Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 48

• 64 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes благодаря и за кафетата и за всичко споделено снощи!
Краличке  Heart Eyes  Браво на Берен! А за играта и ... какво да кажем, страхотна е! Чак ми се пригледа Кьосема  newsm78
Ето и от мен кафенце
Скрит текст:
А това е за разсънване  Laughing

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 09:54 от queen_fenka

# 706
Фенче Heart Eyes
мда, страхотна игра на Берен,както винаги Peace
заслужава си наградата!
ако го купят Къосема по някоя бг ТВ, ще го гледам!

я какви снимки на Киво със Седефче Crazy

и малко модна полиция Mr. Green

Мерве Whistling Mr. Green

гаджето на Буура Whistling

абе туркините не могат да се обличат и това е!! Tired

# 707
Айре  Heart Eyes и аз ще го гледам, ако го купят нашите  Peace
Лелеее, аз мислех, че я обличат зле в сериала Мервето, пък тя и в реала си ходи като някоя соманта, дето викаше баба ми  hahaha
И гаджето на Буура не ми харесва нещо ... може и от снимката да е, но ми се струва едричка за него   newsm78 Нейсе, да се носят както си искат.
Тези снимки със Седефче ги знам, от партито за края на Езел са вторите, а първата беше от някакво награждаване, където Киво беше със Сонгюл.

# 708
  • ... да усещаш мириса на море ...

Kıvanç Hoolywood'da..

На Къванч, който последните години посещавал ЛА за да учи езика, му било "омръзнало" да отсяда по хотели и затова щял да си купи/ или си е купил къща там. Съседка ще му е Едже Йоренч. Тя го обичала като брат и му съдействала за срещи с различни продуценти и режисьори в Холивуд. Едже, както знаете е в ЛА за адаптация на някои от нейните сценарии за американски телевизии и мисля че преподава/води курсове за писане на сценарии. Водели се разговори за евнтуално участие на Къванч във филм. В края на юни щял да се върне в Турция за снимките на новия сериал   newsm78

# 709
Тара  Hug bouquet благодаря!
А бе подозирах аз, че не ходи той в ЛА само да се разхожда ... А оказва се, че и Едже не  е само на екскурзия ...
ето и тук същата новина
http://www.sacitaslan.com/kivanc-tatlitug-los-angelestan-ev-aldi-haberi-265321
Дано да стане! Praynig Май ще се върне чак края на юни, когато започва да снима сериала  newsm78

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 11:12 от queen_fenka

# 710
Тара, благодаря за новината bouquet
Ако е вярно, ще е супер newsm10
значи наистина Едже работи нещо в ЛА, както предположи Миси Heart Eyes Peace

според мен снимките на самия сериал няма да започнат юни, може да снимат само промо трейлър newsm78

нова Wink

една рускиня е написала Mr. Green
"Стара, стара , ама и аз като остарея искам да имам такива крака" Laughing

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 14:25 от Airra

# 711
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами ако ги има сега, ще ги има и като "остарее", колкото Башак.  Joy
Краката на жената остаряват последни.
Ако ги няма като млада, няма никакъв шанс да ги има, като "остарее". Не ги раздават на 36-тия ти рожден ден. Joy Joy

# 712
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy благодаря! Като остарее  Mr. Green Светлето е много права, или си ги имаш красивите крака или не  Laughing Можеш само да ги развалиш, ама не и да ги направиш  Peace А нейните наистина много ги бива! И отново не е рокличката съвсем по нея, има нещо гнило в Дания, ама да видим  newsm78

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 17:16 от queen_fenka

# 713
  • AMS
Дружки,  Hug  Hug  Hug
Наградата на Берен е за всичките ѝ роли,
включително и за Кьосем.
Аз честно казано съм учудена, че ВВ Кьосем не се гледа,
а например се предпочита нещо доста глупаво за мен, като Ашка.
Харесвам главните актьори, но заради останалите, спрях да го гледам.
Прави ми впечатление, че с всяка следваща роля Берен пораства
и разгръща още повече таланта си!!!
Тази сцена от последния епизод на Кьосем, за мен надскача
сцените със самоубийството на Бихтер и с изнасилването на Фатмагюл.
Това израстване има не само при нея, а и при Йойкю, и при други партньорки на Къванч,
и при други актьори, както и при самия Къванч.
Сещам се за Къванч и сцените, където най-добре показа таланта си.
Това са от К/Г - смъртта на Али и от КСШ - погребението на родителите и смъртта на Осман.

На мен ми се струва, че Едже не ги дели на братя и сестри.
Виждам, че е като майка за всичките, с които е работила
и за Берен, и за Къванч, и за Ча, и за Серенай, и за Енгин, ...

