Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 690

НЕма никой! Явно хората, изнервени от не само работната, но и дъждовита седмица са на въздух. Радват се на хубавото време.

Ето с тези бузки не го харесвам!

Тук е по-добре:

А тук е много добре. Ако съдя по фона зад него и по прическата му, май е от сватбата на Кенанови.

Харесва ми тук одухотворения му израз:

Приличат си с Тугай.

# 691
Орс, тези снимки всички са стари. Не смятам, че особено много си прилича с Тугай, дори и с бузки  Laughing Тугай няма тези съвършени черти, въпреки , че си приличат до някъде, най-вече в цвета  Mr. Green Излишно е да казвам, че си го харесвам всякак, ма предпочитам да е без бузки  Joy Joy Joy
Аз пък на каква клюка попаднах ... и Азра щяла да се омъжва

Дано е щастлива, представям си какво и е било, когато Киво се ожени за друга ...
Чета, че снощи Ашка е бил гола вода  newsm78 Някой гледа ли го ?

# 692
Светле, на патерица, но да си жива и здрава!  Hug

# 693
Ехей, Роминка  Heart Eyes Hug wavey Липсваш ми в темата ...

# 694

Фен, някъде да съм писала, че снимките са нови!? Не. Просто слагах разни и си споделях къде как ми харесва. А на последната снимка много прилича на Тугай. Това, че Тугай е по-едър, направо безформен вече, го виждам и без очила. Но това не пречи да си приличат, нали? Пък са си и братя.

Роминче, здравей, мила! Скоро си мислех за теб, че ептем се изгуби. Вясвай се от време на време за по едно здравей!

Хубава вечер!

# 695
Роминчее Hug, и на мен ми липсваш!!

Орси Hug, тая снимка не е от сватбата на Кенан, там Киво беше с очила през цялото време Peace
сигурно си имала впредвид, че на посл. ти снимка прилича на Тугай, да има нещо такова Wink
Фенче Heart Eyes, дано да е вярно това за Азра!!
и тя заслужава да облече бяла рокля и да има семейство!
за Тугай напълно споделям, брат му има доста селска физиономия в сравнение с него Peace
в по-младите му години имат някаква лека прилика....
А Ашка, вече не го гледам онлайн, голяма скука Whistling

Миси Heart Eyes за теб Wink

спомен от миналото лято Crazy

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 18:59 от Airra

# 696

Айри, изрично преди малко пак подчертах, че става въпрос за последната снимка. А иначе, много добре виждам израза на Тугай. И не ми харесва. Както и поведението му. В синхрон са.

Нямам намерение да хвърлям прашинки по Къванч. Съжалявам, че споделих нещо, което мисля, че си е позитивно!

# 697
Мацки, не мога да ви изчета, нещо много ми липсва свободно време. Но обещавам да ви навестявам  Hug

# 698

Айри, изрично преди малко пак подчертах, че става въпрос за последната снимка. А иначе, много добре виждам израза на Тугай. И не ми харесва. Както и поведението му. В синхрон са.

Нямам намерение да хвърлям прашинки по Къванч. Съжалявам, че споделих нещо, което мисля, че си е позитивно!

еее ама никой не си е помислил, че хвърляш прашинки по Киво!! Rolling Eyes
пък и не сме толкова заслепени и ние го критикуваме, когато има защо и когато нещо не ни харесва!(поне аз Peace)
според мен Фенка Heart Eyes не те разбра, че става въпрос за посл. снимка Peace

Роминче, чакаме те Hug

ей на тая снимка прилича на брат си Laughing

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 19:15 от Airra

# 699
Орс, казвам, че снимките са стари, тъй като на едната се питаш дали не е от сватбата на Кенан, не за друго. И разбрах на коя снимка ти прилича на Тугай и не съм съгласна , това е. Ако искаш, не с прашинки го засипвай, а с камъни, това си е твое мнение и никой нищо няма да каже. Пък и вече сме обръгнали така да се каже от колежките  hahaha Пък аз си казвам своето  Peace Тугай и като млад не приличаше на нищо, а брат му е едно от най-красивите лица в света, това исках да кажа, ама отново останах неразбрана ...
Айре  Heart Eyes и на тази не ми прилича, само по това, че е с брада и са една боя hahaha Ние с брат ми сме близнаци, пък нямаме нищо общо, какво като са братя ?
Роминче, много ще се радвам, ако пишеш от време на време!  Peace

# 700
тая снимка не я бях виждала Peace

май 2015

сега изглежда много по добре  Peace Wink

охх Laughing

Grinning

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 20:04 от Airra

# 701
Да си припомним Таланта на Берен!!

нова от Ливан Peace

# 702
Беренка спечели награда, да й е честита!  bouquet Талантлива, умна и красива  Wink

Азра явно се е освободила, като съзнание, след сватбата на Къванч. Нека си е щастлива и да бъде много обичана. Представяте ли си колко много години бяха с Къванч и накрая той се ожени за друга.... не че е бил длъжен на Азра, просто такава дълга любов оставя след себе си следа.

# 703
Краличке Heart Eyes
със сигурност Киво  е оставил дълбока следа в сърцето на Азра, дано не е много болезнена Whistling

ето видео с Берен Peace

http://vk.com/berenalican?z=video-67485558_456239316%2F26630f558 … pl_wall_-67485558
http://vk.com/berensaatofficial?z=video-35203159_456239178%2Fc0d … pl_wall_-35203159

https://www.youtube.com/watch?v=B_c2zfkAr90

Цитат
Сегодня Берен Саат получает премию в номинации "Самая лучшая женская роль", и она приехала в Ливан. Ее поклонники не оставляют ее и там, все больше и больше людей фоткаются с ней и прямо сейчас выкладывают это в Инстаграме. Все ожидают, что актриса уже к воскресенью вернется домой. Премия Murex Dor проходит прямо сейчас в городе Ливан (Арабские Эмираты). Эта премия проходит с 2000-х годов и была организована двумя докторами физики Захи Хелоу и Фади Хелоу. С тех пор звезды Ливана номинируются и получают разного рода награды, и эта премия стала популярна во всех Арабских Странах. Сегодня будут представляться номинации: Самые лучший фильм и сериал, драма и музыка. Самые лучшие и знаменитые люди Аравии принимают участие в качестве ведущих и номинантов. В этом году "Самый лучший актер"- это Мурат Йылдырым и "Самая лучшая актриса"- Берен Саат получат свои награды.

лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 28 май 2016, 23:25 от Airra

# 704
Добро утро! Hug

хубав и слънчев ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт