Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 651
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!  Hug Hug Hug
Светле  Hug newsm10
Кафе в хубава компания ?

Пожелавам ви прекрасен ден!  Hug

# 601
Добро утро! Hug
Башак е сложила нова снимка Wink

Фенче Heart Eyes, Светле Hug, уважавам мнението ви Peace

на мен това ми е любимия Къванч, досега никой негов образ не го е изместил Simple Smile
и на Госпожата е така Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 11:19 от Airra

# 602
Редеми, привет Hug
Скрит текст:
Само ЦСКА!! Wink

поста ти ме изненада и ме натъжи малко...... ама в Саръйер още не е за реване Wink
чакаме те с още коментари за любимия актъор! Heart Eyes

Варнее Hug, ти що не си разбрала, че Берг и Халит са в развод ooooh! rotfImbo rotfImbo

# 603
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, на тези снимки, с които си илюстрирала, и на мен много ми харесва. Но като цяло в ЗП беше по-загладен някак, по-пухкав, особено като го даваха гол до кръста, та затова предпочитам Кузей към края на сериала.

И аз уважавам твоето мнение. Hug Joy

# 604
Айрич, на тези снимки, с които си илюстрирала, и на мен много ми харесва. Но като цяло в ЗП беше по-загладен някак, по-пухкав, особено като го даваха гол до кръста, та затова предпочитам Кузей към края на сериала.

И аз уважавам твоето мнение. Hug Joy

Светле Hug, разбрах Peace и аз много си го харесвам Кузейчик с баклавата, която е направил специално за сериала  Crazy
важното е, че навсякъде е нашето талантливо момче, което е много различно и неузнаваемо във всяка негова роля!!
Скрит текст:
някои само си сменят окосмяването по лицето Mr. Green

малко Кузей Heart Eyes

# 605
Привет отново сладурки!  Hug Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes е, на тия снимки и на мен Бехлюляка ми е любим  Laughing Нали знаеш, че най-много го харесвам с дълга коса, ужасно му отива!
 Joy Joy Joy Joy Joy утрепа ме с развода на Берг и Халит  Mr. Green Няма и да питам къде си го прочела  Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря за прекрасните снимки на Кузейката  Heart Eyes
Абсолютно съм съгласна с теб за превъплащаването на нашето талантливо момче във всяка роля. И не само външно се променя, ами и глас и стойка, всичко! Доста се чудихме в началото дали не е дублиран в КГ. Та той смени 3 визии само в този сериал, в ЗП също. Да, някои си сменят само прическата и брадата  Mr. Green
На мен ми е много красив и като Сеит  Laughing Колкото повече възмъжава, толкова повече го харесвам  Peace
Скрит текст:
Виждат ли ми се децата ?

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 14:58 от queen_fenka

# 606
И като Сеит е много хубав, да.
И като Мехмет.
И като Халил.
 Joy Joy

# 607
И като Сеит е много хубав, да.
И като Мехмет.
И като Халил.
 Joy Joy

А бе и като Музафер и Секиз даже е хубав, нали Светле ?  Joy Joy Joy

# 608
Фенче Heart Eyes newsm10
ааа мен и като Секиз много ме кефи Wink
Скрит текст:
виждат се, много хубави!!
Светле Wink

и красив и талантлив , пупу!!

извадих малко архива Simple Smile

до после Hug

# 609
Музафер и Секиз не съм ги гледала, ама по-скоро не. Joy

# 610
Ааа, Светле  Hug наистина ли още не си гледала Съня на пеперудата  newsm78 Как си се удържала толкова време, не ти ли е любопитно ? И от Езел можеше да изгледаш само 4-те серии с Киво  Thinking
Айре  Heart Eyes и на мен много ми харесва като Секиз  Peace Дори и с белега, с бръсната почти до голо глава, много внушителен в тяло, пак е страхотен Киво! А като Музафер беше толкова слабичък, че ми беше жал да го гледам, но имаше такова одухотворено, озарено лице ... и там ми беше много хубав. А какви роли направи ...  ooooh! ooooh! няма да забравя, че Зизка  Heart Eyes го беше оценила като актьор едва в Езел, с ролята му на Секиз  Peace
Хайде, някой да каже , че не е различен  Laughing

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 17:38 от queen_fenka

# 611
Светле, как така не си изгледала Музафер Crossing Arms

Фенче Heart Eyesколкото и да се опитваха да го загрозят и направят страшен като Секиз, пак си ми беше хубав, то тая красота не може да се затрие Whistling
И Музафер , да имаше толкова озарено лице!! и как му се живееше! Sad

а Зизка е нормално да го оцени чак в Езел, защото тя ЗП не го харесва Wink

хехе какво съвпадение, преди малко като щъкам из форума, да си сверя часовника Mr. Green в една  тема(ОС), също обсъждат метаморфозите на Киво!! Crazy
мнение на една много интелигентна мацка Peace

Цитат
Мдааам, метаморфозите на Къванч наистина са висш пилотаж, без нито веднъж да е изглеждал нагласен, камо ли пък лигав кифльо. Но две от визиите му са просто смайващи- Секиз от Езел и героят му от Сънят на пеперудата. Когато го видях на  папарашки снимки от ходенето му на някакъв концерт с визията от Сънят на пеперудата помислих че е болен от ужасна болест, не знаех че е в такъв изпосталял вид заради роля....

Скрит текст:
оххх кат са сетя какви метаморфози на международника съм си запазила rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 612
Айре  Heart Eyes ми това е самата истина! И ако човек не е предубеден, няма как да не го признае  Peace Евала на мацката за този коментар  Peace
А кифльо  Laughing / хареса ми  hahaha/ никога не е бил! Право е момичето Peace

Скрит текст:
Ти такива ли неща пазиш  Joy Joy Joy
За теб!  Heart Eyes Ммммм ...

# 613
  • AMS
Привет, дружки!!!
Гледам, че сте се сетили за Сънят на пеперудата.
Да тежък е филма, но на много места ще усетите, че се усмихвате.
А и има какво да се научи.
Аз никога не бях чувала за тези двама турски поети.
Спомням си, че когато го гледах за пръв път,
най ме впечатли Къванч не толкова с отслабването,
а с напълно променената походка.
А самоиронията беше върхът на изпълнението.
Имам филма свален с много добър превод.
На мен и Мерт, и Белчим са ми слабост.
Сега отделих няколко снимки >>>

# 614
Добро утро!  Hug Hug Hug
Светле  Hug newsm10
Кафе в хубава компания ?

Пожелавам ви прекрасен ден!  Hug

Тъй като не мога да намеря друга такава хубава компания за кафе, цитирам тази!

Хубави снимки!

Общи условия

Активация на акаунт