Аз гледам и Песента на живота с Биркан / Петро от КСШ
и много се радвам на партньорката му Burcu Biricik.
Което си е талантливо, не може да не се забележи.
Старая се, да не си тровя живота, с тъпи клюки за Башак,
а да науча нещо ново и най-вече смислено.
Когато даден актьор няма проект,
не обичам да се ровя толкова надълбоко в личния му живот.

Използвам случая, да сложа клип от Кьосем с участието на
Берен и Йойкю

# 714
Дива  Hug благодаря за сцената от Кьосем! Ами нещо не ме вълнува османската история, а иначе много обичам исторически филми. Та, ако го пуснат по тв - то , може и да го гледам, но така в нета не, дори и заради Берен и Йойкю. Е, ако играеше Киво, щях да го гледам естествено  Laughing
Аз пък започнах да гледам Песента на живота заради Бурджу! Много ме впечатли във Въпрос на чест тази актриса. Много е добра, а и много красива, с очи като звезди е  Heart Eyes И Биркан ми харесва в този сериал повече, отколкото в КСШ, може би защото го няма Киво до него и не ми бледнее  newsm78
Съгласна съм за израстването на всички актьори, които споменаваш, така е. Колкото повече опит трупат, толкова по-добри стават, ясно е. А Едже може и да не ги дели, но все пак се усеща, че към някои има определено особена слабост  Laughing
Единствено  Къванч ме интересува какво прави в реала, никой друг. Peace

# 715
Дива Hug, благодаря за откъса, много ми хареса Ойкю как играе Peace
за Берен не се и съмнявам, че ще е на много високо ниво Peace
и аз като Фенка, не се вълнувам от Османската империя, за да го гледам в нета и то с руски суб. Confused
а м/у него и Ашка има планина разлика, в смисъл , че нямат нищо общо Peace
това, че се вълнувам от личния живот на Киво..... ами така ми идва от вътре Wink, въпрос на фенство Peace
и аз имам усещането , че Едже си има особен сантимент към Киво, все пак с него е работила в нейни цели 4 сериала, не са малко!!
Фенче Heart Eyes, тая рускиня е искала да иронизира своите другарки Whistling

# 716
Айре  Heart Eyes то е ясно, че това е искала да каже падругата, но се смях на израза  - И аз като остарея  Joy Joy Joy Тя трябва да е на 14, за да каже това  hahaha
Едже не само към Киво има особено специално отношение, към Чаги се усеща също ... не знам дали сме прави, но така го усещам.Надявам се да ги чувства като свои деца  Mr. Green
Йойкю е страхотна в тази роля явно. Като полицайка по- не ми хареса  newsm78

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 19:35 от queen_fenka

# 717
Привет Hug

Тенкю за всичко, което сте публикували bouquet bouquet bouquet bouquet

Едже май преподава писане на сценарий, ето това е новина за мен Joy Joy Joy Joy Joy То беше ясно, че е по работа там и аз бях чела, че е за адаптация на сценариите й Peace Сигурно за латино версии става дума, нещо чисто американски не си ги представям Wink

Киво е нормално да си купи къща там, ако му харесва Peace И как няма да му харесва, не е толкова познат колкото в Европа например и на всяка крачка да искат да се снимат с него Simple Smile Там може да прави каквото си иска и никой да не го коментира Simple Smile Но турските медии трябва да си направят филиал там Simple Smile Много от знаменитостите им имат имоти, съдя по снимките им в инстаграм Peace

Берен много хубава Heart Eyes

Някой ми го е направил като викинг почти ил ипоне от Средновековието Simple Smile

Айра Heart Eyes Hug, Фенче Heart Eyes Hug, Дива wavey, Кралицата Heart Eyes Hug, Светле Hug

Хубава вечер Hug

# 718
  • AMS
Дружки,  Hug знам, че сте фенки на Къванч, но аз не съм  Grinning
Аз харесвам, както проектите му, така и колегите му.
Но темата нали е за проектите му и партньорите му,
та за това слагам и Зерин в най-новия ѝ проект.

С този режисьор Ферзан Йоз... разбрах, че е голяма чест да се работи.
Завършили са снимките и мернах някъде, че сега се чакало отговора на Туба,
за проекта на Ейлем и Сема, за който се спряга и Къванч.
Така, че кръгът на темата непрекъснато ще се разширява.

# 719
Миси  Heart Eyes Hug wavey благодаря! bouquet Малее, колко е внушителен на този колаж, чак страх да те хване  Mr. Green
Дива  Hug да, тук всички пишем най-вече заради Къванч, поне аз съм му голям фен и се интересувам главно от него,  но уважаваме и отразяваме и неговите колеги, без които неговите сериали нямаше да ги има. Така, че много ти благодаря и за Берен, и за Йойкю и за Зерин!  bouquet
Лека, дружки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт