Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Привет Hug

Светле Hug, да си жива и здрава и всичко най-добро!
Скрит текст:

Мерси за всичко, което публикувате bouquet bouquet bouquet

И за видях преди няколко дни, че Гьокхан е в Америка.

Айра Heart Eyes Hug, все пак са в Калифорния, а не Флорида Wink Добре, че е Едже да издаде къде са, а и Гьокхан Simple Smile Ох, как не е изтървал телефона на влакчето Laughing

Хубава вечер Hug

# 676
Мисии Heart Eyes Hug, липсваш!! Whistling
да в СА са, явно, че Мексико ги влече Wink(нали и през 2014 бяха наоколо Simple Smile)
хареса ли ти Киво в новата реклама? голямо шекерче е Wink
а ти да следиш профилите на Едже и Гъокхан Naughty Wink Wink

Орсии Hug, споко, СЦ отдавна се знаят кои са, ама и те не са цвете за мирисане, дано да дадат най-доброто от себе си Peace

Светле Hug, знам , е Лейля Лидия играе в тоя сериал, но не съм гледала нищо от него. За Неслихан съм с резерви, не ми е кой знае каква любимка Confused

малко Берен стайл

хубава вечер Hug

уффф забравих да честитя РД на Майското цвете, Светле, да ви е жива и здрава и много щастлива bouquet

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 20:56 от Airra

# 677

О, пропуснах да се изкажа за Неслихан. Много я харесвам и като визия и като актриса, но не ти виждам заедно с Къванч.

Я да ви попитам, защо Чаатай е арестуван /или ще го арестуват ли/!?

Нали щеше да има и с него нещо есента. Тя, тази есен много бременна ще се окаже!

Айре, благодаря за Берен-стайлинг. Ами мацка си е тя! Готина от всякъде. Красива, умна, силна жена!

# 678
Здравейте, момичета  Hug Светле, честита да си, здрава, щастлива и обичана!  bouquet

Пак ви изпуснах дирите и ще се връщам да ви чета. Много ми е тъжно за Али ( току-що гледах гадния епизод на КГ ). Али беше Слънцето в този сериал!  Sad

Неслихан е чаровница, може пък и да си отиват с Къванч.  Thinking Аз пак си го представям със Серенай, нищо че няма как да стане.  Joy

# 679
Момичета, привет!  Hug Hug Hug Много се радвам, че днес всички сте се разписали в темата  Peace
Миси  Heart Eyes Hug Снеже  Hug Краличке  Heart Eyes Орсич  Heart Eyes благодаря за всичко споделено от вас.
Орс, не знам дали ще го съдят Чаги , така се пише във фейса  newsm78 Заради делото с наркотиците, ако си спомняш ... Дано не му опропастят живота и кариерата на момчето  Praynig
Скрит текст:
Прекарах чудесна вечер! Много талантлив народ имаме  Peace
Както казах, вече ми е все едно с коя ще играе Киво, всяка блести до него.
Айре  Heart Eyes не можах да ти бъда дружка в гледането на серията от СЮ. Сега съм си го върнала да го гледа, че не ми се спи след тези емоции.
Светле, кое е това Майско цвете, внучката ли ? Да ви е жива и здрава и много да ви радва! bouquet
 Joy Joy Joy Joy някаква пък явно фенка на Чаатай се изказала, че Чаги щял да бъде конкуренция на Киво и то каква  hahaha Чаги става все по-добър актьор, ама има още хлебец да яде, докато настигне аби си Киво. Мое мнение  Peace

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 23:52 от queen_fenka

# 680
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря на всички ви за поздравленията, букетите и хубавите пожелания за мен и Майското цветенце!
Да ви се връщат стократно!
Много сте мили всички.
 Hug Hug Hug Hug

Сладурана е Берен. И тя ми липсва много на екран, отдавна не съм я гледала и нея.
Всъщност от зимата - тогава гледах Спомни си, любима.

# 681
Светле, ми тя Берен си снима и в момента , ама ти не щеш да я гледаш  Laughing
Ох, тая Зерин е страхотна като Гюлтен  Joy Joy Joy какви физиономии само прави, невероятна!

# 682
  • Плевен / София
Светле, ми тя Берен си снима и в момента , ама ти не щеш да я гледаш  Laughing
Скрит текст:
Ох, тая Зерин е страхотна като Гюлтен  Joy Joy Joy какви физиономии само прави, невероятна!
Фенче, не мога да си я представя в ролята на майка на Енгин..... Joy Joy Joy Joy

# 683
Светле, ми тя Берен си снима и в момента , ама ти не щеш да я гледаш  Laughing
Скрит текст:
Ох, тая Зерин е страхотна като Гюлтен  Joy Joy Joy какви физиономии само прави, невероятна!
Фенче, не мога да си я представя в ролята на майка на Енгин..... Joy Joy Joy Joy

Аз мисля, че няма да играе Енгин в Кьосем  newsm78 Поне нищо такова не се твърди от фенките му, доколкото знам ... само слухове някакви имаше  newsm78 Ми естествено, че ще е смешно да му играе майка, тя изглежда къде по-млада от него  hahaha

# 684
Добрутроо Hug

Скрит текст:
и аз се радвам, че пишат в темата повече дружки Hug
още  видео Crazy
http://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456239122%2Fd662e … pl_wall_-42273871
http://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456239120%2Feaa88 … pl_wall_-42273871

радват се като деца Wink

Фенче Heart Eyes, снощи и майка ми каза, че Киво бил за Оскар Peace

Peace Peace

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 10:25 от Airra

# 685
Добро утро, Айре  Heart Eyes и благодаря! bouquet
Ами те са още толкова млади, как да не се радват ? И аз бих се спуснала по това чудо  Joy Joy Joy Joy

# 686
Фену Heart Eyes, да ние си мислим, че е много голям, а той е само на 32 Wink Wink
етоо черно на бяло, фенките завиждат hahaha
Цитат
Башак Дизер со своим супругом Кыванчем Татлытугом в сказочном местечке. Поклонники актёра начали завидовать.

Кыванч Татлытуг и Башак Дизер встречались два года и в феврале месяце они поженились в Париже, организовав скромную церемонию. Сегодня молодожены отдыхают а Америке. Неожиданная свадьба Кыванча разочаровала его поклонниц по всему миру. Супруга актёра, словно зная это, заставляет фанаток ревновать, публикуя фотографии со сказочного отдыха.

Киво има страхотни приятели Peace Peace

# 687
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy Joy плющят им ушите, ама не си признават  Mr. Green
А за приятелите си много права  Peace
Да си припомним една много силна сцена от КГ

# 688

Вчера не можах да гледам серията и по-добре. Не бих искала да си причиня повторно гледане на смъртта на Али.  Много силен момент от сериала, много тежък и блестящо направен и изигран. А видеооткъса поместен малко по-нагоре ми напомни за прекрасния дует, който правят двамата актьори в ролята на баща и син!

А на тези снимки от влакчето на Къванч май са се насълзили очите от въздушната струя. То нали  се движи много бързо.

Е много са сцените в болницата на Перла. Странно, че бях забравила за този случай с нараняването. А това говори за общото впечатление, което е оставил в мен сериалът. За ненасилие. Не че го няма съвсем, но не е така изявен както в сегашните сериали. Голяма агресия и налудничавост.

# 689
момичета, хубав следобед bouquet

Орси Hug така е Simple Smile

Grinning

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 14:26 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт