Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 671
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Терз  Heart Eyes bouquet
Айре  Heart Eyes аз затова го постнах, заради няколкото секунди  Laughing
Преди малко и аз прочетох това за Дере във фейса ... само не разбрах, с какво точно го е ударила Къванч  newsm78  Да не би той да определя хонорарите на актьорите ? Но, пък иначе съм съгласна, че жените актриси взимат по-малко пари за същата работа ... Но, така е навсякъде по света, не са само турците ... жените са по-зле платени от мъжете. А да ги сравнявам двамата като актьори е без смисъл ми се струва  Laughing Всеки с предпочитанията си. За мен Къванч е най-добрия, затова и се интересувам именно от него  Peace И честно казано, радвам се, че няма да снима с нея, не мисля, че щяха да си паснат като двойка  newsm78
Готин клип

# 527
ами това е тъпото заглавие на нашите, какво се учудваш Wink
а за Джансу, още не се радвам, че са й отказали парите, които е поискала, защото току виж слезе на земята и се осъзнае, че не е Берен Саат, че да диктува правилата Naughty
но самия факт, че търсят такъв тип актриса като нея, по-зряла, означава, че няма да е някоя неизвестна Peace
сега сигурно ще тръгнат да постигат другия вариант, Туба Whistling

още от ЗП зад кадър Simple Smile

ухааа Crazy

хубав следобед Hug

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 14:08 от Airra

# 528
Айре  Heart Eyes ми тя и Берен взима по-малко пари от партньорите си ... но, от актрисите май и плащат най-много, не ме е интересувало и не зная. Явно зависи от това колко си известен и добър в това, което правиш, така си мисля ... А Джансу сигурно не се смята за по-долу от Берен  newsm78 Дааа, явно няма да ни се изпълни желанието за някоя млада и неизвестна, жалко ... Дано само изберат подходящата  Praynig
 Joy Joy Joy Joy тази мелодия позната ли ти е ? Ама с Киво ми харесва  Mr. Green

В Зимно слънце се появи и Баръш от КГ  hahaha тук ми харесва!  Peace

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 16:37 от queen_fenka

# 529
  • AMS
Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Честити ви минали и предстоящи празници!!!

За хонорарите съм чела много,
но истината само те си знаят.
Не всичко е пари!!!
Берен например, за Моят свят, не е взела хонорар!!!

Днес ми попадна едно интересно клипче
с Бихтер, Бехлюл и Кемал >>>

# 530

Дива, добра компилация е клипчето. Хареса ми. И е кратко. Аз не харесвам дългите клипчета.

Не си спомням дали съм знаела, че Берен не е взела хонорар за този филм. Би ли пояснила защо го е направила. Ако ти е известно, разбира се.

Айрич, благодаря за статията за Мерве.

А що се отнася до Джансу - приветствам поведението ѝ. Защо не. Нито е лоша актриса, само защото е жена. Предполагам, че реакцията ѝ е вид бунтарство срещу системата. И след като може да си го позволи, защо да не го направи. В нея има и дота предизвикателство, докато Туба е доста по-женствена, мека и по-обрана в играта. Не виждам как едната ще замести другата!? Но ще се разбере. Ако ние се вълнуваме като фенове, там играят и финикийски знаци. Така че ще си правят добре сметката. 

# 531
Айре  Heart Eyes ми тя и Берен взима по-малко пари от партньорите си ... но, от актрисите май и плащат най-много, не ме е интересувало и не зная. Явно зависи от това колко си известен и добър в това, което правиш, така си мисля ... А Джансу сигурно не се смята за по-долу от Берен  newsm78 Дааа, явно няма да ни се изпълни желанието за някоя млада и неизвестна, жалко ... Дано само изберат подходящата  Praynig
 Joy Joy Joy Joy тази мелодия позната ли ти е ? Ама с Киво ми харесва  Mr. Green

В Зимно слънце се появи и Баръш от КГ  hahaha тук ми харесва!  Peace

не ми е позната мелодията newsm78
и нямам представа за каква се мисли Джансу Wink
а за Берен, доколкото знам за Къосем са й предложили някакъв космически хонорар, че да приеме ролята newsm78, ама Дива да каже Peace

Дива Hug, готино е Wink и права си не всичко е пари Peace
Орси Hug, Джансу като се прави на бунтарка уж, ще си остане с пръст в уста Mr. Green
първо я спрягаха в сериала с Мурат, после щеше да снима в Бели нощи, ама и там се разсъхнаха нещата, сега дано наистина не се снима с Киво Praynig
ама тя е на 35 години, и това са й последните влакове за някаква шеметна роля Peace

Фенче Heart Eyes, изгледах филма с Ханде и Шукрю-ами доста тъпичък Confused
копират американските продукции, историята ми беше скучна и клиширана, само Ханде ми хареса Peace
очаквах нещо, мнооого повече!

