пойдет и дальше, я хочу уйти из сериала".

Продюсер Тимур Савджи с пониманием отнёсся к решению Берен Саат. Первая претендентка на роль Кёсем - это Нургюль Йешилчай.

Абсолютно те подкрепям, Айри! Няма да е същата химия.

А що се отнася до обясненията на Берен, защо не би искала Енгин до себе си, може и така да е. Или поне го има и този момент.  Но защо на мен ми се струва, че е по-скоро неприязненост. Спомняте ли си, че доста се говореше за това отношение преди време. Когато течеше вторият сезон на КВФ. И констатациите на едни нашенки, че ЕА изнесъл сам на плещите си този сезон!? Така че шефовете решават, но се вслушват и в гласа на основните лица - актьорите. Особено, когато те са класа. А Берен и висша класа. Не само като актриса, а и като поведение, личност.

А за облеклото ѝ - да, тя има нотка на екстравагантност, но ѝ отива.

# 549
Снеже Hug, снимките ще почнат евентуално септември, след празниците, ама техните мюсюлманските Simple Smile
Орси Hug
първо , не съм сигурна, че Берен го е казала това Peace
но наистина не е много подходящо един актъор, който е по-голям от нея. да играе за неин син Whistling
за неприязаността, не може да знаем Wink пък и не ме интересува Mr. Green
За КВФ, Берен със сигурност беше по-добрата, като игра!!(мое мнение Peace)

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 13:15 от Airra

# 550
Айре  Heart Eyes Hug wavey
Имам предвид, че като го няма Киво, Биркан ми харесва, иначе не го забелязвам  hahaha Не е до ролята ... Емир е гадняр, но повече ме кефи като мъж от Кемал, това исках да кажа. Peace
Марги  Heart Eyes Hug  wavey Много се радвам, че си при нас! Ние свършихме учебната година, предполагам и вие. Та, ще те чакам да пишеш по-често, сьоз ?
Краличке  Heart Eyes Орси  Heart Eyes Снеже  Hugпривет и на вас wavey
Ами наистина ще е смешно Енгин да играе син на Берен  hahaha Тя е младолика и не можеш и дадеш годините, което не може да се каже за него, направо ще е гавра със зрителите  ooooh! Да, знам, че има сценичен грим, ама все пак ...

Хубав следобед  Hug
Скрит текст:

# 551
Фенче Heart Eyes разбрах Peace
да не си била на тържество?? Simple Smile
охх спойлера Joy

и нещо за патрона Peace
ще е съпродуцент на сериала!! може би ще държи много повече на сценария и на партнъорката му Peace

Цитат
Актёр, который собирается быть главным в своём деле, усиленно работает!

Кыванч Татлытуг стал одним из актёров, который, кроме игры в сериале, будет и продюсировать свой проект. Первым опытом в этой сфере деятельности для Кыванча станет его новый проект, который стартует в этом году. Заметим, что Кыванч будет работать не один, а в партнёрстве с компанией "Ай йапым", с которой он сотрудничает много лет.

мммм с Бехл. шапка Crazy

хубав следобед Hug

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 14:54 от Airra

# 552
Айре  Heart Eyes на какво тържество да съм била  newsm78
Скрит текст:
В четвъртък имахме открит урок пред родителите, децата показаха какво са научили през годината, демонстрирахме интерактивната дъска и на края ги поздравиха с едно стихотворение за 24 май, това беше. И завършихме успешно втора група  Peace Аз бях толкова време болнични, какво тържество ... то не се готви за седмица.Пък и така им беше много по-интересно на родителите, отколкото тържество. Видяха колко много неща са научили децата им за една година, малките бяха блестящи. Много хубава група ми се падна, много умни деца.
За сетен път се убеждавам, че Киво върши това, което и говори. Каза, че ще е съпродуцент, ето , че го прави Peace Вярвам, че ще направи всичко по силите си, затова и не говори много, много. Силно се надявам, че ще има успех! Значи, той ще си избере партньорката, поне така се надявам  Praynig

# 553
Айре  Heart Eyes на какво тържество да съм била  newsm78
Скрит текст:
В четвъртък имахме открит урок пред родителите, децата показаха какво са научили през годината, демонстрирахме интерактивната дъска и на края ги поздравиха с едно стихотворение за 24 май, това беше. И завършихме успешно втора група  Peace Аз бях толкова време болнични, какво тържество ... то не се готви за седмица.Пък и така им беше много по-интересно на родителите, отколкото тържество. Видяха колко много неща са научили децата им за една година, малките бяха блестящи. Много хубава група ми се падна, много умни деца.
За сетен път се убеждавам, че Киво върши това, което и говори. Каза, че ще е съпродуцент, ето , че го прави Peace Вярвам, че ще направи всичко по силите си, затова и не говори много, много. Силно се надявам, че ще има успех! Значи, той ще си избере партньорката, поне така се надявам  Praynig

уффф объркала съм се Rolling Eyes, нали каза, че сте свършили учебната година и така си разсъждавам Wink

за Киво newsm10

хммм местят СЮ по бтв, от 13.30 newsm78

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/05/btv_20.html

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 18:59 от Airra

# 554
Айре  Heart Eyes ами този Земя на честта не беше ли преди нашия  newsm78 Ако го дават само от 13. 30 ... няма да мога да го гледам  ooooh! Е, ще си го гледам в нета  Laughing
Ще гледам Капките  Peace

Общи условия

Активация на акаунт