Хазал като малка Simple Smile

# 532
Здравейте момичета  Hug Интересни неща споделяте, да знаете- чета ви.  bouquet
Дива,  Hug благодаря за информацията за Берен и готиното клипче.
Аз пък си гледам Kara Sevda.  Whistling
Дано Башак е бременна, Къванч ще бъде много щастлив, все пак иска 5 деца.  Whistling

# 533
Краличке Heart Eyes радвам се да те видя bouquet

Цитат
Немного солидного Кыванча.
Кыванч Татлытуг в новом сериале компании "Ай Япым".
Вот каковы первые детали о новом проекте: сериал будет рассказывать об истории, которая происходит в наши дни. Это история любви, полная боли. В первую неделю после праздников начнутся съёмки, которые будут проходить в Стамбуле. Из-за сюжета и характера персонажа Кыванч Татлытуг будет одет почти постоянно в деловой костюм... Поговаривали, что партнёршей Кыванча будет или Джансу Дере, или Фахрие Эвджен, или же Эльчин Сангу. Но представитель "Ай Япым" сказал следующее: "Мы ведём переговоры с 4-5 актрисами. Можем сказать, что его партнёршей будет актриса, с которой Кыванч Татлытуг ранее не играл".

любовна история пълна с болка!!
с тези сценаристки няма как да е друга Whistling
Киво ще е костюмар Mr. Green сигурно някой бизнесмен Wink
ама то след Перла не е бил такъв Simple Smile
наистина трябва да намерят перфектната партнъорка, че сигурно много драма ни чака Peace

# 534
Привет!  Hug Hug Hug
Дива  Hug Краличке  Heart Eyes wavey
Айре  Heart Eyes на мен пък ми хареса филма, много повече отколкото Братко мой ... а Шукрю най-много!Това момче ми става все по-голям любимец! Но ми хареса и Ханде в този филм, за пръв път  Laughing Нали знаеш, въпрос на вкус и усещане  Peace
Оф, драма, драма, ама поне ще е съвременен, а и Киво ще е в костюм  Heart Eyes Дано му изберат подходяща партньорка, много е важно!  Praynig Благодарна съм и че най-после се чу нещо за този сериал  Laughing
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
ма как не можа да познаеш мелодията на комисариото и сеньорината  Laughing

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 20:53 от queen_fenka

# 535
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
То и ние и без това си знаехме, че ще е с партньорка, с която не е снимал - така че никаква новина, за съжаление. Това с костюма е добре, стоят му костюми.

Изтормозих се докато се сетя откъде е музиката в клипчето Кемал/Бихтер/Бехлюл. Joy Накрая ми светна - от ЛиН.

Представям си обаче каква бомба биха хвърлили, ако обявят, че отново ще играе с Берен - всички ще умрат от любопитство да ги видят отново заедно, защото са много "спята" и обичана двойка.
Аз бих ги гледала с огромно любопитство и удоволствие, защото съм сигурна, че ще повторят успеха - и двамата натрупаха опит, а и си пасват страхотно.

Фенче, направо паднах като видях "Баръш" като модна икона. Joy
Затова питах Айра как да донеса клипче от Контакта, исках да ви изненадам. Joy

Аз съм си оставила за тази вечер 13 еп. на Зимно слънце, след малко го почвам.
Много ми дожаля за Шюкрю като прочетох, че останал без майка 9-годишен...Чудех се какво ли е за него да играе сега тези сцени с майки. И не една, ами две майки.

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 21:03 от svetal4o27

# 536
Светле  Heart Eyes нали ? И аз паднах! Но тук, за разлика от КГ ми харесва актьора как играе световно известен моделиер  hahaha За сега му е хубав образа, видя ми се човечен и знае коя е стойностната жена. За Шукрю за пръв път чувам, че е загубил малък майка си, горкия  ooooh! Ами като не зная нищо за останалите актьори, от къде ще зная ... Много ми харесва как се развива това момче, браво! И той е много работлив!
От контакта можеш да копираш само линк  Peace
С Берен няма да го съберат никога повече Киво според мен  newsm78 Виж, с Фахрие по- може. Но със Сонгюл и Берен не вярвам, няма да допуснат да се забрави онази магия на двойките Инджи - Мехмет и Бехлюл - Бихтер ... поне така мисля. Не зная дали е така, просто така си разсъждавам  Laughing
Аз вече изгледах 13 серия на Зимно слънце и чакам с нетърпение следващата ... много ми харесва!

# 537
Светле, нали ти отговорих за клипчетата от Контакта, може да сложиш само линк Peace
Киво и Берен , в сериал едва ли, най много в игрален филм, ама....пак не ми се вярва Simple Smile
аз се чудих съвсем малко за музиката от ЛиН, много я обичам!!

Фенче Heart Eyes, ами драма ще, дано да е добре написана Peace
за спойлера-
ами аз от тоя сериал почти нищо не помня Mr. Green

# 538
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз знам, че не повтарят двойка, ама гладна кокошка просо сънува - спомням си как в едно интервю дали Мелек и Едже, дали Хилял бяха казали, че търсят подходяща история за Киво и Берен и пак ще ги съберат. Та на туй изречение се надам, на нищо друго.
Наистина много искам да ги видя пак двамата - по-зрели, по-опитни. С бекграунд.

# 539
Светле  Heart Eyes и аз искам ... ама и Мелек и Едже вече не са заедно ... Но, във филм може! Ще се надяваме!
Айре  Heart Eyes сега се сетих , че и като Халил на края беше бизнесмен Киво. Ама пак ли ще страда бееее ... аман! Вярно, че много хубаво играе болка, ама ай стига вече ...
Щом няма да е партньорка, с която е играл, по вероятно е да е Туба, освен ако не намерят някоя друга. Защото и с Джансу и с Фахрие и Елчин вече е играл  newsm78
Е, как не помниш бе ... то такова чудо забравя ли се  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт